|
||
![]() Cumartesi akşamları 23:30'da Fox'ta ekranlarda. Boş geyiklerin olmadığı eğlenceli bir show. http://www.anindagoruntu.tv/ |
||
|
||
osman tan erkır sunuyor sanırsam...bende geçen yaz keşfetmiştim..mahşer-i ve cümbüş iki grup vardı galiba ekipte..ben mahşerciydim
|
||
|
||
| oo en süper program ya . gülmekten kırılıyor insan.ilk starda çıkmıştı o zamandan beri takip ediyorum. | ||
|
||
evet. 4-5 bölümünü izlemiştim. mükemmeller. çok yaratıcılar yaa. o kadar güzel doğaçlama yapılamaz yaa
|
||
|
||
osman tan erkır sunuyor sanırsam...bende geçen yaz keşfetmiştim..mahşer-i ve cümbüş iki grup vardı galiba ekipte..ben mahşerciydim görünüşe bakılırsa eğlenceli bir showa benziyor kesin izleyeceğim teşekürler ![]()
|
||
|
||
| tam olarak hangi gün bilmiyorum ama rastladıkça izliorum çok kaliteli ve başarılı bi program bence çok yetenekli insanlar ya | ||
|
||
hacıyatmaz la, maksat muhabbetle aynı saatlerde başlıyor. mükemmel bir program. artık favorim. kesinlikle izleyin derim. geçen haftada özlem tekin vardı konuk olarak. mükemmeldi yaa. koptum valla
|
||
|
||
özlem tekini fazla şımarık buldum ama genede güzeldi ..gece uyumayanlar varsa mutlaka izleyin derim..
|
||
|
||
çokk güzel bi program ya...gülmekten ölüyorum o kadar güzel şeyler yapıyorlar ki onları ayakta alkışlıyorum...
|
||
|
||
dün akşam özlem tekin tekrar telefonla baglandı. cok güzeldi yaa gülmekten öldüm
|
||
|
||
en sevdigim bölümlerinden biri. paylaşayım dedim ![]() |
||
|
||
Fox da ilk başladığı zamanlar izliyordum ve bence süper bir program kesinlikle izlemelisiniz..artık denk geldiğim zamanlar izliyorum
|
||
|
||
| bencede çok eglenceli bir program... böyle bir programın yapılması bence çok güzel, umarım hep böyle devam ederler.. | ||
|
||
osman tan erkır sunuyor sanırsam...bende geçen yaz keşfetmiştim..mahşer-i ve cümbüş iki grup vardı galiba ekipte..ben mahşerciydim görünüşe bakılırsa eğlenceli bir showa benziyor kesin izleyeceğim teşekürler ![]() ![]() , paylasitginiz icin tesekürler
|
||
|
||
| yeni bir oyun eklenmiş fatih turu diye çok sevdim.. Bence nesne oyunu çıkartılmalı pek komik olmuyor.. favorim ise... |
||