|
||
| Yeni klibin parti adlı şarkıya çekilmesini bekliyorum.Mor ve Ötesi'nin bu şarkıya da anlamlı bir klip çekeceğini düşünüyorum. | ||
|
||
| http://www.sabah.com.tr/haber,101343F37B584803AE5026FEC45BB075.html İyi Güzel de,Halla niye Türkçe şarkı diye diretiyorlar anlamadım.Bu ne cahilliktir,bu ne aşırı,piskopatça milliyetçiliktir. İngilizce,Dünya dilidir.Halla neyi ispatlamaya çalışıyoruz. |
||
|
||
| bence gitsinlerde müzik nasıl yapılır göstersinler | ||
|
||
İngilizce,Dünya dilidir.Halla neyi ispatlamaya çalışıyoruz. sahi sen niye buraya ingilizce yazmıyorsun ki? psikopatça milliyetçilik falan demişsin ki gözlerinden öpüyorum seni. sakin ol. otur kenara. bir bardak su iç. |
||
|
||
İngilizce,Dünya dilidir.Halla neyi ispatlamaya çalışıyoruz. sahi sen niye buraya ingilizce yazmıyorsun ki? psikopatça milliyetçilik falan demişsin ki gözlerinden öpüyorum seni. sakin ol. otur kenara. bir bardak su iç. Neden yazmadığı açık, çünkü Türkiye'de. Ama Türkiye dışına bir yere çıktığında neden Türkçe konuşmuyorsunki ? Bu konuyu uzatıp laçkalaştırmayalım. Yok sakin ol bilmem ne yakışmaz burdaki fanlara. Adabınızla tartışın. |
||
|
||
| evet şimdi sabah gazetesini okudum prensipte anlaşılmış ve en yakın zamanda resmi imzayı attıracakmış trt yetkilileri. | ||
|
||
| mor ve ötesi’ nin, TRT ile Eurovision 2008’ e katılma konusunda prensip anlaşmasına vardığı doğrudur; kesin bir anlaşma içinse görüşmelerin sürmekte olduğu ve konu ile ilgili bu hafta içerisinde bir açıklama yapılacağı geçtiğimiz hafta TRT ve mor ve ötesi tarafından duyurulmuş ve bu şekilde basında yer almıştır. Fakat, mor ve ötesi’ nin yarışmaya katılacağı şarkının hangi dilde olacağı, grup ve TRT arasında yapılan görüşmelerde de karşılıklı olarak vurgulandığı gibi, tamamıyla grubun iradesindedir ve bu konuda henüz grup tarafından verilmiş bir karar veya yapılmış bir açıklama bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. www.morveotesi.com |
||
|
||
| Hayırlı olsun diyelim inşallah başarılı bir sonuç elde ederler!!! | ||
|
||
serviste duydum bu haberi powertürk söyledi hafif biz üzüntü ile sevindim katılmalarına
|
||
|
||
| olayları saptırmadan yorumları okursak,birazda at gözlüklerini atıp ilerlersek ne demek istediğim tam olarak anlaşılacaktır. müzikte dünya çapına açılacaksan,global bir dil seçersin...buda ingilizcedir. neden? hem müzik,hemde güfte ile bir anlam katabilmelisin.dünya çapındaki müzisyenlere de bakın.şu anda dinlediğim için söylüyorum.(İn Flames) melodik olarak mükemmel bir grup.kalitesi tartışılır mı,kesinlikle hayır. peki neden onlar,ingilizce söz yazamaya diretiyorlar.Sonuç,gene aynı kapıya çıkıyoruz. barış manço gibi kaliteli bir sanatçı,türkiye dışında parçalarının çoğunu ingilizce yorumlamıştır.gerek tarkan,gerek sertap,gerek candan vs vs... dünyaya türkçeyi kabul ettiremezsin.sen ingilizceyi kabul edeceksin.kural böyle... bu arada,''huargu'' arkadaşım,15 senedir hemen hemen müzikle uğraşıyorum. müziğin nasıl pazarlanacağını,nasıl hit olacağını,nasıl kitleleri ayaklandıracağını nacizhane biliyorum. burdaki haykırışımda ondandır. Edit:mor ve ötesi nin ne kadar kaliteli ve toplumsal olarak olumlu söz yazdığını bütün avrupa görsün derim.ondan ingilizce de ısrarlıyım. |
||
|
||
| hafif bir buruklukla karışık sevinç içindeyim...hayırlısı olsun sonuna dek arkalarındayız demekten başka birşey demek düşmüyor bize.... |
||
|
||
hafif bir buruklukla karışık sevinç içindeyim...hayırlısı olsun sonuna dek arkalarındayız demekten başka birşey demek düşmüyor bize.... aynen..
|
||
|
||
| hayırlı olsun. sonuna dek arkalarındayız... | ||
|
||
| ya aglamak istiyorum yemin ederim !!! bu super bi sey | ||
|
||
ne diyelim hayırlısı olsun
|