|
||
Babamla ikimizi koparıyor bu program yerlere yatıyoruz gülmekten ya.Özellikle nesne bölümünde koltuktan düşüyorum hep gülerken.
|
||
|
||
| evet ya. dün yeni oyun gelmiş cıbırca uzman diye. mükemmeldi ya ayça kopardı yine beni
|
||
|
||
| yaaa çok eğlenceliler insan izlerken gulmekten katılıo yani ozellikle ayhan ve dilek çok komik | ||
|
||
| artık tekrara düşmeye başlamış bir ekip. | ||
|
||
| birkaç defa izleme şansım oldu tv.de ama bazen sıkıcı oluyor bazen de gerçekten güldürüyor | ||
|
||
| bu programa konu açtığın için teşekkürler harika bir şey ama bide bu kadar geç başlamasa ![]() babam gece çalışırken hep izlerdim ama şimdi gündüzcü 2 haftadır izleyemiyorum içim içimi yiyooosman tan da bi başka çok yakışıklı ama yazık oluyo anında görüntü şov dan sonra alaturka bir programı sunuyo çok yazık
|
||
|
||
| hayatımda izlediğim en içten en komik program Yiğit'i de ayrı bir beğenirim
|
||
|
||
| izleyemiyorum uzun zamandır:( | ||
|
||
| Çok güzel bi program ,acayip eğlenceli.Eski izleyicilerindenim.İnsan izlerken müthiş keyif alıyo.Ne zamandır yapmadıkları 'dublaj' turu ve ayrıca 'cıbırca uzman' favorim.. | ||
|
||
| özellikle özlem,ayhan ve burak favorilerim ama diğerleride cok iyii ama ayçayı pek begenemiyorum kanım ısınmadı kıza.hepsinin önelrinde saygıyla egilirm yaptıkları iş o kadar zor ki | ||
|
||
| Denk geldiğimde izlerdim güzel bir program, hala var mı ki? | ||
|
||
| ben hepsini seviyorum... ama en çok dileği seviyorum... |
||
|
||
Denk geldiğimde izlerdim güzel bir program, hala var mı ki? Olma mı! her hafta ve bu akşam tabii ki akabinde
|
||
|
||
yine çok güzeldi ya.şapka turuna bittim ama. "beni çekemeyenler anten taksın" ![]() "çocuğumun ismini mafya koydum artık bir mafya babasıyım."
|
||
|
||
yine çok güzeldi ya.şapka turuna bittim ama. bir de ben Ayçanın 0.5 uçlu kalemini çok beğendim ya! "beni çekemeyemler anten taksın" ![]() "çocuğumun ismini mafya koydum artık bir mafya babasıyım." ![]()
|
||