|
||
kimler arıyor +++KoRn arıyor galiba ama düşürebilirsek
............. |
||
|
||
ahaha seda sayan var bu hafta yaa inanmıyorum ..aramayın bence kaale almaz ya da kaynar gider bizim mesele
|
||
|
||
Yani ne kadar önemsiz insan varsa hepsini aldı ............
|
||
|
||
ahaha seda sayan var bu hafta yaa inanmıyorum aaa evet bir de eski sevgilisi mi ne nihat bilmem ne çok yakından takip ederim de ..aramayın bence kaale almaz ya da kaynar gider bizim mesele ![]()
|
||
|
||
| Niye birbirimize atıyoruz;sen ara,o arasın diye.Medeni cesareti olan varsa buyursun ben arıyorum desin...Bu kadar basit. | ||
|
||
Niye birbirimize atıyoruz;sen ara,o arasın diye.Medeni cesareti olan varsa buyursun ben arıyorum desin...Bu kadar basit. sende öyle bir cesaret varsa ara bizde cesaret var ama kontör yok napalım
|
||
|
||
| arkadaşlar arayan oldu mu? ben 1'e kadar izleyebildim ama arayan olmadı galiba..?
|
||
|
||
| bende izledim arayan olmadı | ||
|
||
Olmadı arkadaşlar birdahakine
|
||
|
||
bencede katılsınlar süper olur ya onlar süper
|
||
|
||
| ... üff ya evet katılsınlar... dün akşam seda sayan vardı çok sinir oldumm... artık beyaz' a da sinir olcam bu gidişle |
||
|
||
Niye birbirimize atıyoruz;sen ara,o arasın diye.Medeni cesareti olan varsa buyursun ben arıyorum desin...Bu kadar basit. sende öyle bir cesaret varsa ara bizde cesaret var ama kontör yok napalımHaftaya arıyorum,merak etme...(: |
||
|
||
evet mor ve ötesi beyaz show a katılsın çok güzel olur....
|
||
|
||
| ya bencedee gitseler cok cok cok.. güzel olur beyaz show kaliteli bir eğlence programı beyaz falan baya komik.. izleyici kitleside fazla hem seda sayan falan dinleyenler var harbiden kulakları paslanmıs cok insan var güzel müzik duymus olurlar kısacası; beyaz abi MORVEOTESİ ni cağırr !!
|
||
|
||
| ... ya evet beyaz show'a katılsın da böyle buraya mor ve ötesi beyaz show' a katılsın demekle bişeyler olmuyor ki... acaba moderatörler bu işe bi çözüm yolu bulup bizim sesimizi programa kanal d' ye yada mor ve ötesi'ne falan mı iletseler ... böyle olmaz çünkü... | ||