|
||
| iyi bir gelecek,mutluluk,baba olmak ve bol para kazanmak. sizin beklentileriniz neler? |
||
|
||
| zengin olmak desem. | ||
|
||
| bir an önce hayata atılmak..kendi paramı kazanmak...az veya çok hiç fark etmez yeter ki kendi alnımın teriyle kazanayım paramı. | ||
|
||
benim beklentim yok zaten beklemeyi de sevmem beklemektense gerçekleştirmeye çaba harcıyorum beklenti benim prensiplerime ters bile geliyor artık halime bin şükür |
||
|
||
iyi bir birey olmak. basit gibi geliyor ama bu koşullarda bilinçi ve saygın bir birey olmak çok zor
|
||
|
||
| Kimseye bağımlı olmadan kendi ayaklarım üzerinde durubiliceğim bi hayat. | ||
|
||
| ıstedıgım herseyın olması tek kelımyle | ||
|
||
| hayallerimin gerçekleşmesi ve sıkı dostlarımı kaybetmemek... | ||
|
||
| bir üniversite bitirip sevdiğim bir meslek sahibi olup çalışmak, mutlu olmak, sevdiklerim ile beraber olmak. | ||
|
||
bir üniversite bitirip sevdiğim bir meslek sahibi olup çalışmak, mutlu olmak, sevdiklerim ile beraber olmak. ağzına sağlık arkadaşım ben de aynısını bekliyorum umarım hepimiz için olur
|
||
|
||
| benim beklentilerim iyi bir piskolog olmak ve geleceğimin güzel olması gibi... | ||
|
||
| kendi paramı kazanıp ölene dek onunla yaşamak... | ||
|
||
| elbette her öğrencinin beklentisi iyi bi okul ve iyi bi meslek, ardındanda bunlara bağlı olarak kaliteli bi yaşam sıkı dostluklar ve gerçek sevgilerle dolu bi hayat... | ||
|
||
kendi paramı kazanıp ölene dek onunla yaşamak...
|
||
|
||
Kimseye bağımlı olmadan kendi ayaklarım üzerinde durubiliceğim bi hayat. aynen
|
||