|
||
![]() tarih : 15 ARALIK Perşembe mekan : the JJ XL kapi acilis : 21 00 bilet : 22 Kapıda 25 ytl biletler http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HRAKA |
||
|
||
| içimden bir ses adana ya da gelecekler diyor | ||
|
||
yaa inşallah adanaya da gelirler(bayramda ya da yarı yıl tatilinde gelseler muhteşem olur yaa mersin ya da antep'e de gelebilirler sorun değil )off off 4 saatlik uzağıma Mor ve Ötesi geliyor ve ben gidemiyorum...olamaz yaa moralim bozuldu şimdi
|
||
|
||
Ne zamandır siteye girmiyordum bir bakayım dedim o da ne!?Mor ve ötesi ve Sakin Antalya'ya geliyor ya.İlaç gibi gelicek bu konser
|
||
|
||
Ne zamandır siteye girmiyordum bir bakayım dedim o da ne!?Mor ve ötesi ve Sakin Antalya'ya geliyor ya.İlaç gibi gelicek bu konser ![]() umarim bizi fotgraflarla ve yorumlarinla gitmis kadar edersin..
|
||
|
||
Ederim umarım.2007 yılının ilk konserini yine Antalya'da vermişlerdi.Ona gitmiştim ama fotoğraf makinemi almayı unutmuştum.O yüzden koyamamıştım fotoğraf siteye.İlk kez o gün tanışma fırsatı bulmuştum kendileriyle.Bu sefer Sakin'de geliyor umarım onlarla da tanışabilirim.
|
||
|
||
konser 15 aralığa alınmış..Bugün jolly joker'i aramasam heralde 13ünde giderdim
|
||
|
||
içimden bir ses adana ya da gelecekler diyor evet geleceklerine eminim .. de istanbul a gelmemeleri uzun zaman oluyor bekleyeceğiz
|
||
|
||
| ne guzel antalyalı arkadaslar ıcın esk.konserı mukemmel otesı bıseydı yaa antalyada olmayı cok ısterdım | ||
|
||
| yaa annemleri ikna edemiyorum bir türlü yaa off gidemiyorum sinir oldum ne var ki sanki?4 saatlik yol.. off valla off mersin ya da adanay gelmelerini beklemek gerek şimdi..ki bayram ya da yarıyıl tatilinde gelmezlerse yine gidemeyeceğim yaa..
|
||
|
||
Konsere Gidicek Ve Yaşı Tutmayan Arkadaşlar Varsa Yardım Edebilirim Eğer Bende Gelirsem Konsere
|
||
|
||
| aynen ben de gidebilseydim yaşı tutmayanlara yardımcı olabilirdim fakat gelemiyorum off off | ||
|
||
Ederim umarım.2007 yılının ilk konserini yine Antalya'da vermişlerdi.Ona gitmiştim ama fotoğraf makinemi almayı unutmuştum.O yüzden koyamamıştım fotoğraf siteye.İlk kez o gün tanışma fırsatı bulmuştum kendileriyle.Bu sefer Sakin'de geliyor umarım onlarla da tanışabilirim. ![]() Sanırım Bu Konserden Bahsediyorsun ![]()
|
||
|
||
bilet kazanmak için mtv çekiliş yapıyormuş. bakın isterseniz ![]() http://www.mtv.com.tr/competitions.aspx?CompetitionsId=41 |
||
|
||
saol davetiye haberi için
|
||