mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: En beğendiğiniz taraftar grubu?

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10

cyperbet 02.12.2007 19:02:21
ULTRASLAN

HaRuJuKu 02.12.2007 19:13:04
hiçbiri kendini kaybeden taraftara sinir oluyorumm... 90 dk boyunca bi topu izlersin o bi derecede maç sonunda sabaha kadar yorum yapan insanları dinlemek çekileçek çile değil doğrusu....bööö

008rockerHAKTAN 05.12.2007 12:12:53
valla hepsi aynı bunların Smiley) çok yakından tanıorum bütün grupları Smiley yanlız çarşının diğer gruplardan bi farkı var daha delikanlı Smiley dediğim dedik bi grup diğerleri gibi yöneticilerin maşaları değil Smiley gerekirse yöneticilerini bile eziyorlar... Benim kişisel görüşüm bir takıma taraftar olucaksanız öyle körü körüne değil de bilinçli taraftar olmanız Smiley Diğer türlü bi sürü sporcunun ekmeğiyle oynayabiliyorsunuz farkında olmadan Smiley

ahbab_88 05.12.2007 12:19:53
valla hepsi aynı bunların Smiley) çok yakından tanıorum bütün grupları Smiley yanlız çarşının diğer gruplardan bi farkı var daha delikanlı Smiley dediğim dedik bi grup diğerleri gibi yöneticilerin maşaları değil Smiley gerekirse yöneticilerini bile eziyorlar... Benim kişisel görüşüm bir takıma taraftar olucaksanız öyle körü körüne değil de bilinçli taraftar olmanız Smiley Diğer türlü bi sürü sporcunun ekmeğiyle oynayabiliyorsunuz farkında olmadan Smiley

delikanlı dediğin taraftar neden bursaya giremiyor ?
delikanlı dedeğin taraftar niye boş iskeleyi basıp yaşlılara saldırıyor ?
çarşı sözde delikanlı gerçekleri görün derim
gfb çok mu iyi hayır ama çarşıdan daha iyi oludğu kesin Wink
türkiyede tek korkusu olmayan delikanlı taraftar grubu bursa teksasdır bunun üstüne tanımam
bursa fener kardeş çekemeyen kallş
i-na-dı-na tek-sas

008rockerHAKTAN 05.12.2007 12:27:09
teksas grubunu ilk defa duyuyorum Smiley gfb grubundan öyle yetkili kimseyi tanımıyorum çünkü t.sandalye basketbol liginde henüz fenerbahçenin takımı yok Smiley çarşı grubunun tüm üyelerinden ve kendini üye sananlarından sorumlu değilim tabii ki ben tanıdığım amigolarından bahsediyorum Smiley + yaşlılara saldırma olayına bende şahidim Cheesy bir maçta bisim tirübündeki çocuklara saldırmışlardı Cheesy futbolla ilgilenmediğim için bursa ismi geçen hiçbir soruna cevap veremeyeceğim Smiley

ahbab_88 05.12.2007 20:01:08
bursa teksas ı duymadın vay bee
çarşıyı kovalıyan gruptur daha doğrusu çarşıyı bursaya sokmayan gruptur Wink
bende samsunda yaşıyorum ama teksas ı çok iyi biliyorum futboldan anlıyana sor bursa taraftarını Wink

harmful 06.12.2007 15:33:55
galatasaraylııım ama en ii taraftar grubunun çarşı olduu ortada Sad

ahbab_88 06.12.2007 18:26:45
her zaman diyorum çarşıyı büyüten halk biraz içlerini bilen benim dediklerimi anlar

Man on the Moon 06.12.2007 22:39:29
bursa teksas ı duymadın vay bee
çarşıyı kovalıyan gruptur daha doğrusu çarşıyı bursaya sokmayan gruptur Wink
bende samsunda yaşıyorum ama teksas ı çok iyi biliyorum futboldan anlıyana sor bursa taraftarını Wink

teksas başıboş elemanların,gogoy tavırlarla dolduruş yaptığı taraftardır.

seneler önce istanbulspor - bursa maçında,ali samiyen de gıkını çıkaramamış,üstüne mecidiyeköy de artistlik yapmaya kalkıp dayak yemiştir.

çarşı bütünüyle dünyada saygı gören nadir taraftar grubur.delikanlılıksa bahsettiğin

beşiktaş - kasımpaşa maçı öncesi yaşananları araştır derim.

ha bu arada,bursa lı 2.000 kişilik taraftar grubunun,600 kişilik diyarbakır taraftarından kaçtığı günleride yaşım itibarı ile çok iyi bilirim.

ahbab_88 07.12.2007 18:25:10
teksas başıboş mu Cheesy güldürme beni türkiye genelinde çoğu taraftar grubu teksası çok iyi bilir Wink çarşıya gelince yaşlılara saldırmaksa dediğin doğru çok saygılılar.kendi tribünlerinde kendi taraftarını öldüren de çarşı değil miydi ? medyada arkalarında böyle güzel tabi... bu konuyu yazarak değil konuşarak tartşmak isterdim ( seviyeli1şekilde) birazdan samsuna dönücem sonra devam ederiz

Man on the Moon 07.12.2007 20:54:12
beşiktaş - çaykur rize maçında kapalıdaydım ve olay 2 metre yakınımda gerçekleşti.haplanmış tiplerin arasında çıkan agız dalaşından sonra olan bir olaydır.

öldürülen de bjk lı değildir,fenerlidir...

bunları tasvip etmiyoruz tabi ama dünyanın en büyük klüpleri bile çarşının ambiyansı ve muhteşemligi kaşısında saygıyla eğiliyor.

Zaten en kral elemanlar ÇArşıdan çıkmıştır.Son örnek Hayko Cepkin Wink

mvo_only4me 07.12.2007 21:04:09

Fenerli mi???

Man on the Moon 07.12.2007 21:10:51

Fenerli mi???

evet fenerlidir.olayın üstünü ört pas etmeye çalıstılar.fakat ortada fener muhabbeti dönüyordu.

bide 2.5 saat o olaydan sonra orda mahsur kaldık.kötü bir gündü.

mvo_only4me 07.12.2007 21:18:38

Fenerli mi???

evet fenerlidir.olayın üstünü ört pas etmeye çalıstılar.fakat ortada fener muhabbeti dönüyordu.

bide 2.5 saat o olaydan sonra orda mahsur kaldık.kötü bir gündü.

ya benim böyle bir olaydan hic haberim yoktu, cok sasiridm birinin öldürülemsine,  Sad,

devran-ı dünya 07.12.2007 21:27:41
En iyi taraftar ÇARŞIdır.Hem duyarlılar hemde uyumlular.Diğer tarftalar sahaya bişeyler fırlatıyorlar.Ama Bjkli yani Çarşılılar o konuda daha farklılar.Hadi ondan geçtim tirübünede çok yakışıyorlar.Yaptıkları tezaruatda uyumlu bi karışıklık dahi gelmiyor kullaga bu yüzden en iyi tarftar ÇARŞIdır.(tabi bu benim görüşüm kesin karşı takımlar eleştirme sert bi tavır gösterecek  Smiley)

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10