|
||
Sanırım Bu Konserden Bahsediyorsun evet..
|
||
|
||
| Sakin 22:30 gibi sahneye çıktı ve açılışı Bir Ses adlı şarkısıyla yaptı.Açıkçası şarkılara pek eşlik eden yoktu.En öndeydim ve bütün bildiğim şarkılarını söyledim.Her neyse setliste geçeyim.Ayrıntıları sona saklayayım:D 1.Bir ses 2.Kor bir ay 3.İkaruz Başarsa 4.Kırmızı Oda 5.Edepsiz Komedya 6.Bizim değil(ilk defa dinledim,sanırım albümde olucakmış öyle birşeyler dedi Onur) 7.Yağmur güncesi 8.Laleler Beyaz 9.Bu defa 10.Denek Hayatım 11.Küçük Prens konser performansları harikaydı.Gerçekten enerjileri çok iyiydi ya.Bütün şarkılara neredeyse eşlik ettiğim için Onur'un dikkatini çektim .Beraber söyledik şarkıları kendi konserleri bitince yere yapıştırılan setlisti çıkardı ve bana gülümseyerek uzattı.Çok güzel bir andı.Onur için hasta gibi birşey duydum ama sahnede hiçte hasta gibi değildi çok enerjikti.hepsi harikaydı zaten.Mor ve ötesi'ne geçelim onlarda 00.15 gibi falan çıktılar sanırım. Setlist 1.Sevda çiçeği 2.Kördüğüm 3.Küçük sevgilim 4.Re 5.Yalnız Şarkı 6.Şirket 7.Parti 8.Kış geliyor 9.Ayıp Olmaz Mı? 10.Aşk İçinde 11.Ne 12.Az Çok 13.Cambaz 14.Son Deneme 15.Uyan 16.Serseri 17.Bir derdim var 18.Yaz yaz yaz 19.Daha mutlu Olamam bis olarak 20.23 21.Darbe Setlistlerini aldım buraya yazabilmek için Mor ve öteside iyiydi.Küçük bir ses bozulması yaşandı ama hemen sorun giderildi.Harun'un şarkı aralarındaki politik yorumları çok güzeldi..Harun 3 veya 2 bardak bira içti şarkı aralarında vs. Normal birşey.Kerem Ö'in soloları müthişti.Kerem K. bateri konuşturdu.Burak da harikaydı.Çok güzel bir konserdi.Kaçırana yazık oldu
|
||
|
||
bu arada fotoğrafları pazartesi günü koyucam makineme bir haller oldu.
|
||
|
||
oo mervecim süper geçmiş anlaşılan sağol yorumun için ayrıca ne ile 23'ü söylemeleride çok güzel olmuş... fotoğraflarıda bekliyoruz
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
23 mü allahım nedeeeeeeen nedeen gidemedim bu konsere yaa of of of ![]() valla fotoğraflar süper çok sağol |
||
|
||
| fotolar için teşekkürler.çok güzeller. | ||
|
||
| fotoğraflar çok güzelmiş. teşekkürler.. | ||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daha var
|
||
|
||
çok çok sagol haikalar yav.devamınıda bekleriz
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
bu arada sadece kerem kabadayı'yı çekerken zoom kullandım
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
yaa inşallah adanaya da gelirler(bayramda ya da yarı yıl tatilinde gelseler muhteşem olur yaa mersin ya da antep'e de gelebilirler sorun değil )off off 4 saatlik uzağıma Mor ve Ötesi geliyor ve ben gidemiyorum...olamaz yaa moralim bozuldu şimdikatılıyorum adana'ya gelsinler valla 12 saat falan dinlemem giderim
|
||
|
||
fotolar çok güzel yaa..sağol
|
||