|
||
Benim babam içiyordu,hem de çok fena... ![]() Ama 10 sene önce bıraktı,hastaneye yatmıştı,serum filan bağlamışlardı... Ama yine de o zamanlar nasıl öksürdüğünü hala unutamıyorum
|
||
|
||
| Ya tabi neye,kime özeniyorsa artık içenler var ama genelde merak duygusuyla deniyorsun sonra hoşuna gidiyor belki ve ayda bir,haftada bir derken sürüp gidiyor.Birçoğumuz denemişizdir çok da genç yaşlarda bilinçli ya da bilinçsiz olarak.Ama her içene öyle bir damga yerleştirilmesi benim de sinirimi bozuyor. Resme gelince..Zararları ortada ama bunun bir çözüm olmadığının ve olamayacağının da herkes farkında. |
||
|
||
Ben bugün içtim 1 tane bea 7 yaşında 2 paket 10 yaşında 2 paket aynı günde bide lise 3 te 1 tane içtim..Alışacağı mı sanmıyorum. tanıdığım herkes içiyor ama sülalemizde kimse içmiyor
|
||
|
||
içiyordum bıraktım en azından para harcamamıs oluyorum ve sağlığımı kurtarmıs oluyorum ama birde kötü alışkanlığım var ya nargile görünce dayanamıyorum içiyorum
|
||
|
||
benim annemle babam 15 yıldır içiyorlardı babam çok şükür bıraktı anneme hala bıraktıramadım..
|
||
|
||
| başlayınca bırakmak en zor iş bırakanlardan duyuyorum bır yerde sigara içen biri görünce hala sinirleri bozuluyormuş ben bırakırım dıye baslayanlar var bıde madem iradene güvenip bırakırım diyosun o zaman o iradeyi hiç baslamamakta kullan |
||
|
||
| içmiyorum içmiycemde zaten çok gereksiz | ||
|
||
benim arkadaşımın anneside içtiğini kabul etmiyordu ''ben içmiyorum,dudak tiryakisiyim'' diyordu ..ya aslında böyle bir çok resim var da ben pek aldırmıyorum herkesin kendi sorunu..
|
||
|
||
| link mi kırık benim bilgisayarımda mı bi sorun var | ||
|
||
| Link çalışıyor | ||
|
||
| Tiryakiliğe yakın biriyim itiraf ediyorum fakat kesinlikle özenticilikle başlamadım çok az insan bilir içtiğimi... Ve öyle insanlar tanıyorum ki 60 yaşında günde 2 paket içerler benden sağlıklıdırlar bu tür şeyler bünyeye göre değişir.. |
||
|
||
Link çalışıyor ok benim bilgisayarım bozuk o zaman
|
||
|
||
Evet bünyeye göre değişiyor.Ben nargileyi tercih ediyorum çünkü kokusuz ve aromalı ama sigara anca yılda birkaç defa. |
||
|
||
Evet bünyeye göre değişiyor.Ben nargileyi tercih ediyorum çünkü kokusuz ve aromalı ama sigara anca yılda birkaç defa.ya neden içiyorsunuz şu ölüm makinasını anlamıyorum |
||
|
||
| içilmemesi gereken igrenç birşey içilmesinin genel sebebinin özenti olması da daha kötü bir şey | ||