|
||
| bnce de çok komik bi program ama bence anında görüntü show yapmıyorlar gerçekten ayarlanıyordur | ||
|
||
bu işte bir iş yoksa eğer adamlardan yetenek fışkırıyor vallahi billahi
|
||
|
||
| harika bir program içinde yapmacıklığıb bulunmadıgı sadece o anda gercekleşen diğer talk şovlarda ki gibi önceden hazırlanmış soru cevap hareket yok izleyin arkadaşlar diğerleri hikaye en güzel ve en komik şov | ||
|
||
favorim ayhan )
|
||
|
||
| bende çok seviyorum bu programı.çok kaliteli espriler yopılıyoor hiç saçmalama yok yani anında görüntü show | ||
|
||
bnce de çok komik bi program ama bence anında görüntü show yapmıyorlar gerçekten ayarlanıyordur nasıl ayarlanıyor arkadaşım. görmüyor musun? akla hayale gelmicek fikirler söylüyor seyirciler. %100 doğaçlama. ayarlanmış yada yazılmış senaryo ihtimali %0. zaten doğaçlama oldugu her halinden belli öyle tiyatro gibi uzun replikler olmuyor.hızlı kurulan cümleler var hep. daha dikkatli izle
|
||
|
||
Seyircilerde çok yaratıcı gerçekten
|
||
|
||
gercekten bencede süper bir program güldürmeyi cok iyi biliyorlar ayrıca bence de özlem tekin cok sımarıktı..
|
||
|
||
| Gerçekten adamlardan yetenek fışkırıyor.zaten birkaç seferden sonra daha kolaylaştığına eminim. |
||
|
||
| bir kere izlemiş gibi oldum ve hiç beğenmedim.. | ||
|
||
herkesin zevki aynı degil tabi.
|
||
|
||
güzel program, paylaştığın için sagol.
|
||
|
||
bence eğlenceli bir program.yetenekliler bayağı.
|
||
|
||
| bu kadar da olmaz ki elbette önceden bir plan var | ||
|
||
| 4lü dönme, konuğa dublaj vs. bunlar tamamen doğaçlama.program zaten doğaçlama, zaten çokda belli oluyor dikkatli izlerseniz | ||