|
||
| çevremde herkes içti arkadaşlarım içti, bereber içtik ama bi daha hiç içmedim ve bağımlı olmadım, hayatta içmem. lisede başlanan sigara özentiliğin önde gidenidir | ||
|
||
SİGARA İÇİYORSANIZ SOL TARAFTAKİ İÇMİYORSANIZ SAĞ TARAFTAKİ CİĞER SİZİN SEÇ BEĞEN AL...![]() ABD'nin Minnesota eyaletinde yapılan ve sonuçları İngiltere'de yayımlanan Cancer adlı tıp dergisinde açıklanan bir araştırma, akciğer filminin sonuçlarını gören sigara tiryakilerinin hiçbir destekleyici uygulamaya gerek duyulmadan sigarayı bırakabildiklerini ortaya koydu. Araştırmaya göre akciğerde röntgen filmiyle yapılan kanser taraması sırasında, film sonuçları kendilerine gösterilen 901 hastadan, 14'ünün hiçbir etkiye ve desteğe gerek kalmadan bir yıl içinde sigarayı bıraktığı belirtiliyor. Bu oran, normal koşullarda sigarayı bırakma oranının tam iki katı. |
||
|
||
ben bu ciğerlerin ikisini de beğenmedim dört - beş kez sigara içmek gibi girişimlerim oldu.her denemem de bu şeyi nasıl içebiliyorlar dedim denedim beni kesmiyor, aklımı uyuşturmuyor,üst üste iki üç tane de içtiğim oldu ama işe yaramıyor çay -sigara sabit diyetinde olan bir çok arkadaşım var ..hiç biri bırakmak istemiyor sigarayı ama yetişkinlere baktığımızda bırakmak istiyorlar yapamıyorlar... başlamak kolay bırakmak karta on taksit ... |
||
|
||
| seni seçtim soldaki | ||
|
||
| Sağdaki daha sempatik sanki böyle ezikliği üstünde ne bileyim acınası geldi bana.. Ve her zaman ezilenden yana olmuşumdur .. Ya şaka maka gerçekten kötü gözüküyor..
|
||
|
||
sigara içenlere acımak lazım işte böyle akciğeriniz var diye.yazık.
|
||
|
||
sigara içenlere acımak lazım işte böyle akciğeriniz var diye.yazık. ![]() Benim için hava hoş Bana milyar verseler asla içmem
|
||
|
||
yaa bana da arkadaşım ısrar ediyor iç diye..''sen başla ben sana bir ay boyunca kendim alcam paketi.al bak şimdi veriyim istersen bir tane...'' diyip duruyor bana deli midir nedir ![]() dedim ''insan arkadaşına der içme bak sağlıklı değil falan diye ama nerdeee ''..bir de ben oturup düşündüm ciddi ciddi başlasam mı acaba diye ...hatta ben başka arkadaşlarıma da dedim gel başlayalım bugün diye ''saçmalama!!'' dediler bana ..ne yalan söyliyim bana bu resimler bişey çağrıştırmıyor..çocukken de gösterildi,ellerine ne geçti bilmiyorum..yine insanlar içiyor ve içmeye de devam ediyorlar..''aaa bak ne kötü akciğer ıııyyyy iğreeençç!!!'' demekle olmuyor bu işler ya da öyle ha diyince bırakılmıyor.. |
||
|
||
dört - beş kez sigara içmek gibi girişimlerim oldu.her denemem de bu şeyi nasıl içebiliyorlar dedim denedim beni kesmiyor, Kardeş olduğumuzdan aynısını diyorum , katılıyorum hehe
|
||
|
||
| Valla sigara sorumluluk işi bence.. Katlanamayacak olanlar içmiyor .. |
||
|
||
sigaradan nefret eden bir insanımdır. içmem içmeyide düşünmüyorum. ![]() |
||
|
||
dumanı bana zararlı nefes alamıyorumm yaa bir de içmesi kaldıı okulda arkadaşlar içiyorr nefret ediyorumm valla yaa şu meletten valla benim ciğerlerimde soldaki gibi kalsınn valla ben onlarıı çöpte bulmadımm kusura bakmasınlar
|
||
|
||
nasıl içiyorlar yaa iğrenç bir şey kokusuna bile tahammül edemiyorumm
|
||
|
||
| İçenlere acıyorum.. | ||
|
||
sigaradan nefret eden bir insanımdır. içmem içmeyide düşünmüyorum. ![]() tebrik ederim en iyisi bence |
||