|
||
vazgeçtim uyumak ya abicim varmı uyumak gibisi, salyalarını akıta akıta
|
||
|
||
| müzik bayağa açık farkla ilerliyor | ||
|
||
vazgeçtim uyumak ya abicim varmı uyumak gibisi, salyalarını akıta akıta salya akıtmak mı? ![]() uyumaktan kastın o mu senin
|
||
|
||
tabiki müzik Nietzsche ne demiş:"Müziksiz Bir Hayat Hatadır" özellikle o an mor ve ötesi dinliyorsan..
|
||
|
||
| kulaklıkları takıp yatama uzanıp müzik dinlemek.. hiçbişey onun kadar rahatlatmıyor | ||
|
||
| müzik dinlemek en başta tabiki sonra kitap okumuk yürüyüşe çıkmak... |
||
|
||
| kesinlikle müzik dinlemek ve hemen ardından uyku.. | ||
|
||
| uyku benim için çok önemli...gereken uykuyu alamadığım zaman ne müzikten,ne kitaptan,ne televizyondan ,ne bilgisayardan ne de resim yapmaktan zevk alırım.en güzeli uyumak güzel ve ya çirkin olan her şeyi geçmiş zamana bırakmak. | ||
|
||
| müzik......özellikle mor ve ötesi....Harunun sesini duymak yetiyor ama ikinci bir seçeneğim olsa film izlemek derdim süper yaa
|
||
|
||
| ressam olduğum için resim yapmak büyük keyif veriyor...Yalnız oylamada en alt sırada olması beni biraz rahatsız etti..... | ||
|
||
| Kitap okumak 1. sırada, bu yüzden ankette de şeçtiğim şık bu. 2. olarak da müzik dinlemek diyebiliriz.. |
||
|
||
Ehh tabi ki müzik!! En sıkıntılı anlarımda bile rahatlama sebebim...
|
||
|
||
vazgeçtim uyumak ya abicim varmı uyumak gibisi, salyalarını akıta akıta salya akıtmak mı? ![]() uyumaktan kastın o mu senin ![]() ya sen de benim gibi 10 ders yaparsan anlarsın ne demek isediğimi |
||
|
||
| müzik her zaman oncelikli | ||
|
||
hepsi ama du sıraliyim:-yürüyüş yapmak -resim yapmak -kitap okumak -bilgisayar oynamak -müzik dinlemek -uyumak -televizyon izlemek hepsi rahatlattığı için bi tercih yapmadım, isterseniz "yürüyüş yapmak"ı ya da "resim yapmak"ı işaretliyim mi
|
||