|
||
bencede süper bi program. yaptıkları gerçekten çok zor bişey ve doğaçlama yapıyorlar. bazen şaşırıp kalıyorum nerden buluyorlar bunları diye. nesne turu çok güzel bence. çok ilginç şeyler buluyorlar
|
||
|
||
| özlem tekinin geldigi gün full seyretmiştim ve ondan sonra sürekli seyretmeye çalışıyorum. | ||
|
||
çok güzel program ya ben bayılıyorum rasim öztekin'in katıldığı -yılbaşından önceki- dörtlü dönme süperdi bir de özlem tekin'in katıldığı hafta da gerçi her hafta iyi de seviyorum bu programı şiddetle tavsiye ediyorum ki ben şiddeti hiç sevmem
|
||
|
||
| ya merak ettim simdi programi kesinlikle izlemem lazim^^ | ||
|
||
dün akşam ilk defa bu kadar uzun izledim.normalde 5-6 dk bakıp kapatırdım.baya izledim akşam ve gayet güzeller ve çok başarılılar. umarım çabuk bitmez bu program
|
||
|
||
| bence önceden ayarlanmalı çünkü o cümleleri o kadar hızlı söylemeleri ve anında akıllarına gelmeleri çok saçma | ||
|
||
| programda mesela bir nesne seçiliyo o nesneyide seyirci seçiyor yani nasıl önceden olabilirki. | ||
|
||
programda mesela bir nesne seçiliyo o nesneyide seyirci seçiyor yani nasıl önceden olabilirki. o seyircilerde sonuçta önceden ayarlanmış olabilir canlı izlemiyosun ki programı |
||
|
||
bence önceden ayarlanmalı çünkü o cümleleri o kadar hızlı söylemeleri ve anında akıllarına gelmeleri çok saçma Bu işin eğitimini sende al sende yapabilirsin belki. |
||
|
||
| dün gece izledim yine mükemmellerdi bence tamamen doğaçlama insanlar işlerini biliyor | ||
|
||
bence önceden ayarlanmalı çünkü o cümleleri o kadar hızlı söylemeleri ve anında akıllarına gelmeleri çok saçma bu ülkede düzgün işler yapanlarda var
|
||
|
||
| her zaman seyredemiyorum ama genelde güzel izlediklerim kadarıyla.. | ||
|
||
bence önceden ayarlanmalı çünkü o cümleleri o kadar hızlı söylemeleri ve anında akıllarına gelmeleri çok saçma işte biz buna sanat ve yapana sanatcı diyoruz. herkes yapamadıgı için begeniyoruz zaten.
|
||
|
||
| doğaçlama yaptıklarına insan pek inanamıyor ama süperler | ||
|
||
çokk güzel bi program ya...gülmekten ölüyorum o kadar güzel şeyler yapıyorlar ki onları ayakta alkışlıyorum... ![]() kesinlikle katılıyorum cok komik yaa
|
||