|
||
| açıkçası bende istemiyorum mor ve ötesi'ni o yarışmada. artık herkes biliyor neye göre puan veriliyor yinelemeye gerek yok. ancak o yarışmada bir şekilde adını duyurup reklam yapacaklarına hiç yapmasınlar derim, o yarışmada reklam yaptktan sonra iyi yerlerde olan kimler var ki, varsa da bir elin parmak sayısını geçemeyecek kadar vardır. bu benim görüşüm elbette, birde şu durum var. kabul edelim ki morlar kabul etti gidiyorlar. artık bizim medya baya baya pohpohlar, beklentilerin altında sonuç alınınca da hemen yerin dibine sokarlar. ancak morlar oraya çıksa bile genede farklı birşeyler yaparlar orasıda kesin. sevdiğim, dinlediğim bir ismin o yarışmada çıkıp birşeyler yapmasını istemiyorum açıkçası kısaca budur. | ||
|
||
sıralamadaki yerleri nasıl önemsiz ya kötü bir sonuç alırlarsa bu sefer bu medya fareleri mvö ye yüklenecekler ..aslında gitseler kesin iyi sonuç alırlar ama..ben dünya tersine dönse kabul etmem kimse kusura bakmasın ...bence buradan da "mvö eurovision'a kesin katılsın,çok iyi olur.." diyen birinin de çıkacağını sanmıyorum açıkçası ![]() ben dedim bile. türkiye eflatun ve berisini bile gönderse ilk onda olacaktır. birincilik hayaldir bunu herkesler bilir. neden herşey ortadayken tüm dünyanın izlediği bir yarışmadaki tanıtım şansını kullanmasın, neden bunu başkasına bıraksın. eğer yer kendini tanıtmak,ya da birşeyler haykırmaksa onu zaten yeteri kadar yapıyorlar..ama bu yarışma ne onlara göre ne de onlar bu yarışmaya göreler ![]() Eurovision'da Grubun Küresel Isınma veya Savaşlar konulu bir şarkı söylemesi o yarışmanın niteliğini pekte önemli kılmıyor. Ayrıca mor ve ötesi'nden yeni şarkı dinlemek için de süper bir fırsat ve ve kayıt kalitesi açısında da çok güzel işler takip edecektir katılmaları durumunda. Haaala sonuç diyorsunuz. Sonuç orada dünyaya kaliteli müzik dinletmek, bundan alası yok. Ayrıca Kral Tv'yi, onu bunu şunu sevmeyen mor ve ötesi fanları mor ve ötesini nereden duydu merak ederim... Çoğunuzun yaşı 14 - 15 taaaa gül kendineden beridir dinleyen çok az kişi var. E neden biz dünyanın reklam pazarlarını Trt'nin bütçesi ile halletmek yerine mor ve ötesi'nin kendi bütçesinden yapmasını bekliyorsunuz ki. Bal gibi süper fırsat, kötü bir reklamda değil üstelik. |
||
|
||
| acaba morlar ne cevap verecek çok meraklıyım. | ||
|
||
acaba morlar ne cevap verecek çok meraklıyım. aynen bende çok merak ediyorum ne cevap verceklerini ?
|
||
|
||
| ve ayrıcana morlar gittigi takdirde yeni bir bşarkı daha ortaya çıkacak. | ||
|
||
| bencede katılmasınlar yaa | ||
|
||
| Ben hep bir grubun katılmasını istemiştim bunun Mor ve ötesi olmasına çok sevindim.. orada oylar kazanıyor müzik değil ama yabancıların Mor ve ötesi sesiyle kulaklarının pası çıkacaktır..Eminim ki Mor ve ötesi katılırsa ilk 5'te bitiririz.. |
||
|
||
| sahneleri müthiş olur ama orada müziğin fazla bir önemi yok genelde ülkeler yarışıyor | ||
|
||
| evet arkadaşlar bu doğru. TRT mor ve ötesi ne teklif götürmeye hazırlanıormuş...inş. kabul ederler...bence süper bişi olur! | ||
|
||
| Mor ve Ötesi Eurovision'a mı ? TRT yönetiminde Eurovision şarkı yarışması için Mor ve Ötesi ismi öne çıktı. TRT yönetiminde Eurovision şarkı yarışması için Mor ve Ötesi ismi öne çıktı. Bu yıl Sırbistan'da yapılacak yarışmada Türkiye'yi Mor ve Ötesi'nin temsil etmesini düşünen TRT, gruba teklif götürecek. Peki ünlü rock grubun Eurovision konusundaki yaklaşımı ne?.. TRT ise yaptığı açıklamayla haberi yalanladı! ![]() |
||
|
||
| zaten türkiyede herşey yalan değil mi | ||
|
||
| hiç bu yıl ki kadar karışık bir eurovizyon seçim saçmalığı duymadım bir şebnem diyorlar , bir hande , yok mor ve ötesi başka kimleri duyacaz acaba
|
||
|
||
| yalan dostum yaa. bu yarısmaya kimin gitcegi hiç belli olmaz. son günde sallarlar bir popcu tamam. | ||
|
||
hürriyet -cengiz semercioğlunun yazısıda tam + 18 lik miş
|
||
|
||
| Türkiye'nin eurovision'daki kaliteli müzikleri: 2005 gülseren rimi rimi ley 2006 sibel tüzün süper star 2007 kenan doğulu shake it up şekerim hepsi de harika.. bayıldım doğrusu
|
||