|
||
| www.morveotesi.com neden morveotesifan.com u linklere eklemekle yetiniyor. diğer müzisyenlerin hemen hemen tamamının resmi sitesinin menusunde, fan club ya da forum bölümü bulunurken ve bunlar belirli bir fan sitesine yönlendirilmişken bize neden böyle bir şey yapılmıyor ? Grubu bu konuda daha duyarlı olmaya çağıralım bence çünkü bir mor ve ötesi fan sitesinin üye kapasitesi bunun çok daha fazlası olmalı. bence buradan seslenelim eminim ilgililer okuyacaktır... |
||
|
||
| mor ve ötesinin tek fan sitesi olarak burası kaldı bildiğim kadarıyla,açılan her site çok geçmeden kapandı, ama burası yıllardan beri emek verilen ve kalitesinden ödün vermeyen bir fan sitesi olarak kaldı.dahada büyümesi için destek görürmelidir.bir tek linklerde kalmamalıdır.umarım dikkate alınır yetkililerce. ve ayrıcana üyelerden de destek gerekir onlarında dikkate alması lazım en azından bu bölüme yazarak varlıklarını göstermeliler. | ||
|
||
| Düzeltmek isterim, bizden başka fan siteleri de açıldı. Üye sayısı ve etkinliği bu siteyle ölçülemez olsada varlar. BurcuYilmaz; Keşke dediğin gibi olsaydı çok daha iyi olurdu tabi ki. |
||
|
||
| Evet bencede..belki yakın zamanda anlaşılır.. | ||
|
||
| katılıyorum.. niye daha kalabalık bir aile olmayalım ki ?? | ||
|
||
katılıyorum.. niye daha kalabalık bir aile olmayalım ki ?? harika olur..
|
||
|
||
katılıyorum.. niye daha kalabalık bir aile olmayalım ki ?? harika olur.. ![]() evet aynen katılıyorum
|
||
|
||
FaN SiTeS, dAhA ÇoK ÖzElLiK KaTıLmAlIdR....
|
||
|
||
Böyle bi' işbirliği harika olur... Keşke Yapılsa....
|
||
|
||
| www.morveötesifan.com | ||
|
||
ben tanıdığım çoğu kişiye bu siteden bahsettim çoğu da ilgilendi umarım yararı olur
|
||