|
||
| Beraber ıslandık Biz bu yağmurda Beraber yürüdük Yağan yağmurda Şimdi sıra geldi Şampiyonluğa Haydi bastır şanlı Sarı Kanarya Başın öne eğilmesin aldırma Fener aldırma en büyük sen değilmisin aldırma Fener aldırma GFB |
||
|
||
| sonuna kadar çArşı ! en güzel futbol dosluk ile oynanan |
||
|
||
tabiki genç fenerbahçeliler çarşı artık 8'ede karşı... katılıyorum arkadasım sanaa:D
![]() |
||
|
||
| Kusura bakmayın ama çarşıyı çok fazla abartmışsnız, bu aralar popüler oldugu dorudur ama bu onları en iyi yapmak için yetmez, türkiyedeki en iyi taraftar grubu benimde mensubu oldugum ultrAslan dır. | ||
|
||
| bu alemde tek kral GFB | ||
|
||
| Takım tutmam ama Beşiktaş ve İnönü Stadyumu nun önünden geçince bi duygu seziyorum. Neden acaba? Beşiktaşlıların Çarşı Grubu olabilir belki | ||
|
||
| ayrıca GENÇ fenerbahçe sözünde GENÇ ten kasıt nedir? | ||
|
||
| hmm genç fenerliler yani hem yaş olarak hemde aktifliği ifade etmek için bide sana bişi sorucam sen hiç kadıköyden geçtinmi maç günleri | ||
|
||
evet. çok kalabalık oluyo. Niye sordun?
|
||
|
||
| ULTRASLAN | ||
|
||
Takım tutmam ama Beşiktaş ve İnönü Stadyumu nun önünden geçince bi duygu seziyorum. Neden acaba? Beşiktaşlıların Çarşı Grubu olabilir belki evet ÇARŞI yüzündendir... |
||
|
||
| bir beşiktaşlı olarak tabi ki !!!ÇARŞI!!![b][/b] | ||
|
||
galatasaraylıyım ben...ama görüyorum ki hiç bir taraftar grubu çarşı kadar olamaz.
|
||
|
||
Kusura bakmayın ama çarşıyı çok fazla abartmışsnız, bu aralar popüler oldugu doğrudur ama bu onları en iyi yapmak için yetmez, türkiyedeki en iyi taraftar grubu benimde mensubu oldugum ultrAslan dır.
|
||
|
||
| [ evet. çok kalabalık oluyo. Niye sordun? ![]() sorarım sana 30 bin kişiden mi daha fazla ses çıkar yoksa 50bin kişiden mi ? gençfenerbahçeli olmak ayrıcalıktır;) sewilla maçına geliyoruzzzz samsun gfb yine yollarda |
||