|
||
| COURTNEY DENEN O KADINDA BİR BOZUKLUK VAR ZATEN KİMİNLE TANIŞSA GEYİK MUHABBETİ OLARAK GİRDİĞİ İLK ŞEY KURT Ü BEN ÖLDÜRMEDİM OLUYORMUŞ BİR DE KANITLAMAYA UĞRAŞIYORMUŞ. şAHSEN BEN ÖLDÜRMEMİŞ BİRİ OLARAK BİRİ BENİ SUÇLASA BEN ÖLDÜRMEDİM DER ÇEKİLİRİM SONUÇTE VİCDANIM RAHAT AMA BU GACININ Kİ DEĞİL ANLAŞILAN | ||
|
||
| yav kızmayın ama adam öleli 13 yıl olmuş..neden hortlatıosunzki?ben aslında bu site üyesi değilim..kardeşim buranın üyesi.bu sayfa açıkken pc baaşına oturdum ve baktım..eğer karısı öldürtmüşsede geçmiş yani..kurcalamanın bi anlamı varmı?hele ki kurcaladığnz adam ölüyse?günümüz punk rock ıyla ilglenin biraz bence..eğer gerçekten punk rockla ilgileniyorsanız tabi..şu saatten sonra kurt cobain le ilgli bişeyler konuşmak açıkçası bana yanlış gelior.ölmüş bi adamı tartışmak yada el birliğiyle courtney i katil çıkarmak kmsenin yanına kar kalmııcak bliyoruz hepimiz.kimsenin hayat akışınıda etkilemicek..ukalalık,küstahlık olarak görmeyin..şahsi fikir yazma özgrlüğü varsa burda bende fikrimi söylemek istedim..belki faydası olur diye..iyi geceler hepinize... | ||
|
||
| çok ağır bir depresyon geçirmiş olmalı '' ben bunu çıkardım intihar notundan ... yada diğer ihtimaller ...bilmeden bişey diyemeyiz.. |
||
|
||
yav kızmayın ama adam öleli 13 yıl olmuş..neden hortlatıosunzki?ben aslında bu site üyesi değilim..kardeşim buranın üyesi.bu sayfa açıkken pc baaşına oturdum ve baktım..eğer karısı öldürtmüşsede geçmiş yani..kurcalamanın bi anlamı varmı?hele ki kurcaladığnz adam ölüyse?günümüz punk rock ıyla ilglenin biraz bence..eğer gerçekten punk rockla ilgileniyorsanız tabi..şu saatten sonra kurt cobain le ilgli bişeyler konuşmak açıkçası bana yanlış gelior.ölmüş bi adamı tartışmak yada el birliğiyle courtney i katil çıkarmak kmsenin yanına kar kalmııcak bliyoruz hepimiz.kimsenin hayat akışınıda etkilemicek..ukalalık,küstahlık olarak görmeyin..şahsi fikir yazma özgrlüğü varsa burda bende fikrimi söylemek istedim..belki faydası olur diye..iyi geceler hepinize... onu baska bölümlerde yapıyoruz zaten...
