mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: Lily allen

Sayfa: [ 1 ]

bad_dream 11.11.2007 18:02:55
Ünlü komedyen Keith Allen ve prodüktör Alison Owen’ın kızı olan genç şarkıcı Lily Allen, 2 Mayıs 1985′de İngiltere’de doğdu. Anne ve babasının ayrılmasından dolayı 5 yaşından 14 yaşına kadar 13 farklı okula giden Lily, Ibiza’da kendisini prodüktör Future Cut’la tanıştırıcak olan George Lamb’la tanışır.

İlk olarak Warner Music’le kısa süreli anlaşan Allen en sonunda 2005′de Regal Records ile anlaşma imzadı. Allen kendi yazdığı şarkıları web sitesi MySpace’e 2005 yılının Kasım’ında yükleyerek, sitenin günden güne artan ziyaretçi sayısıyla beraber birçok insan tarafından keşfedildi ve herkes tarafından çok beğenildi. “’The Observer” da kısa bir röportajı yayınlandı ve bunun hemen ardından ilk single’ı olan “LDN”, BBC Radio One’da çalındı.
Mayıs ayında 4 hafta boyunca Perşembe geceleri Londra’da Notting Hill Arts Club’da sahne alan Lily Allen, ilk albümü olan “Alright, Still”i Amerika’da 3, Avrupa’da 17 Haziran 2006′da piyasaya sürdü. 50 Cent’in “Window Shopper” şarkısına parodi olarak çıkardığı “Nan, You’re A Window Shopper” şarkısıyla ilgi çeken Allen, en son albümünden “Littlest Things”ı single olarak yayınladı.

merve23966 05.01.2008 20:00:52
hiç beğenmiyorum Undecided ilk okul çocuklarının dinlemesi gerek bence...yaptığı müzikk o çünkü Grin

ahmet347 07.01.2008 14:22:47
çok güzel kız ama müzik sanatcısı olarak degerlendiremem.

+++KoRn+++ 19.05.2008 13:32:28
Yaptığı müzikten haberim yok ama, çok tatlı biri olduğu her halinden belli..

uyanınartık 19.05.2008 19:41:03
dinledim bir kere sevmedim.

immortal_deniz 23.05.2008 12:03:00
İkinci albüm neredeyse bitti
Lily Allen yeni albüm çalışmalarını bitirmek üzere.

'Smile' yıldızı verdiği bir röportajda: "Çok çalıştım ve yeni albümüm neredeyse hazır. Önümüzdeki iki haftayı kendime ayırdım, tatil yapacağım. Sonra da albüm tanıtımı için oldukça kapsamlı bir turne yapmayı planlıyorum." diyor.

Yeni albümün iki şarkısı 'I Could Say' ve 'I Don't Know'u şarkıcının MySpace adresinden dinleyebilirsiniz. 

bad_dream 24.05.2008 13:41:54
İkinci albüm neredeyse bitti
Lily Allen yeni albüm çalışmalarını bitirmek üzere.

'Smile' yıldızı verdiği bir röportajda: "Çok çalıştım ve yeni albümüm neredeyse hazır. Önümüzdeki iki haftayı kendime ayırdım, tatil yapacağım. Sonra da albüm tanıtımı için oldukça kapsamlı bir turne yapmayı planlıyorum." diyor.

Yeni albümün iki şarkısı 'I Could Say' ve 'I Don't Know'u şarkıcının MySpace adresinden dinleyebilirsiniz. 

bilgi için teşekkürler...

immortal_deniz 06.06.2008 17:46:55

Lily Allen & Kaiser Chiefs Düeti

Lily Allen, Kaiser Chiefs'in yeni albümünde konuk sanatçı olarak yer alıyor.

Hem Lily Allen, hem de Kaiser Chiefs'in albümlerinde çalışan Mark Ronson'ın yaptığı açıklamaya göre Allen, İngiliz indie grubun yeni albümünde Ricky Wilson ile düet yapacak. Düet şarkı çok büyük ihtimalle Kaiser Chiefs'in ilk single'ı olacak.

Kaiser Chiefs'in yeni albümü ve Lily Allen'in ikinci solo albümü 2008'in sonunda çıkacak

Muser* 06.06.2008 18:53:56
kaiser chiefs ile yapacağı düeti çok merak ettim şimdi..farklı birşey olur sanırım umarım güzel olur..

schizogalacologi 24.07.2008 20:09:44
Kaliteli bir İngiliz kızı ama yaptığı müzik tarzım değil.

Sayfa: [ 1 ]