|
||
Denk geldiğimde izlerdim güzel bir program, hala var mı ki? Olma mı! her hafta ve bu akşam tabii ki akabinde ![]() Teşekkür ederim..
|
||
|
||
Ben bunu da beğenmedim beni hiç güldürmedi
|
||
|
||
evet. 4-5 bölümünü izlemiştim. mükemmeller. çok yaratıcılar yaa. o kadar güzel doğaçlama yapılamaz yaa yaratıcılık budur işte diyorum ben... |
||
|
||
saatin gelmesini iple çekiyorum her hafta böyle ya! bir de haftayı iple çekiyorum zaten ![]() Denk geldiğimde izlerdim güzel bir program, hala var mı ki? Olma mı! her hafta ve bu akşam tabii ki akabinde ![]() Teşekkür ederim.. ![]()
|
||
|
||
saati erkene alınmış,çok mutlu oldum ya. bu hafta da yine çok güzeldi.şapka turuna bayıldım yine.o çıkan laflar çok güzel."kendine gel ya da bize gidelim" tam geyik ...
|
||
|
||
saati erkene alınmış,çok mutlu oldum ya. bu hafta da yine çok güzeldi.şapka turuna bayıldım yine.o çıkan laflar çok güzel."kendine gel ya da bize gidelim" tam geyik ... tuttum bu lafı ya evet erkene almışlardı demi ben unuttum onu gördüğümde 4lü dönme turu bitmişti. kaçta başlayacak şimdi 10.30 ta mıydı söylediler ama kaçırdım ben o sırada ya!
|
||
|
||
yaa evet erken başlamış başını kaçırdım güzeLdi yaa dün her zaman olduğu gibi..
|
||
|
||
cok guzel bı program valla herkese tavsıye ederım mutlaka bı kere ızleyın cunku sasırıyosunuz bıkac sanıye ıcınde nasıl ole komık seylerın cıktıgına
|
||
|
||
| ay süper program en sevdiğim cıbırca,cıbırca uzman ve nesne oyunu | ||
|
||
ay çok güzel bir program He izlemeye çalışıyordum ama bazen uyuya kalıyordum çok geç bittiği için e malum dersane...Ama şimdi erkene alındı kaçırmıyorum süper çok güldürüyoor süpperrr
|
||
|
||
| anında görüntü show çok güzel ya haftanın stresini cumartesi akşamları attırıyor | ||
|
||
Bence de çok güzel.Ne kadar yaratıcılar yaa, çok şaşırıyorum, öyle espriler patlaatıyorlar ki birden...
|
||
|
||
mahşer-i cümbüş barışarock'daymışmış ![]() http://www.barisarock.org/ sayfada biraz aşağı inin göreceksiniz |
||
|
||
çok güzel hareketler bunlar dan sonra en sevdiğim komedi programı gerçekten yetenekliler bence
|
||