|
||
|
||
| doğal bir durumdur.acınası bir durumdur...fakat bu dünyada popüler olmayı kendileri istemiştir.ama not gereksiz ve saçmadır. | ||
|
||
| çok çelişkili herkes farklı bişey söylüyo | ||
|
||
ya bunu üzülerek sölüyorum ama kurt öldüğünde zatan nirvana çoktan bitmişti karısıda basçısıda aynı şeyi söylüyo son turnede kurt grubu dağıtma kararı almış yani kurt ölmeseydi de nirvana artık şarkı yapmiyacaktı
|
||
|
||
punk mı benim bildiğim nirvana grunge yapıyodu.ama grunge ın punk dan esinlendiğini düşürsek pek de haksız sayılmaz arkadaşımız. kurt cobain normal bir adam değildi.en azından normal olmamak için elinden geleni yapıyordu.kendisine the doors un efsanevi solisti jim morrison u örnek alıyordu.onun gibi anlamsız sözler yazıyordu.ve onun gibi meçhul bir şekilde yanılmıyorsam yine onun gibi 27 yaşında öldü.intihar olduğu söyleniyor.courtney in öldürdüğü/öldürttüğü söyleniyor.hatta intihar mektubunu da onun yazdığını belirtenler var.ama bunların bir çoğu hiçbir şey ifade etmiyor.grunge ın en sıkı temsilcisi nirvana onun ölümü ile neticelendi. Grunge vuruculuğunu punk dan aLır.. punk çok iLgisi vardır yani.. ayrıca katıLıyorum.. fiLminde de courtney in öLdürmediği açıkça anLatıLıyor.. ki kurt intihar edip duruyordu.. mektubun sonunun değişmesi oLayı ise o kadar uyuşturucuyu sende içsen senin de eLin titrerdi.. ayrıca courtney kurt ü daha önce çok intihardan kurtarmıştır.. kurt öLdüğünde zor ayakta durdu kadın kesinLikLe böyLe bir şey oLduğunu sanmıyorum.. ve courtney hakkında bu kadar kötümser düşünmenize üzüLdüm.. müziği ve grunge ı çok iyi yapanLardan birisi.. haketmiyor.. |
||
|
||
Açıkçası pek sevememiştim kendisini..
|
||
|
||
bence cinayettir çünkü doktorlar ölmeden aldığı uyuşturucuyla kolunu bile kaldımıyacak durumda olduğunu söylemişler bide cobaın`ın cinayete kurban gittiğini söyleyen ve karısını suçlayan biri bir hafta sonra ölü bulundu kesin karısının işi
|
||
|
||
[quote author=death angel link=topic=1697.msg28745#msg28745 date=11501 ayrıca şunu unutmamak lazım karısı kurt`ün ölümünün ardında anma törenlerinde kocasını küfür etmiş bi insan [/quot ayrıca katıLıyorum.. fiLminde de courtney in öLdürmediği açıkça anLatıLıyor.. ki kurt intihar edip duruyordu.. mektubun sonunun değişmesi oLayı ise o kadar uyuşturucuyu sende içsen senin de eLin titrerdi.. ayrıca courtney kurt ü daha önce çok intihardan kurtarmıştır.. kurt öLdüğünde zor ayakta durdu kadın kesinLikLe böyLe bir şey oLduğunu sanmıyorum.. ve courtney hakkında bu kadar kötümser düşünmenize üzüLdüm.. müziği ve grunge ı çok iyi yapanLardan birisi.. haketmiyor.. ölümünden sonra zor ayakta durduğu falan yok anma törenlerinde nırvana fanlarının da küfür etmesini istemiş müziği hakkında bişey söylemem ama bn karısının kurt`ü sevdiği falan yok... |
||
|
||
birine soruyorum intihar diyo başka birine soruyorum uyuşturucudan diyo yine başkasına soruyorum suikast diyo kimisi de karısı öldürttü diyo.. ya kesin bir bilgisi olan varsa söylesin.. en sevdiğim gruplardan biridir nirvana ve solistinin nasıl öldüğünü bilmek istiyorum
|
||
|
||
| courtney cenazede 'Rockstar oLmayı beceremediysen , olma aptaL herif ' ve 'soLup gitmektense yanıp kül olmak daha iyidir' şeklinde cümleler kullanmıştır.. bunlar üzüntüdendir hep.. bende sizin gibi düşünüyordum baştan ama kurt cobain in hayatını okuyunca öyLe oLmadığını anLadım neyse susayım ben mod.'Lar kızıyor uyarı aLmaktan bıktım
