|
||
katılıyorum katılıyorum katılıyorummmm!!!
|
||
|
||
| katılmıyorum. eğer böyle oluyorsa ; sigara erkeği daha çok erkekleştirir diye bişey çıkardı ortaya.ama sanmıyorum böyle bişey olduğunuda.Tabi sigara kullananlarıda sevmiyorum. |
||
|
||
erkekleri erkekleştirmiyor ondan eminim ben başlayanlar zaten erkek adam imajına sahip olmak için başlıyor ama sonuç kömür adam
|
||
|
||
benim annem 15 yıldır içiyor ama hiç erkeksileştiğini görmedim
|
||
|
||
| Sigaranın neden kansere yol açtığı keşfedildi. Sağlığa zararsız sigara üretilebilecek. Araştırmacılar akciğerlerde kanserli hücrelere neden olan maddenin sigaradaki "hidrojen peroksit" olduğunu keşfettiler. Bu buluş, bu tür maddeleri çıkartarak sağlığa zarar vermeyen sigara üretimi için işe yarayabilecek. California Üniversitesi’nde yapılan ve Amerikan Deneysel Biyoloji Dernekleri Federasyonu FASEB’in dergisinde yayınlanan araştırmanın başkanı Tzipora Goldkorn, "Umut ediyoruz ki bu çalışma yeni tedaviler geliştirilmesine ışık tutacaktır ve akciğer kanserinden ölümleri azaltacaktır" dedi. Goldkorn ve meslektaşları, laboratuvarda farklı akciğer hücrelerinin sigara dumanı ve hidrojen peroksite nasıl tepki verdiğini incelediler. Akciğer hücreleri, bu maddelere maruz kaldıktan sonra bir iki gün kuluçkaya bırakıldı. Sigara dumanı ve hidrojen peroksite maruz kalan hücrelerde kanser gelişimine yönelik aynı moleküler işaretler belirdi. Bu maddelere maruz kalmayan hücrelerde kanser işaretleri görülmedi. |
||
|
||
e güzel paketini kaçtan içebiliriz acaba? ![]() |
||
|
||
| Sigara kullanmıyorum ama kullananlar adına sevindim inşaallah hemen üretime sunulur . | ||
|
||
bu aralar ben içmeye başlamıştım .bi an önce üretseler çok iyi olucak |
||
|
||
çok saçma bence sigara kalksınn
|
||
|
||
| Çok saçma..... Teşekkürler miraycığım | ||
|
||
Çok saçma..... Teşekkürler miraycığım rica ederim... bence de saçma sigaranın zararlarının üzerini örtmeye çalışıyorlar...
|
||
|
||
| Cok sacma buldum ben.. | ||
|
||
kanser yapmıycaksa ne zevki varki
|
||
|
||
| kim inanır buna sıgaranın doğasın da zarar var |
||
|
||
kim inanır buna sıgaranın doğasın da zarar var kadir inanir..
|
||