|
||
| http://rapidshare.com/files/67832458/tam_zaman__305_-harun_tekin.avi.html çarşambayı beklemeden izleyin ![]() şifre falan bişey yok ![]() 70 mb |
||
|
||
hani kaydetmemiştin feyyaz??? şaka bir yana sitemizin en iyi üyesi bütün programları kayır ediyor,etmese ben izleyemiyorum.. feyyez'a teşekkürler...
|
||
|
||
feyyaz çokkkk sağol emeğine sağlık (: izleyemeyen biri olaraktan hemen indiriyorum ve çarşamba gecesini beklemiyorum tekrar tekrar çok teşekkürler (:
|
||
|
||
| yeni izliyorum sagol feyyaz. | ||
|
||
çok teşekkürler ya!
|
||
|
||
ya of indiremiyorum ben ama ya
|
||
|
||
ya of indiremiyorum ben ama ya neden indiremediğini söylersen yardımcı olmaya çalışırız
|
||
|
||
ya of indiremiyorum ben ama ya Video Klipler ve Konser Kayıtları bölümümüzde "Video indirmede sorun yaşayanlar" bölümünü okuyun lütfen. |
||
|
||
| çok teşekkürler o gün dershanem ve sınavlarım yüzünden izleyememiştim | ||
|
||
Bende izleyemeyenlerdendim çok teşekkürler.Amma uzun kelime oldu
|
||
|
||
Youtube link i var mı acaba? Ordan part part izlesek.
|
||
|
||
Youtube link i var mı acaba? Ordan part part izlesek. evet böylesi daha iyi olur
![]() |
||
|
||
| evet ya indirmem yasak benim cezalıyım ben youtube linki varsa lütfen!!!! | ||
|
||
Youtube link i var mı acaba? Ordan part part izlesek. evet youtube linki iyi olur:)
![]() |
||
|
||
| ben de çok beğendim zaten mor ve ötesi birşeye emek verecekte kimse beğenmeyecek walla o kişi müzkten anlmıyor demektir | ||