|
||
| İş Bankasının son günlede bir reklamı gösteriliyor.Atatürkün kendi cebinde para verip sermayesine katkı sağladığı ve kurduğu iş bankası 10 kasın vesilesiyle Atatürkü anması.atatürkü Haluk bilginer canlandırmış ve acayip bir şekilde çok benzemiş.Çocuk ise geçenlerde yitirdiğimiz Erdal İnönünün küçüklük halini temsil ediyor. İzleyemeyenler izlesin diye buraya koyuyurum. |
||
|
||
| güzel reklam olmuş, her ikisini de saygı ve rahmetle anıyoruz.. saol paylaştığın için. | ||
|
||
| bencede güzel reklam olmus..haluk bilgineri gercekten iyi benzetmisler, ki ben haluk bilgineride cok severim, baska birisi bu kadar iyi canlandiramzdi herhalde.. | ||
|
||
| Saygıyla anıyoruz.. Nur içinde yatsın Güzel olmuş.. Haluk Bilginer ve küçük oyuncuya teşekkürler.. |
||
|
||
ay ben tanıyamadım haluk bilginer i ne kadar da benzemiş Atatürk e..o çocuğu tanıdım ama bir yerlerden ![]() |
||
|
||
bencede güzel reklam olmus..haluk bilgineri gercekten iyi benzetmisler, ki ben haluk bilgineride cok severim, baska birisi bu kadar iyi canlandiramzdi herhalde.. katılıyorum ya çok güzel olmuş
|
||
|
||
| İlk kez izlerken gözlerim doldu.O kadar muhtacız ki ona... | ||
|
||
| gerçekten güzel olmuş.. anısına böyle bir günde böyle bir reklam çokta iyi olmuş bence. | ||
|
||
| çok güzel ve manalı olmuş | ||
|
||
gerçekten güzel olmuş.. anısına böyle bir günde böyle bir reklam çokta iyi olmuş bence. bencede böyle bir günde çok iyi bir reklam olmuş.
|
||
|
||
| reklam gerçekten çok güzel olmuş. | ||
|
||
güzel ve anlamlı bir reklam olmuş haluk bilginer yandan benzemiş gerçekten Atatürk e...
|
||
|
||
| çok güzel bir reklam olmuş.Saygıyla anıyoruz | ||
|
||
| her şey güzel olmuş.fakat dilde sorun varmış yani anlatım bozukluğu varmış konuşmada.daha sonra düzeltmişler.amerika'dan Atatürk makyajı yapmaları için insan getirip asıl önemli olan sözlere dikkat edilmemesi şaşırtıcı diye yorumlar aldı bu reklam.bir yönden haklılar da. | ||
|
||
| makyajı "Apocalypto" filminin makyajcısı(Vittorio Sodano) yapmış... | ||