mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Spor

Konu: En beğendiğiniz taraftar grubu?

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10

ahbab_88 10.12.2007 14:31:03

Zaten en kral elemanlar ÇArşıdan çıkmıştır.Son örnek Hayko Cepkin Wink

kendin bile diyorsun en krallar çarşıdan çıkma Cheesy amigonuz nereli? hayko nereli ?
bana türk olan birini söyle Cheesy amigonuzun ermeni olduğunu biliyor muydun ?

Man on the Moon 10.12.2007 21:51:08

kendin bile diyorsun en krallar çarşıdan çıkma Cheesy amigonuz nereli? hayko nereli ?

ne cahil insansın sen ya...konuyu nerden nereye getiryorsun.hayko,ermeni diye asıcakmıyız napıcaz.

senin gibi bilgisiz,kahnem insanlar yüzünden kardeşi,kardeşe kırdırıyorlar.biraz insanlık öğren.

ermeni,rum,kürt ve türk bu topraklarda yıllarca kardeş gibi yaşamışlardır.hayko cepkin de diyor.''ben ne kadar ermeniysem,o kadar da türküm''

yazık günümüz gençliğine...

!!!ARSLAN!!! 11.12.2007 20:03:17
çarşı bea 132 ne büyüten halkı Grin 132 desibeli de mi halk yaptı:S

!!!ARSLAN!!! 11.12.2007 20:05:40

ne cahil insansın sen ya...konuyu nerden nereye getiryorsun.hayko,ermeni diye asıcakmıyız napıcaz.

senin gibi bilgisiz,kahnem insanlar yüzünden kardeşi,kardeşe kırdırıyorlar.biraz insanlık öğren.

ermeni,rum,kürt ve türk bu topraklarda yıllarca kardeş gibi yaşamışlardır.hayko cepkin de diyor.''ben ne kadar ermeniysem,o kadar da türküm''

yazık günümüz gençliğine...

saçmalamayın ermeni veya değil tutupda sporun içine bunu karıştırmayın artık,o zaman yabancı takımların hiçbirini beğenmeyelim,doğarken Allah'a beni türk yap mı dedn sen adamın suçu ne ermeniyse müziğini falan beğenmem ama bu konularda onu tartışmak yersiz,neyse konuyu saptırmayalım Smiley

!!!ARSLAN!!! 11.12.2007 20:07:34
çarşı 9 a karşı değil arkadaşlar 9 tane biri başka takıma atsınlar ki bjknin adı silinsin şampiyonlar ligi rekorlarından  Cheesy

ahbab_88 13.12.2007 03:51:51
kürtlerle ben kardeş değilim tamam mı
ermeni davası da aynı şekilde
sana son cevabımda

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR !

blackscream62 13.12.2007 23:07:25
kürtlerle ben kardeş değilim tamam mı
ermeni davası da aynı şekilde
sana son cevabımda

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR !

sen beşiktaş2in amigosuna ermeni dion da fenerbahçenin yöneticilerine baktiyinda hepsi kürt  buna cvp ver kardeşim gelimde çarşiya laf sogleme biz bu anlayiş var herkez kardeştir ne ırkdan olursan ol önce insan ol sonra gel kardeşimiz ol hayko cepkin ve alemde veya diger kürtler ve erminlerde kardeşimizdir insan olanlar

blackscream62 13.12.2007 23:09:39
Avrupa kulüplerinin taraftarlarını mercek altına alan Real Madrid, 6 aylık araştırma sonunda Beşiktaş Çarşı grubunu kendine model olarak seçti. İspanyollar, İnönü'de inceleme yapıp, siyah - beyazlı tribünlerin şovlarını taklit edecek
milliyet gazatesinden alıntı  çarşiya laf etenler önce yapamadiklari şeyi okusunlarda ögrensinler çarşiynin gücünü

008rockerHAKTAN 15.12.2007 11:15:59
tartışma o kadar alakasız ve mantıksız bir konuya doğru çekiliyor ki, Neerrdeen nereye Shocked KÜrt Türk Ermeni kavgasına döndürdün olayı ahbab_88 tebrikler valla 40 yıl düşünsem bu konunun bu kadar saptırılacağını tahmin edemezdim. 5-6 yaşındaki çocukların mantıklarıyla ilerlersek belki doğru olabilir Cheesy türkün türkten başka dostu yoktur lafı. Böyle seviyesiz mantıksız akli dengesi pek yerinde sayılmayacak insanların birleşip bir taraftar grubu oluşturmaları ve bu gruplarını da kendilerinden kat kat daha üstün ve seviyeli başka gruplarla kıyaslamaya çalışmaları da ayrı bir saçmalık. Bana göre bu şekilde düşünen herkes engelli sınıfındadır. ---düşünce engelli---- ve engellilere her durumda hoşgorulu davranılması gerektiğinden ciddiiye alıp bir daha ciddi bir tartışmaya girmeyeceğim.

rumeysa 15.12.2007 11:28:05
inanmiyorum yani cidden.. bir konuyu nerden nereye getirmissin ya ahbab_88 'ayakta alkislarim' seni.. Tongue nasil bir düsüncedirki bu.. hayko cepkin ermeniyse ermeni.. bu besiktasi tutamaz anlamina gelmez..oda t.c. bir vatandasi..birakin artik su 'türkün türkten baksa dostu yoktur' düsüncesi..
man on the moon,008rockerHAKTAN,!!ARSLAN!!, dediklerinize katiliyorum..

ahbab_88 15.12.2007 12:03:37
bu konu yazarak hayatta tartışılmaz o yüzden kapatalım bu konuyu Wink
eğer bilmeden kimi üzdüysem herkesden özür dilerim
ama taraftar konusunda fanatik olduğum için beni de anlayın neyse kapatılım artık Smiley

karşılıksız ölesiye GFB

oyam 15.12.2007 12:10:49
ölümüne cimbom.

008rockerHAKTAN 15.12.2007 16:50:59
ama taraftar konusunda fanatik olduğum için beni de anlayın neyse kapatılım artık Smiley

karşılıksız ölesiye GFB

haha yazarak tartışılmaz Cheesy yüzyüze kavgayla tartışılır dimi Cheesy:D anca bu beklenirdi zaten Cheesy

bad_dream 17.12.2007 14:31:57
her zaman sonuna kadar GfB       ama en sevdiğim gruplardan biride TEKSAS

ahbab_88 18.12.2007 13:36:40

karşılıksız ölesiye GFB

ben o anlamda demedim Wink

haha yazarak tartışılmaz Cheesy yüzyüze kavgayla tartışılır dimi Cheesy:D anca bu beklenirdi zaten Cheesy

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10