|
||
| müzik dinlemek ve tabiki uyumak | ||
|
||
müzik dinlerim.. baska hicbisey benı rahatlatmaz.. canım sıkılınca takarım kulaklıklarımı tamamen kendı dunyamda.. dıs dunya ve baskaları kesınlıkle benı ılgılendırmez.. bır sure sonrada gulerım kendıme sacma sapan seylere canımı sıkmısım dıye.
|
||
|
||
| müzik dinlemek en başta tabi ki.sonra da yürüyüşe çıkmak | ||
|
||
müzik dinlemek en başta tabi ki.sonra da yürüyüşe çıkmak aynen ama müzik insanın daha kolayına geliyor.o yüzden müziğe sarılıyorum hemen
|
||
|
||
sinirli olıyım,üzgün olıyım,mutsuz olıyım bir MOR VE ÖTESİ şarkısı açtımtı yarama merhem gibi geliyor iyiki varsın MOR VE ÖTESİ.
|
||
|
||
tv yi açarım son ses...daha sonra deli çıkar ben de kanepeye çıkarım deli gibi zıplarım bu çok rahatlatıyo beni ve kendimi çok mutlu hissediyorum
|
||
|
||
| Uyurum.Zaten uyumak için bahane ararım sürekli. | ||
|
||
kesinlikle müzik dinlerim çünkü müzik bana istediğim şeyi verir helede mor ve ötesi dinliyorsam
|
||
|
||
| televizyon izlemek ve birisiyle konuşmak dışındaki bütün seçenekler beni rahatlatıyor... | ||
|
||
| Beni en çok uyumak ve müzik dinLemek rahatlatıyor....Ama iLk sırada uyku var tabiki...Bence hiçbirşey Uykunun yerini tutamaz...=) | ||
|
||
Beni rahatlatan tek şey müzik!!!Müzik olmasaydı olmazdı kesinlikle...
|
||
|
||
| müzik dinlemek ve yürüyüş yapmak özellikle dolaşmak çok iyi geliyor |
||
|
||
| biraz garip gelebilir ama kitap okumak beni çok rahatlatıyor başka dünyalara götürüyor müzik ise bana daha çok o müziğin konusunu kelimelerin anlamlarında yatan gizli benzerlikleri karışık oluyor hele darbe yi dinlerken rahatlık değilde o şarkının anlamı beni biraz bozuyo (duygusal bağlamda) ama mor ve ötesi dinlemek beni mutlu ediyor!!!! | ||
|
||
müzik dinlemek cok iyi geliyor bana ( hele hüzünlüysem)
|
||
|
||
müziikkk son ses hemde insan şarkılarda kendini bulabiliyor son ses dinlerkende herşeyi unutuveriyor tabi ortam son ses müzik dinlemeye müsait ise
|
||