|
||
| her 10 kasımda aynı klişe olaylarmı olucak derken bu çok güzel bi cevaptı... bi kere haluk bilginer yetenek abidesi,,birde ilk gördüğüm andan itibaren yanağını sıkma ihtiyacı hissettiğim hakan büyüktopçu da çok başarılı. ama reklam gerçekten harika. ama benim bildiğim o çocuk erkek değildi,Ülkü idi. trt de aynı görüntünün orjinali gösterilmişti. |
||
|
||
reklam süper olmus, yandan gercekten cok benzemis, bizde türk reklamlari cikmadigi icin görememisitm, ama bugün gördüm baya bi duygulandim
|
||
|
||
| tesadufen gordum tuglerım dıken dıken oldu cok guzel olmuş ve çok benzemiş arda basını kaldırırken gozlerının mavı oldugunu vurgulasalardı daha etkıleyıcı olurdu bence ama gercekten cok guzell olmus | ||
|
||
| çok beğendim acayip duygulanıyo insan tüylerim diken diken oldu izlediğimde haluk bilginer oyunculuğunu ve başarısını bir kez daha kanıtladı küçük çocukta çok başarılıydı | ||
|
||
| Atatürk'e hakikaten çok benzemiş. Mükemmel bir sahne ayrıca çocuk ta, Haluk Bilginer de rollerini en iyi şekilde yapmış. | ||
|
||
| Reklamı pek beğenmedim.Daha güzel olabilirdi bence. | ||
|
||
| Atatürk'e layık bir reklam değil! | ||
|
||
haluk bilginer bu reklamiçin 300 bin dolar almış sanırsam yanlış hatırlamıyorsam eğer.ben oynuyor olsaydım böyle bir reklamdan hiç para almazdım ![]() reklam gercekten cok güzel
|
||
|
||
| Haluk Bilginer her zamanki gibi harika.Ses tonu herşeyi hallediyor zaten... | ||
|
||
| reklam güzel Haluk Bilginer olması da ayrı güzel .................... | ||
|
||
tek kelımeyle mukemmel bayıldımm
|
||
|
||
| süper bi reklam.... böle reklamlar veya böle başka işlerin yapılması lazım çünkü bazıları atatürkü unutmaya başladıı.... haluk bilginer super bir adam... | ||
|
||
İzlerken bile tüylerim diken diken oldu. Bir ara kendi kendime Atam ölmedi mi dedim.İnsanın duygulanması ve hatta aglamaması çok güç
|
||
|
||
| çok güzel bir reklam olmuş muhteşem bu kadar benzeyebilir mi ya helal olsun iş bankasına da teşekkürler. | ||
|
||
| erkek çocuğu kullanmaları beni üzdü açıkçası sonuçta gerçekte o bir kızdı ve onu da anmış olurlardı ve daha gerçekçi olurdu..... | ||