|
||
| yaa aslında ben fenerbahçe liyim gfb (genc fenerbahçe liler grubu) nu çok seviyorum ama sanırsam bu aralar çarsı grubu var gündemde bir fenerbahçe li olarak çarsı grubunu tebrik ederim her durumda destekliyorlar... | ||
|
||
| ÇARŞI Bir Galatasaray'lı olarak " ÇARŞI " |
||
|
||
| Çarşı eşi benzeri olmayan bir gruptur. ''Çarşı Nükleere Karşı'' |
||
|
||
tabiki genç fenerbahçeliler çarşı artık 8'ede karşı...
|
||
|
||
| herşeyiyle gfb en iyisi. | ||
|
||
tabiki genç fenerbahçeliler çarşı artık 8'ede karşı... Liverpool'u alkışladılar önlerinde eğildiler."her baba yiğit yapamaz" adam olan yapar...Onlar 8 yese bile avrupa o takıma artık başka bakıyor çünkü en centilmen taraftar seçildiler ve 8 gol olayına gelince orda 8 golü bjk değil ..Avrupalı Türkiye yedi diye biliyor. ![]()
|
||
|
||
| galatasaraylıyım ama bence en iyisi carsı.. | ||
|
||
çarşı her şeye karşı ben galatasaraylıyım ama çarşı'nın üzerine bi taraftar grubu da görmedim hani... bravo adamlara
|
||
|
||
çarşı her şeye karşı ahanda budur işte ben galatasaraylıyım ama çarşı'nın üzerine bi taraftar grubu da görmedim hani... bravo adamlara
|
||
|
||
| türk taraftarları olarak bjk ,yabancı olarak manchester united tARAFTArları süper adamlar moral bozmayı çok iyi biliyor... ve birde taca çıkan bir pozisyonu bile alkışlıyorlar , biz hala beraber yürüdük bu yollarda şarkısı ile tezahürat yapalım bakalım nolacak... duygusal bir şarkı futbolcuları nasıl hırslandırabilir ki .maç sonunda söyleseler hadi neyse
|
||
|
||
| galatasaraylı olarak çarşıyı gerçekten beğeniyorum ama ultraslan 1 tanedir gfb lilere de bişi demiyorum cidden tezahuratları falan çok kötü | ||
|
||
| çarşının ruhu yeter. | ||
|
||
| galatasarayliyim ve tabikide ultrAslan.. | ||
|
||
çarşı tabi ya gsliyim ama en iisi çarşı gfb diyenlere şaşıyorum
|
||
|