mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: mor ve ötesi eurovision 2008'de (mi?)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

kaygusuz 10.12.2007 15:15:00
ne diyelim hayırlısı olsun Undecided yalnız eurovision un sitesinde bu konuya yapılan yorumlar korkunç Angry
ne gibi mesela...

ordinaryus 10.12.2007 15:17:09
bu seçimin çok kötü olduğunu düşünenlerin sayısı oldukça fazla.hande yener,hepsi gibi öneriler var...

burki 10.12.2007 15:23:50
bu haberi gazetede şimdi okudum ve gerçekten şok geçirdim. her zaman arkalarındayız fakat bu şovun parçası olmaları beni çok üzecek. bununla ilgili fanlara da açıklama yaparlar zaten diye bekliyorum. gerçekten bu konudaki düşüncelerini çok merak ediyorum.

immortal_deniz 10.12.2007 15:34:48
burağa katılıyorum...off bilmiyorum yaa..
ayrıca eurovisionun sitesindeki yorumlara baktım..cidden çok çirkin ya..hadi alternatif olarak sundukları isim de baya bir şey olsa neyse diyeceğim...neymiş rock müzikle katılmamalıymışız...hadise gitmeliymiş eurovisiona...mor ve ötesinin ne işi varmış..batmışız bu sene falan filan...

off yorumlara mı yoksa eurovision gibi bir platforma gideceklerine mi üzüleyim bilemedim

burki 10.12.2007 15:41:16
bir mor ve ötesi röportajından alıntıdır

Eurovision şarkı yarışmasında da İngilizce söylensin, söylenmesin tartışmaları var. Siz ne düşünüyorsunuz?

-Eurovision amatör şarkı yazarlarının yarıştığı bir platform ya da yarı amatör diyebiliriz. Bunu bir şampiyonlar ligi ya da F1 gibi görmeye çalışan zihniyet biraz hata yapıyor.

feyyaz 10.12.2007 15:43:02
bir mor ve ötesi röportajından alıntıdır

Eurovision şarkı yarışmasında da İngilizce söylensin, söylenmesin tartışmaları var. Siz ne düşünüyorsunuz?

-Eurovision amatör şarkı yazarlarının yarıştığı bir platform ya da yarı amatör diyebiliriz. Bunu bir şampiyonlar ligi ya da F1 gibi görmeye çalışan zihniyet biraz hata yapıyor.

bende ilk bunu hatırlamıştım eurovision ve mor ve ötesi diyince

deborah 10.12.2007 15:45:59
bu haberi gazetede şimdi okudum ve gerçekten şok geçirdim. her zaman arkalarındayız fakat bu şovun parçası olmaları beni çok üzecek. bununla ilgili fanlara da açıklama yaparlar zaten diye bekliyorum. gerçekten bu konudaki düşüncelerini çok merak ediyorum.

bir_derdim_var 10.12.2007 15:47:32
ama arkadaşlar biraz da iyi yönden bakalım..
herkesin önyargısının kırılması için en iyi fırsat bu bence..
düşünsenize 1. bile olabilirler..o zaman bu çirkin yorumlarda bulunanları görmek istiyorum..

burki 10.12.2007 15:53:35
ama arkadaşlar biraz da iyi yönden bakalım..
herkesin önyargısının kırılması için en iyi fırsat bu bence..
düşünsenize 1. bile olabilirler..o zaman bu çirkin yorumlarda bulunanları görmek istiyorum..

katılmalarını istemeyenlerin düşünceleri "neden katıldıklarıdır". kaçıncı olacakları açıkcası istemeyenlerin hiç düşünmediği birşey zaten.

burki 10.12.2007 15:55:58
Mor ve Ötesi Cambaz'ın bi parçası olacak galiba. Wink katılan var mı bana?

bir_derdim_var 10.12.2007 15:58:02
Ben katılmıyorum.
ilk başta aklıma mvö yaladığını yuttu dedim ama sonradan aklıma geldi  abd ye gönderme yapacaklar bence..
madem kabul etmişler bir bildikleri vardır zamana bırakalım bence arkadaşlar bu kadar sert eleştirmeyelim..
eurovision sitesinde yapılan çirkin yorumculardan ne farkımız akalcak yoksa??

immortal_deniz 10.12.2007 16:02:03
ben de mantıklı bir açıklamaları olduğuna inanıyorum ki bu kabul etme nedenlerinin politik duruşlarıyla ilgili olduğu görüşündeyim fakat ne olursa olsun öyle bir platforma gitmelerini istemezdim ama sürekli dediğimiz gibi her zaman arkalarındayız...(ki politik olarak anladık diyelim peki müziğin kazanmasının çok düşük bir ihtimal olduğu bir yarışmada olacaklar..müziğe ne olacak?)

burki 10.12.2007 16:03:23
eksisozluk sitesindeki yorumları da okumanızı tavsiye ediyorum. farklı yorumlar okudum.  mor ve ötesi o kadar kalitesiz olmadığı için katılmasını istemiyorum

devran-ı dünya 10.12.2007 17:50:42
Duyunca çok sevindim.Zaten kabul ederler diye düşünüyordum.Diyeceğim tek şey şu en en kötü ihtimalle ilk 5 diyorum.Gerçi parçayı daha görmedik ama sahne performansından ve umacagımız ve çok çok güzel bir şarkı olacagına eminim şarkı konusunda hayal kırıklıgına uramayız bunuda biliyoruz.Şunuda söylemek isterim aynı zamanda biz Türkiye olarak bizim jürimiz bir yunanaca olsun yada ingilizce haricindeki bir şarkı olsun anladıkları veya anlamadıkları halde o komşu ülkelere kendi dillerini kullanarak katıldığı bu büyük organizasyoda çok iyi puanlar verile biliyor ve verebiliyorsak.Türkçe bir şarkıyla katılmamızında bize eksi bir puan getirecegini düşünmüyorum.Aksine Türkçe şarkıyla katılmamızı grur kaynagı olarak buluyorum.Türkçe şarkıyla katıldığımızda bütün Türkler şarkıyı kolaylıkla anlaya bilecek ve orda neler dediklerini anlayarak gönül rahatlıyıyla göndereceklerdir.Umarım bir aksilik çıkmadan sağ sağlim bu işinde üstesinden gelirler.Şunuda biliyoruz ki bizi en en güzel şekilde orda taşıyacaklar ve temsil de edecekler.

oyam 10.12.2007 18:20:33
evet arkadaşlar mor ve ötesi eurovision da.pek sevinmedim ama umarım iyi birşeyler çıkar.neyse hayırlısı olsun demekten başka elimizden bişiy gelmiyor

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25