|
||
Zaten en kral elemanlar ÇArşıdan çıkmıştır.Son örnek Hayko Cepkin ![]() kendin bile diyorsun en krallar çarşıdan çıkma amigonuz nereli? hayko nereli ? bana türk olan birini söyle amigonuzun ermeni olduğunu biliyor muydun ?
|
||
|
||
Zaten en kral elemanlar ÇArşıdan çıkmıştır.Son örnek Hayko Cepkin ![]() kendin bile diyorsun en krallar çarşıdan çıkma amigonuz nereli? hayko nereli ? bana türk olan birini söyle amigonuzun ermeni olduğunu biliyor muydun ?ne cahil insansın sen ya...konuyu nerden nereye getiryorsun.hayko,ermeni diye asıcakmıyız napıcaz. senin gibi bilgisiz,kahnem insanlar yüzünden kardeşi,kardeşe kırdırıyorlar.biraz insanlık öğren. ermeni,rum,kürt ve türk bu topraklarda yıllarca kardeş gibi yaşamışlardır.hayko cepkin de diyor.''ben ne kadar ermeniysem,o kadar da türküm'' yazık günümüz gençliğine... |
||
|
||
çarşı bea 132 ne büyüten halkı 132 desibeli de mi halk yaptı:S
|
||
|
||
Zaten en kral elemanlar ÇArşıdan çıkmıştır.Son örnek Hayko Cepkin ![]() kendin bile diyorsun en krallar çarşıdan çıkma amigonuz nereli? hayko nereli ? bana türk olan birini söyle amigonuzun ermeni olduğunu biliyor muydun ?ne cahil insansın sen ya...konuyu nerden nereye getiryorsun.hayko,ermeni diye asıcakmıyız napıcaz. senin gibi bilgisiz,kahnem insanlar yüzünden kardeşi,kardeşe kırdırıyorlar.biraz insanlık öğren. ermeni,rum,kürt ve türk bu topraklarda yıllarca kardeş gibi yaşamışlardır.hayko cepkin de diyor.''ben ne kadar ermeniysem,o kadar da türküm'' yazık günümüz gençliğine... saçmalamayın ermeni veya değil tutupda sporun içine bunu karıştırmayın artık,o zaman yabancı takımların hiçbirini beğenmeyelim,doğarken Allah'a beni türk yap mı dedn sen adamın suçu ne ermeniyse müziğini falan beğenmem ama bu konularda onu tartışmak yersiz,neyse konuyu saptırmayalım
|
||
|
||
çarşı 9 a karşı değil arkadaşlar 9 tane biri başka takıma atsınlar ki bjknin adı silinsin şampiyonlar ligi rekorlarından
|
||
|
||
| kürtlerle ben kardeş değilim tamam mı ermeni davası da aynı şekilde sana son cevabımda TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR ! |
||
|
||
kürtlerle ben kardeş değilim tamam mı ermeni davası da aynı şekilde sana son cevabımda TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR ! sen beşiktaş2in amigosuna ermeni dion da fenerbahçenin yöneticilerine baktiyinda hepsi kürt buna cvp ver kardeşim gelimde çarşiya laf sogleme biz bu anlayiş var herkez kardeştir ne ırkdan olursan ol önce insan ol sonra gel kardeşimiz ol hayko cepkin ve alemde veya diger kürtler ve erminlerde kardeşimizdir insan olanlar |
||
|
||
| Avrupa kulüplerinin taraftarlarını mercek altına alan Real Madrid, 6 aylık araştırma sonunda Beşiktaş Çarşı grubunu kendine model olarak seçti. İspanyollar, İnönü'de inceleme yapıp, siyah - beyazlı tribünlerin şovlarını taklit edecek milliyet gazatesinden alıntı çarşiya laf etenler önce yapamadiklari şeyi okusunlarda ögrensinler çarşiynin gücünü |
||
|
||
tartışma o kadar alakasız ve mantıksız bir konuya doğru çekiliyor ki, Neerrdeen nereye KÜrt Türk Ermeni kavgasına döndürdün olayı ahbab_88 tebrikler valla 40 yıl düşünsem bu konunun bu kadar saptırılacağını tahmin edemezdim. 5-6 yaşındaki çocukların mantıklarıyla ilerlersek belki doğru olabilir türkün türkten başka dostu yoktur lafı. Böyle seviyesiz mantıksız akli dengesi pek yerinde sayılmayacak insanların birleşip bir taraftar grubu oluşturmaları ve bu gruplarını da kendilerinden kat kat daha üstün ve seviyeli başka gruplarla kıyaslamaya çalışmaları da ayrı bir saçmalık. Bana göre bu şekilde düşünen herkes engelli sınıfındadır. ---düşünce engelli---- ve engellilere her durumda hoşgorulu davranılması gerektiğinden ciddiiye alıp bir daha ciddi bir tartışmaya girmeyeceğim.
|
||
|
||
inanmiyorum yani cidden.. bir konuyu nerden nereye getirmissin ya ahbab_88 'ayakta alkislarim' seni.. nasil bir düsüncedirki bu.. hayko cepkin ermeniyse ermeni.. bu besiktasi tutamaz anlamina gelmez..oda t.c. bir vatandasi..birakin artik su 'türkün türkten baksa dostu yoktur' düsüncesi..man on the moon,008rockerHAKTAN,!!ARSLAN!!, dediklerinize katiliyorum.. |
||
|
||
bu konu yazarak hayatta tartışılmaz o yüzden kapatalım bu konuyu ![]() eğer bilmeden kimi üzdüysem herkesden özür dilerim ama taraftar konusunda fanatik olduğum için beni de anlayın neyse kapatılım artık ![]() karşılıksız ölesiye GFB |
||
|
||
| ölümüne cimbom. |
||
|
||
bu konu yazarak hayatta tartışılmaz o yüzden kapatalım bu konuyu ![]() eğer bilmeden kimi üzdüysem herkesden özür dilerim ama taraftar konusunda fanatik olduğum için beni de anlayın neyse kapatılım artık ![]() karşılıksız ölesiye GFB haha yazarak tartışılmaz yüzyüze kavgayla tartışılır dimi :D anca bu beklenirdi zaten
|
||
|
||
| her zaman sonuna kadar GfB ama en sevdiğim gruplardan biride TEKSAS | ||
|
||
bu konu yazarak hayatta tartışılmaz o yüzden kapatalım bu konuyu ![]() eğer bilmeden kimi üzdüysem herkesden özür dilerim ama taraftar konusunda fanatik olduğum için beni de anlayın neyse kapatılım artık ![]() karşılıksız ölesiye GFB ben o anlamda demedim haha yazarak tartışılmaz yüzyüze kavgayla tartışılır dimi :D anca bu beklenirdi zaten ![]() |
||