|
||
| Alayına isyan, ölümüne ÇARŞI | ||
|
||
gslıyım ama bizim uLtrasLandan iyiLer ama bizde gfb den iyiyiz kabuL etmekLeri Lazım
|
||
|
||
| ölümüne ultrAslan | ||
|
||
| ultraslan... | ||
|
||
Anfield Road' taki taraftarlar " You'll Never Walk Alone"
|
||
|
||
| gençfb(: | ||
|
||
| Tabikii ULTRASLAN | ||
|
||
ultrAslan derim tabikide. çarşı daha ön planda eski olsada fazla tepkililer ve şiddet yanlısı
|
||
|
||
ULTRASLAN tabiikide!
|
||
|
||
| UltrASLAN tabi kii | ||
|
||
| ben galatasaraylıyım(uLTRaSLaN) ve taraftar grubunu da çok seviyorum ama bence en iyi örgütlenmiş taraftar grubu bence ÇARŞI... bu grup resmen bi marka haline geldi... insanlar bi söz söylerken bile ÇARŞInın ismi geçio çarşı şuna karşı mı falan die?? bunu başarabildikleri için tebrikler ve bravo valla diorumm | ||
|
||
ben galatasaraylıyım(uLTRaSLaN) ve taraftar grubunu da çok seviyorum ama bence en iyi örgütlenmiş taraftar grubu bence ÇARŞI... bu grup resmen bi marka haline geldi... insanlar bi söz söylerken bile ÇARŞInın ismi geçio çarşı şuna karşı mı falan die?? bunu başarabildikleri için tebrikler ve bravo valla diorumm ama bu kadar ileri gitmeleri biraz fazlaydı. artık takıma Beşiktaş denmez oldu. Artık Beşiktaş formaları hiç göremiyoruz. çünkü çarşı tişörtleri satıyorlar.
|
||
|
||
| tabiki ultraslan...üyesiyim zaten... | ||
|
||
ben galatasaraylıyım(uLTRaSLaN) ve taraftar grubunu da çok seviyorum ama bence en iyi örgütlenmiş taraftar grubu bence ÇARŞI... bu grup resmen bi marka haline geldi... insanlar bi söz söylerken bile ÇARŞInın ismi geçio çarşı şuna karşı mı falan die?? bunu başarabildikleri için tebrikler ve bravo valla diorumm ama bu kadar ileri gitmeleri biraz fazlaydı. artık takıma Beşiktaş denmez oldu. Artık Beşiktaş formaları hiç göremiyoruz. çünkü çarşı tişörtleri satıyorlar. evet ama maçlarda da yine en iyi tezahüratı onlar yapıolar takımını en iyi koruyan onlar...(yanlış anlaşılmasın bunu bi galatasaraylı olarak söylüyorum) |
||
|
||
Genç Fenerbahçeliler tabiki
|
||