|
||
|
||
"daha cocukca sikayetleri olan , tukenmis , deneyimli bir ahmaginn agzindan konusuyor olmak. bu epeyi kolay anlasilabilir bir not olmali. yillar boyunca , diyelim ki , camiamızın kucaklayışı ve bağımsız olma ahlakıyla ilk münasebetimden beri punk rock 101 derslerindeki uyarılanların doğruluğunu kanitlıyor.müziği dinlemektende, yaratmaktanda, okumak ve yazmaktanda yıllardır heyecan duymadım. bunlardan dolayı anlatamıyacağım kadar suclu hissediyorum mesela sahne arkasindayken ve isiklar karardığında kalabaligin delice tezahurati basladiginda, freddy mercury gibi etkilenmiyorum.o kalabalığın kendisine hoşlanıyordu ki,hayran olduğum ve kıskandiğğım bir şey bu.gercek su ki hiç birinizi kandıramam.hicbirinizi.bu ne sizin için adil ne benim için.aklima gelen en kotu suc,%100 egleniyormusrolü yapma sahtekarlığı.bazen sahneye cikmadan once saati yumruklamak geçiyor içimden.bunu takir edebilmek için gucumun yettigi her şeyi denedim demiyorum.tanrım inan bana deniyorum ama bu yetmiyor.benim ve bizim cok insani etkiledigimiz ve eglendirdigimiz gercegini takdir ediyorum.sanırımben sadece kaybettikten sonra s kiymetini anlayan şu narsisistlerden biri olmalıyım.ben cok hassasim.cocukken sahip oldugum şevki yeniden kazanmak icin biraz uyusmalıyım.son 3 turnemizde tanidiğım herkezi ve muzigimizi sevenlerin değerini daha iyi anladım,ama hala herkes icin hissettiğim hayal kırıklığı,sucluluk ve anlayisi asamadim. hepimizin icinde iyiylik var ve sanirim insanlari cok fazla seviyorum.oyle cok ki bu beni fena halde mutsuz hissetiriyor.mutsuz,kucuk,hassas kıymet bilmez balik burcu,isa evladı!neden tadını çıkarmıyorsumki.bilmiyorum.tanrıça gibi bir karım v var her yanından tutku ve anlayış akanve birde kizim bana eskiden olduğum kişiyi fazlasıyla hatırlatan.sevgi nese dolu her gordugu insani opuyor cunku herkes iyidir ve kimse ona zarar vermez!bu beni hiçbirşey yapmayacak kadar korkutuyor.frances in benim olduğum zavallı kendini yıkan ölu rockçıya dusuneceği fikrinedayanamiyorum. buraya iyi geldim çok iyi.ve şukran duyuyorum,ama yedi yasindan beri insanlara karsi genel bir nefret doluyum.sadece insanlarla iyi gecinmek icin ve anlayis sahibi olmak kolay gorunuyor diye.anlayis!sadece insanlarin cok sevdigim ve onlara cok uzuldugum icin sanırım.gecen yillar boyunca mektuplariniz ve ilgileriniz icin hepinize mide bulandırıcı yanan midemin dibinden teşekkür ediyorum.cok kararsiz huysuz bir bebeğim.artik tutkum yok ve öyleyse şunu sunu hatirlayın,solup gitmektense yanmak daha iyidir.(bu sozler neil young'in"hey,hey,my,my.." adli sarkisindandir) baris sevgi anlayis frances ve courtney mihrabınızda olacagim. lutfen devam et courtney frances icin onun bensiz çok daha mutlu olacak hayatı için sizi seviyorum sizi seviyorum "
|
||
|
||
2 gün önce Ntv de beLgeseL vardı.. yeniden kurt ün hayatını ezberLeyene kadar izLedim programdaki gazeteci intihar olmadığını söyLedi.. '' o kadar uyuşturucuyu aLan bir insanın yazı yazarken kaLemi tutma şekLi beni çok etkiledi... kalemi çok bastırmış olmalı..'' gibi şeyLer söyLedi.. kesinlikle katılıyorum.. |
||