|
||
| bi dakka.forumu okudum da,belkide nuwanda haklı.yani bunun bi reklam fırsatı olacağını düşünürsek ve bazı şahsiyetlerin mvönün performansı karşısında zort diye oturmalarını seyretmek de keyifli olacaktır.hem mvö yurt dışına açılmış bir grup,o kadar da kötü gözle bakmazlar,sertab kazandıysa mvö iyice kazanır.ama kabul etmezler belki.çünkü yoğun ve yorgunlar.yeni albüm filan var daha. | ||
|
||
bi dakka.forumu okudum da,belkide nuwanda haklı.yani bunun bi reklam fırsatı olacağını düşünürsek ve bazı şahsiyetlerin mvönün performansı karşısında zort diye oturmalarını seyretmek de keyifli olacaktır.hem mvö yurt dışına açılmış bir grup,o kadar da kötü gözle bakmazlar,sertab kazandıysa mvö iyice kazanır.ama kabul etmezler belki.çünkü yoğun ve yorgunlar.yeni albüm filan var daha. bence de kabul etmezler gibi ama kabul ederlerse çok güzel olur
|
||
|
||
| konu ile ilgili dream tv nin haberi |
||
|
||
İnşallah gitmezler...
|
||
|
||
mtv çıtır haberde de gösterdiler morları ama sunucu teklif gitti kabul etmediler etmeyecekleride bekleniyordu gibi bişeyler dedi yanlış hatırlamıyorsam
|
||
|
||
| feyyaz'ın koyduğu videoyu görünce aklıma sertap erener geldi!ne alaka diyeceksiniz, sertap kazandıktan sonra her sene sertap'ın fikri alınıyor ya sertapta onaylıyor, bu senede sertap'a sorsunlar eğer sertap "gitsinler" derse gitsinler. sertap çok iyi bir müzisyen olup oğru kararı vereceğine inanıyorum tabii gitmeleri sertap erener'in elinde değil biliyorum ama onunda düşüncesini duymak istiyorum açıkcası.. ben artık dah afazla gitmelerinden yanayım.. | ||
|
||
| reklam olur orası doğru belki fanı daha da artar orası da doğru ama kaç kişi gerçekten anlar orasını bilemem bence hiçte iyi olmaz... daha bir ay önce şebnem ferahla ilgili çıkmıştı bu eurovision haberi yorumlarda demediğiniz kalmamıştı..mor ve ötesinden bahsedilince ne değişti?? |
||
|
||
| yok kabul etmezler ya sanmam çizgiye ayrıkı ama gitseler ben performansı ve söyleyecekleri şarkıyı cidden merak ediyorum | ||
|
||
| bence gitmemeleri lazım.en başta, ilkelerine ,savundukları düşünceye aykırı eurovision.Mvö için bu yarış onların sınandığı bi sınav,ya kendi düşüncelerini dikkate alıp gitmeyecekler yada önlerine sunulan bu yarışmaya katılıp popülariteleri için pay alacaklar.ama bence popülerlik için bunu yapmalarına da gerek yok,çünkü zaten yeterince yurtdışına da yayılmış bir grup daha yeni almanya turnesinden döndüler.Böyle bir kaygıya düşmeleri yersiz olur.Onları savunan,dinleyen kesim açısından da büyük kayıba uğrayacaklarını düşünüyorum. | ||
|
||
| bana kalırsa harunun eurovision amatör grupların yarıştığı bir yarışma cümlesinden sonra biraz fazla çelişkili olur ayrıca şebnem ferah ve mustafa sandala yapılan 2 teklif ve gelen red cevabı üzerinde sıra yeni mor ve ötesine mi gelmiş ? kabul etmeseler en iyisi... | ||
|
||
kesin teklif yapanlar kapıdan almışlardır cevaplarını ![]() valla hakkımı helal etmem yaa giderlerse ...Kesinlikle katılıyorum hakkımı helal etmem valla giderlerse
|
||
|
||
| ASLINDA GERÇEKTEN BİR MÜZİK YARIŞMASI OLSAYDI MOR VE ÖTESİNİN KAZANACAĞINDAN ADIM GİBİ EMİNİN AMA BU YARIŞMADA MÜZİK GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMUYOR.ÜLKELER ARASI İLİŞKİLER ÇIKARLAR GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULUYOR .BU YÜZDEN MOR VE ÖTESİ GİTMESİN DİYE DÜŞÜNÜYORUM. | ||
|
||
| Mor ve Ötesi'nin kim tarafından ne kadar çok tanınması hiç önemli değil. grubun tanınması gerektiğine de katılmıyorum. popülerizm ve bunun gibi çeşitli tv eğlencelerine,şovlarına mvö alet olmaz zaten. eğer katılırsa da birçok dinleyicisini kaybedecektir. fakat bu kaybın nedeni katılması değil; düşünceleriyle çelişecek olmalarıdır.ve kesinlikle böyle bir teklifi kabul etmezler diye düşünüyorum. | ||
|
||
| haberlerde sabah gazatesini okurlarken mor ve ötesi trt'nin teklifini prensipte kabul etti dedi resmi bişey gelmeden inanmam sonuçta |
||
|
||
| Bence mor ve ötesi ülkemizi eurovision da çok iyi temsil eder.Mor ve Ötesi'nin eurovisiona katılmış olmasına sevindim. | ||