|
||
| C çıktı ama ben bu konuyu o kadar ciddiye almıyorum doğrusu :S | ||
|
||
benim a'lar, b'ler ve c'ler esit cikti.. nolcak simdi..ama galiba husursuz bir uykum var.. yani kendim öyle hissediyorum..
|
||
|
||
iyi bir uykum oldugunu biliyordum zaten onaylamış oldum
|
||
|
||
hepsi c çıkıtı benim be ![]() C’ler çoğunluktaysa tedavi gerektiren bir rahatsızlığınız olduğundan şüphelenebilirsiniz. bu ne demek simdi ya..off...benim kadar derdiniz olsa kafayı yersiniz be bu testi yapan kendini bilmişler... hiçbi hastalığım yok çok şükür.. ![]() ama uyku problemi çekiyorum..oda stresten falan kaynaklanıyor bence..yoksa yazları 15 saat aralıksız uyuduğumu bilirim ben...
|
||
|
||
| B’ler çoğunluktaysa huzursuz bir uykunuz var ben böyle mutluyum ama çevrem mutsuz
|
||
|
||
bende a lar çoğunlukta.uyumayı çoook seven ve uykusuna dikkat eden biri olduğumdan hiç şaşırmadım
|
||
|
||
| C'ler çoğunlukta C’ler çoğunluktaysa tedavi gerektiren bir rahatsızlığınız olduğundan şüphelenebilirsiniz. anam sandığımdan kötü çıktım ya :S :S |
||
|
||
| huzursuz bir uykum var evet tahmin etmiştim | ||
|
||
4 tane a 3 tanede c çıktı (uyku kalitem iyiymiş) ama ben 4. soruya takıldım açıkçası "Zaman zaman bacak kasılması ve kramplar geçiriyorum" bu benim bi aralar sık sık oluyodu. şimdi bayaa azaldı. ama olduğu zamanda en az 3gün bacağım kasılıp kalıyo. nedenini çözebilmiş değilim. tedavi olmammı gerekiyo benim şimdi???
|
||
|
||
| benim ki b cikti fena degil galiba ama dortuncu soruya cevap veremedim icin pek bilemem. .... |
||
|
||
| Amerika Ulusal Uyku Vakfı'nın araştırmasına göre, Amerikalılar'ın yarısı uykusuzluk sorunu yaşıyor. Her yıl nüfusun yüzde 3'lük kesiminin vardiyalı işlerde çalışması, sorunun daha da büyümesine neden oluyor. Araştırmalar, vardiyalı çalışanların çalışmayanlara oranla daha çok uyku sorunu çektiğini gösteriyor. Yapılan araştırmalar, vardiyalı çalışan sürücülerin direksiyonda uyuma risklerinin daha yüksek olduğunu kanıtlıyor. Uykulu sürücülerin, uykulu yola çıkmayanlara oranla daha çok ölümlü kazaya karıştığı biliniyor. Uykusuzluk dikkati azaltıyor, refleksleri yavaşlatıyor, işyeri ve trafik kazalarına neden oluyor. Verimliliği düşürüyor ve iletişim kurmayı zorlaştırıyor. benim icin tam tersi bi durum söz konusu son 2 gündür 9 da daha uyuyorum ve feci derece dalgınım dikkatsizim uykusuz oldugum zamanlarda daha dinç oluyorum ben
|
||
|
||
| ya inanırmısın aynı durumu bende yaşıyorum. geçenlerde uyandıktan sonra tam 36 saat gözümü kırpmadım. ve dikkat problemim o gün hiç olmadı(bende ileri derecede dalgın ve dikkatsizim) | ||
|
||
| bende uykusuzken çok hata yaparım .işin tuhaf tarafı bazen hata yaptığını bile göremiyorsun uykunu alınca ,sonradan fark ediyorsun hata yaptığını |
||
|
||
| ben uykusuzken hata falan yapmam..hatta daha da dikkatli olurum..beni etkilemiyor uykusuzluk hata bakımından.. |
||
|
||
| Uykusuzken dikkat dagılıyor ve hata yapılması kaçınılmaz... | ||