mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 10 haziran parkorman...

Sayfa: [ 1 ]

cambazimbenim 11.06.2006 00:09:58
konser her zamanki gibi muhteşemdi... özellikle de cambazın ve ayıp olmaz mı'nınarka arkaya çalınması... Wink
ve benim için yine sonrasıda süperdi...
içeri girip onlara hediyelerini verebilmek o karanlık ortamda sonradan çıkmadığını öğrendiğim fotoğraflar çektirebilmek artık onların beni tanıdıklarını fark edebilmek inanın muhteşemdi...
çoook mutluyum çooooook! ...
en kısa zamanda görüşmek üzere cambazım sen anlarsın...  Wink

dünya selam söylüyor 12.06.2006 13:43:39
yav konser  süperdi ve en öndeydim her açıdan güzeldi ama telefonumu koyacak yer olmadığından resim çekemedim o da benim salaklığım olsun.... Cheesy Grin

gül kendine! 12.06.2006 13:45:45
he valla yaa  valla  bu foto  çekememe  konusunda  bana  kızmayın tüm  sorun  onda ve  suçluda o  ....gerçi  biz sonra konsere  de  daldık  artık kopmaktan  aklımıza bişey gelmedi  ....birde en  önde  ne  biçim bağırıyoduk ama değil mi ... Cheesy

IsilwéN 18.06.2006 16:20:41
ben de orada olmak isterdim.
ama artık başka sefere olan konserlerinde inşallah..

turuncu ve ötesi 19.06.2006 10:11:20
konserin en şanslısı belki de bendim.
vega'nın solisti deniz ile beraberdim konserde.
şans eseri yanımdaydı ve ben yüksek sesle şarkılara eşlik edince bana biraz sessiz olur musun dedi, o anda onun işi bitmişti Tongue

önümüzdeki konserlerde de beraberiz Roll Eyes

elifburcu 10.06.2007 21:27:38
yaa ben sınava girdim sınavdan önce mor ve ötesi dinledim bayağ iyi geçti bide konserlerine gitseydim kesin hepsini doğru yapardım Grin Grin Grin

elifburcu 10.06.2007 21:32:18
konser her zamanki gibi muhteşemdi... özellikle de cambazın ve ayıp olmaz mı'nınarka arkaya çalınması... Wink
ve benim için yine sonrasıda süperdi...
içeri girip onlara hediyelerini verebilmek o karanlık ortamda sonradan çıkmadığını öğrendiğim fotoğraflar çektirebilmek artık onların beni tanıdıklarını fark edebilmek inanın muhteşemdi...
çoook mutluyum çooooook! ...
en kısa zamanda görüşmek üzere cambazım sen anlarsın...  Wink
yhaa çok şanslıymışsın yaa benim en büyük hayalim mor ve ötesiyle tanışmak bide beni tanısalar filan varya uçarım valla ama nerdeee..  Undecided Undecided Undecided

feyyaz 14.06.2007 23:12:54
beyaz'ı çaldılar ne diyosunuz ölmeden canlı izledim beyazı inanamıyorum hala

14.06.2007 23:28:29
beyaz'ı çaldılar ne diyosunuz ölmeden canlı izledim beyazı inanamıyorum hala
9 haziran dada çalında Parkorman'ın güzelliğinden yoksaa aaa ordan doğan bir olaydan mı yazıldı Tongue
canlı yayını istiyoruz 20 sinde   Undecided

TheCoderBoy 14.06.2007 23:44:12
hüseyin,

öncelikle vasiyet ettiğim üzere beni aratmamışsın; teşekkür ederim.. gerçekten mükemmel bir konser olmuş gibi duruyor..

madem sene içerisinde bostancı'ya da gelecekler, aklımdan geçiyor ki; şöyle büyük bir organizasyon yapalım fan sitesi olarak, insanların ağzı açık kalsın.. hatta bu organizasyonun önderliğini de, sevgili adminimiz nuwanda yapsın, böylelikle yönetici ve üyeler de birbirini tanımış, arasında bir bağ kurmuş olurlar..

sence olur mu hüseyin? bence olur..

cambazimbenim 08.07.2007 13:14:20
ben de ordaydım ve en öndeydim videolarını bile çektim yaa harikaydı :)yalnız bi yanlışı düzeltmek istiyorum arkadaşlar 9hazirandaydı parkormandaki konser
http://www.morveotesi.com/konserler.tsp?yil=2006  buraya bakarsan ne zaman olduğunu tam olarak görebilirsin... Wink

kördüğüm89 08.07.2007 13:59:22
bi yanlışım mı var 9haziranda ben parkormandaydım ve mor ve ötesi de ordaydı.ilginç bişiyleri kaçırdım demek ki Roll Eyes

cambazimbenim 08.07.2007 14:03:23
bi yanlışım mı var 9haziranda ben parkormandaydım ve mor ve ötesi de ordaydı.ilginç bişiyleri kaçırdım demek ki Roll Eyes

bence kaçırdığın sadece zaman verdiğim linke bakarsan doğruyu görebilirisn... Wink

08.07.2007 14:04:06
Efenim bu 2006 senesindeki konser sanırım siz de bir yanlıslık var 2007 den bahesidyorusnuz sanırım =)

Sayfa: [ 1 ]