|
||
| Türkiye'nin ilk 'Sanal Dershane'si internet üzerinden yayına başladı... İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Kültür Dershaneleri'nin işbirliğiyle hazırlanan Türkiye'nin ilk 'İnternet Dershanesi'ni Başkan Kadir Topbaş tanıttı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Kültür Dershaneleri'nin birlikte gerçekleştirdiği Türkiye'nin ilk 'Sanal Dershane'si internet üzerinden yayına başladı. ÖSS ve OKS'ye (SBS) hazırlanan öğrenciler web sitemiz üzerinde de linki bulunan "dershanet.org" internet sitesine üye olarak ücretsiz eğitim alacak. Öğrencilere sesli ve görüntülü hizmet verecek olan sanal dershanede video dersler, konu testleri, ÖSS deneme sınavları, yeni ÖSS Sistemi ve rehberlik hizmetleri olacak. |
||
|
||
| zaten internet dersane. | ||
|
||
| normal dersaneler gibi etkili olmaz. internette nasıl ders dinlenebilirki. belki bazı konularda dinleyebilirsin ama normal dersaneler tabiki daha etkili olur | ||
|
||
| sözel derslerde belki iyi olabilir ama sayısal bölüm için yeterli olacağını sanmıyorum |
||
|
||
bende hayır dedim..yeter artık yaa hep internet hep internet ne o yaa...millet ders falan çalışmaz zaten nette
|
||
|
||
| hayır degil yaptıgın birşeyden anlayabilecegimizi sanmıyorum. | ||
|
||
| Sayısal dersler açısından hiç iyi değil sözel dersler için harika bişi.. internette yok yok
|
||
|
||
bende hayır dedim..yeter artık yaa hep internet hep internet ne o yaa...millet ders falan çalışmaz zaten nette yani kim çalişir nette ders
![]() |
||
|
||
msn ve mor ve ötesinden rahat duramam ki hem hocalarla nasıl makara geçeceksin
|
||
|
||
| çok saçma bence.kaç öğrenci çalışır ki? zaten ailelerde izin vermez bence.kaç aile internetten çocuğun ders almasını isterki? | ||
|
||
| bencede iyi olmaz. | ||
|
||
gercekten hıc bır aıle ınternetten ders calısmaya ızın vermez yanlıs bılgı vb seyler der ne kadar da ıyı olsada talep cok olmaz bence
|
||
|
||
| Bence hiç iyi bir yol değil | ||
|
||
| ahh ahh gençliğe acıyorum... Ya bunca pc oyunu varkene çocuk pcden ders mi çalışcak | ||
|
||
| Feda değil.Ama dersi birebir oğrenmek daha etkili ve kalıcı olur bence. | ||