|
||
baya uğraştırdı ama feda olsun
|
||
|
||
Dream dergiyi aldım....En iyi yerli grup seçildi Morlarımız yine
|
||
|
||
Dream dergiyi aldım....En iyi yerli grup seçildi Morlarımız yine ![]() süper bir haber. oy kullanmıştım zaten
|
||
|
||
Aynen yaa çok mutlu oldum...Oylarımızın gücü çıktı yine ortaya ![]() En iyi yerli grup 1.Mor ve Ötesi 2.Gripin 3.Çilekeş 4.Malt |
||
|
||
bu çok güzel bir haber
|
||
|
||
Aynen yaa çok mutlu oldum...Oylarımızın gücü çıktı yine ortaya işte moırların gücü.daha çok iyilere layık görülecegiz.
![]() En iyi yerli grup 1.Mor ve Ötesi 2.Gripin 3.Çilekeş 4.Malt |
||
|
||
obaaa süper zaten belliydi canım
|
||
|
||
| En iyi Yabancı Kadın Şarkıcı: Avril Lavigne Rihanna Beyonce Fergie Britney Spears Yılın Müzik Olayı: Avril'in Masstival Performansı Britney Spears'ın yeni albümü Sadece mp3 formatında satılan single'ların satış listelerini ele geçirmesi Souljaboykillem.com fenomeni En iyi Yabancı Erkek Şarkıcı: Justin Timberlake 50 Cent Kanye West Timbaland Yılın Yabancı Albümü: Good girl Gone Bad-Rihanna The Dutchess-Fergie American Gangster-Jay-Z Blackout-Britney Spears Yılın Yabancı Şarkısı: Umbrella-Rihanna ft Jay-Z Girlfriend-Avril Lavigne Ready,Set,Go!-Tokio Hotel Hey There Delilah-Plain White T'S En iyi Yabancı Grup: Tokio Hotel Fall Out Boy Paramore Gym Class Heroes Yılın Yabancı Video Klibi: Beyonce&Shakira-Beautiful Liar Rihanna ft Jay-Z-Umbrella Tokio Hotel-Ready,Set,Go Justin Timberlake-What Goes Around...Comes Around En iyi Rock/Metal: Linkin Park Fall Out Boy Tool Funeral For A Friend En iyi Rap/HipHop: 50 Cent Jay-Z Timbaland Kanye West En iyi Yeni: Amy Winehouse Lily Allen Kate Nash Gym Class Heroes En iyi Yerli Kadın Şarkıcı: Şebnem Ferah Aslı Göksel Aydilge En iyi Rock/Metal: Şebnem Ferah Hayko Cepkin Çilekeş Pentagram En iyi Erkek Şarkıcı: Emre Aydın Hayko Cepkin Yakup Cem Özkan Yılın Yerli Şarkısı: Emre Aydın-Git Hayko Cepkin-Bertaraf Et Şebnem Ferah-Çakıl Taşları Göksel-Yarabbi Şükür Yılın Yerli Müzik OLayı: Emre Aydın ve Gripin işbirliği Şebnem Ferah'ın konser DVD'si Hayko Cepkin'in yeni imajı Pentagram'ın 20.yıl konserleri Yılın Yerli Albümü: Hayko Cepkin-Tanışma Bitti Gripin-Gripin Şebnem Ferah-10 Mart İstanbul Konseri Göksel-Ay'da Yürüdüm Yılın Yerli Video Klibi: Hayko Cepkin-Bertaraf Et Çilekeş-Siyah DejaVu-Aşk Nereye Kadar Anima-O kadar Mutluyum Ki En iyi Yerli Grup: Mor ve Ötesi ![]() Gripin Çilekeş Malt En iyi Yerli Yeni: Üçnoktabir TNK Zardanadam Sakin ![]() En iyi Yerli Rap/HipHop: Sagopa Kajmer Raziel Nisroc Sirhot (yaz yaz bitmiyor ) |
||
|
||
bu çok güzel bir haber bence de
|
||
|
||
oo seçilmiş morlar demekki süper haber bu
|
||
|
||
| helal morlarimiza | ||
|
||
| "En iyi Yerli Grup: Mor ve Ötesi Gripin Çilekeş Malt En iyi Yerli Yeni: Üçnoktabir TNK Zardanadam Sakin" buralarda bi yanlışlıklar var:) malt'ın çilekeşin hatta gripin üstünde olması gerekirdi(bence) birde sakin en altta olamaz ki ama albümü olmasa da sevilen tanılan bir grup! |
||
|
||
| burdan devam edebilirsiniz... | ||