|
||
bi laboratuvarım oolsun...orada yatim orada kalkim ![]() sonra bi buluş keşfediyimmm...herkes tarafından takdir ediliyim... okadar yani parada pulda gözüm yok
|
||
|
||
| HAYATI OLDUĞU GİBİ KABULLENDİM, O BENİ OLDUĞUM GİBİ KABULLENMESEDE | ||
|
||
| hımmm sadece sesimi geri versin bana yeter;Dhem iş alanında hem kendi içimde | ||
|
||
İyi bir kariyer,mutlu olmama yetecek kadar para,sağlıklı bir yaşam ve sıcacık bir yuva ![]() Huzura önem veren herkesin ilk sıraya yerleştireceği istekler bunlar... |
||
|
||
İyi bir kariyer,mutlu olmama yetecek kadar para,sağlıklı bir yaşam ve sıcacık bir yuva ![]() Huzura önem veren herkesin ilk sıraya yerleştireceği istekler bunlar... haklısın arkadaşım bence yani bana göre ideal bir şey |
||
|
||
tek başına normal ve gezi dolu bir hayat
|
||
|
||
| Benim hayattan en büyük beklentim sessiz sakin bir yer ve orada "çok" değer verdiğim birkaç insanla birlikte olmak. Ya da mutluluk. | ||
|
||
İstediğim ünversiteyi kazanmak,mesleğimi severek yapmak,iyi bir aile ve para düşkünlüğüm olmadan yaşayabilmek istiyorum.Ayrıca sessizlik istiyorum.En onemlisi MOR VE OTESİ üyeleriyle tanışmak istiyorum(yakından ama) .
|
||
|
||
bir üniversite bitirip sevdiğim bir meslek sahibi olup çalışmak, mutlu olmak, sevdiklerim ile beraber olmak. ağzına sağlık arkadaşım ben de aynısını bekliyorum umarım hepimiz için olur ![]()
|
||
|
||
| Yurtdışına çıkıp eğitimimi orada tamamlamak cerrah olmak mutlu ve huzurlu olmak kendi evime taşınmak... | ||
|
||
hayatımın aşkını bulmak,kariyer sahibi olmak,gerçek hayata bir an önce atılmak ve elbette hayatın çok fazla tadını çıkarmak (hayat izin vermesede hayatın tadını çıkarırım...)
|
||
|
||
| beni çok seven birini bulmak.. rahat huzurlu bi hayat.. |
||
|
||
| çok güzel mutlu sıkıntısız kimseye muhtaç olmadan yaşamak | ||
|
||
Şuan da bir an önce bir mor ve ötesi konserine gitmek..
|
||
|
||
| Bence "hayattan beklenti" terimi tartismaya acik... Sanki hayatin bize bir seyler vermesini bekliyormusuz gibi geliyor kulaga ilk duyusta...Bu nedenle ben hayattan beklenti degilde hayatta ulasmak istediklerim diye anlatirdim bu konuyu. Benim hayatimda hedefledigim seyler egitimimi bitirmek bir meslek sahibi olmak ve kendi ayaklarimin üzerinde durabilmek. Ask para vesayre her sey zamani gelince gelisir ama ilk önce insan kendi konumunu belirlemesi gerekir cünki gün geliyor hayatta terk edilmis vaziyette yalnizca kaliveriyorsunuz ve o zaman tek kacis noktaniz bir ugrasi olacaktir ve bir meslekten daha iyi bir ugrasi yok diye düsünüyorum. Ayrica yeni insanlarla tanismamiza ve hayatin tüm renklerini tanimamiza firsat verecektir is hayati diye düsünüyorum. Umarim ileride bu düsündüklerim gerceklesir ve hayata baska bir bacidan bakmayi ögrenir ve zevkini cikaririm....bu nedenle hayatta ulasmak istedigim en büyük hedefim meslegimi elime almaktir! |
||