|
||
| ya ne anlıyolar sigara içmekten organlarını çürütmekten hem biz büyüklerimizi böylemi örnek alcaz iyi ozaman onlar içiyosa bende içerim bende küçüklerime böyle örnek olurum dimeee yani | ||
|
||
| Ne kadar zararlı bir madde olduğu ortada.Ama ihtimalleri tetikleyen bir şey sigara,yani hiç yoktan öldürmüyor insanı.Tamamen bünyeye bağlı bir olay. Hoş bir şey olduğunu söyleyemem,ama birinin çıkıp içenlere acımasına da gıcık oluyorum.Sonuçta içen insan sigarayı ömür uzatan bir şey sandığı için içmiyor.Bağımlılık işte,dışarıdan göründüğü kadar kolay bir olay değil. Ayrıca her sigara içen insan özendiğinden içmiyor bunu da göz önüne alalım-özenme nedeniyle içenlerin sayısı çok fazla tabi o ayrı- |
||
|
||
malesef kullanıyorum...
|
||
|
||
| Bende kullanırım ama çokta değil.Benim zor günlerimde yanımda olan, beni tek anlayan, keyfim yerindeyse de keyfime keyif katan, canım sıkıldığında da sıkıntımı gideren benim en yakın dostlarımdandır kendileri.Ama çok içmem ben; günde 1 paket hatta 2 paket bitiren bile biliyorum ben onların yanında devede pire kalırım.Ama şu içenlere acıyorum gibi saçma yorumlar yapanlara da katılmam, tamam zararlı ama bu tercih meselesi ki tabi içmeyenler bilmezler ama o içen kişi belki çok zor günler geçiriyor veya bunalımda herkesin hayatı bazıların ki gibi güle oynaya değil o yüzden bilip bilmeden atıp tutmayın lütfen. | ||
|
||
| içenlere acımam ama kendime acırım ya banada zarar veriyorlar ailem yanımda içiyo ne yapsalar benide etkiliyor onlar beni pek ilgilendirmez kendi tercihleri ama olan bana oluyor dumanda daralırım ben ama iyikide öyle ilerde istesemde içemem (şanslıyım ama olmasaydı galiba zevk için içerdim)ama yavaş yavaş azalıyo alıştım mı ne yinede azalmasınıda pek istemem |
||
|
||
| yasak tam olarak yürürlüğe girse çok güzel olacak..sigarasız bir hayat.. | ||
|
||
yasak tam olarak yürürlüğe girse çok güzel olacak..sigarasız bir hayat.. aslında yassak güzel oldu ama tiryakiler kapalı alanlardan çıkınca sigara üstüne sigara yakıyorlar ama bence iyi oldu sigarayı eskisinden az kullanıyorum...
|
||
|
||
| offf nerdeyse sigara içmeyen kalmadı bu dünyada...içenler ölmek falan mı istiyor?? anlamadım valla...herkes bunun zehirden başka bir şey olmadığını biliyordur heralde...birde bile bile sigara içip de triyaki haline dönüşmüş insanlar da var...sigarada ne buluyorlar ki... | ||
|
||
Bunları bazıları okusun
|
||
|
||
hiç sigara içmedim.. arkadaşlarımin çoğu içiyor bana da içirmeye çok çalıştılar ama çabaları boşa gitti zaten yaşım daha küçük ama olsun ben hayatım boyunca sigara içmemeye kararlıyım
|
||
|
||
| sigaradan nefret ederim.sadece kendi sağlığımı düşündüğüm için değil aynı zamanda dumanının küresel ısınmaya katkı sağladığını duymuştum.. | ||
|
||
| ben geçen yıl aşk acısı çekerken çok içiyodum günde iki paket falan bütün haftalığımı sigaraya veriyodum ama çok rahatsız edici bişey kimseye tavsiye etmiyorum zaten acım geçtiğinden beride içmiyorum | ||
|
||
offf nerdeyse sigara içmeyen kalmadı bu dünyada...içenler ölmek falan mı istiyor?? anlamadım valla...herkes bunun zehirden başka bir şey olmadığını biliyordur heralde...birde bile bile sigara içip de triyaki haline dönüşmüş insanlar da var...sigarada ne buluyorlar ki... Bence bu kadar basit bir konu degil sigara bagimliligi...ne buluyorlar ki sigara icmekte demissin? Sigara icenleri bir gözetle...genelde oturarak icerler. Oturarak ictikleri icinde kandolasimlari düzenlenir. Tiryakiler ise bu rahatligin sigara dan kaynaklandigini sanarlar....yani o rahatlamayi buluyorlar sigarada. Ayrica bagimlilik ne oldugunu bilmedigin icin bu kadar rahat söyleyebilirsin...ama sanirim bagimlilar bilirler bizden daha iyi nasil bir sey oldugunu ve neden belkide hic bir sey bulmadiklari sigarayi ictiklerini....Bende anlamiyorum ama anlasilacak bir tarafinin olduguna da inanmiyorum
|
||
|
||
offf nerdeyse sigara içmeyen kalmadı bu dünyada...içenler ölmek falan mı istiyor?? anlamadım valla...herkes bunun zehirden başka bir şey olmadığını biliyordur heralde...birde bile bile sigara içip de triyaki haline dönüşmüş insanlar da var...sigarada ne buluyorlar ki... Bence bu kadar basit bir konu degil sigara bagimliligi...ne buluyorlar ki sigara icmekte demissin? Sigara icenleri bir gözetle...genelde oturarak icerler. Oturarak ictikleri icinde kandolasimlari düzenlenir. Tiryakiler ise bu rahatligin sigara dan kaynaklandigini sanarlar....yani o rahatlamayi buluyorlar sigarada. Ayrica bagimlilik ne oldugunu bilmedigin icin bu kadar rahat söyleyebilirsin...ama sanirim bagimlilar bilirler bizden daha iyi nasil bir sey oldugunu ve neden belkide hic bir sey bulmadiklari sigarayi ictiklerini....Bende anlamiyorum ama anlasilacak bir tarafinin olduguna da inanmiyorum ![]() yaa ama neden sigaraya başlıyorlar ki?? zararlı olduğunu bilmeleri gerekiyor yaa ben çok üzülüyorum açıkcası çünkü çok sevdiğim insanlar sigara içiyorlar...ailem, morlarım...kendilerine zarar vermelerini istemiyorum |
||
|
||
kuLLanmıyorum.. nefret ederim.. (: aiLemde kullananda yok.. bıraktı hepsi kuLLananıda sevmem
|
||