|
||
| Ekşi Sözlük bir otorite değildir hiçbir konuda. Ayrıca eski röportajdan yaptığınız alıntı, bunun milli bir mesele olmadığı ana düşüncesini taşıyor. |
||
|
||
| ya galba gidiolar şimdi haberlerde söyledi ama inş giderler ya ben çok istiyorum zaten gitmelerini | ||
|
||
| maalesef Mor Ve Ötesi popülerlik yolunda hızla ilerliyor, keşke bi avuç biz olsaydık. | ||
|
||
| açıkçası hiç sevinmedim... hiç bir değeri yok gözümde artık eurovisionun eskiden büyük bir coşkuyla izlerdik...ama artık ülkeler arası ilişkiler dışında hiç bir önemi yok... neyse mor ve ötemiz kabul ettiyse vardır bir bildiği... | ||
|
||
| bn sevndim gerçektnn onların sesini tüm dünyanın duyucak olmasına...ii bi şeyler yapıckk inş. kalbim onlarla.. | ||
|
||
| hepimizin kalbi onlarla tabikii... ama orda müzik değil ülkeler yarışıyor bunun farkına varalım... hepimzi arkalarındayız sonuna kadarr ama bilmiyorum yinede istemezdim... :/ | ||
|
||
| kenan doğulunun bile 4. olabildi böle dandik bi yarışmaya türkiyenin en iyi grubu olan mor ve ötesinin gitmesi abes kaçtı bence bide birinci olamama ihtimali vr siyaset karıştıgı için eger birinci olmazsa hayranları en iyi buydu hani gibi düşüncelere dalabilir............ mor ve ötesinin eurovisyonda olması kadar saçma bir yazı oldu........bu düşündügünüzü biliyodum
|
||
|
||
bence güzel bir sonuç alamayacaklar ama bu sonuç yaptıkları müzik yüzünden olmayacak
|
||
|
||
| her halikarda onları seviyorum başarılar diliyorum | ||
|
||
Umarım iyi sonuç alırız
|
||
|
||
Umarım iyi sonuç alırız bana göre sonuçtan daha ziyade kendimizi en iyi şekilde temsil edebilmek ve eminim morlarda oraya derece için gitmeyecek(bu kesin) bizim açımızdan çok büyük bir tanıtım hatta reklam olucak. ![]()
|
||
|
||
olayları saptırmadan yorumları okursak,birazda at gözlüklerini atıp ilerlersek ne demek istediğim tam olarak anlaşılacaktır. müzikte dünya çapına açılacaksan,global bir dil seçersin...buda ingilizcedir. neden? hem müzik,hemde güfte ile bir anlam katabilmelisin.dünya çapındaki müzisyenlere de bakın.şu anda dinlediğim için söylüyorum.(İn Flames) melodik olarak mükemmel bir grup.kalitesi tartışılır mı,kesinlikle hayır. peki neden onlar,ingilizce söz yazamaya diretiyorlar.Sonuç,gene aynı kapıya çıkıyoruz. barış manço gibi kaliteli bir sanatçı,türkiye dışında parçalarının çoğunu ingilizce yorumlamıştır.gerek tarkan,gerek sertap,gerek candan vs vs... dünyaya türkçeyi kabul ettiremezsin.sen ingilizceyi kabul edeceksin.kural böyle... bu arada,''huargu'' arkadaşım,15 senedir hemen hemen müzikle uğraşıyorum. müziğin nasıl pazarlanacağını,nasıl hit olacağını,nasıl kitleleri ayaklandıracağını nacizhane biliyorum. burdaki haykırışımda ondandır. Edit:mor ve ötesi nin ne kadar kaliteli ve toplumsal olarak olumlu söz yazdığını bütün avrupa görsün derim.ondan ingilizce de ısrarlıyım. dediklerinin hiçbirine ben yanlış demedim ki. yurtdışında kendini pazarlayacaksan elbette ki ingilizce söyleyeceksin. peki eurovision'da pazarlama mı var? hayır. sertab birinci oldu da turizm mi patladı? istanbul'da eurovision düzenlendi de bütün avrupa istanbul'a mı aktı? derdim sadece türkçe söylensin diyenleri "psikopatça milliyetçi" diye itham etmen ki bence çok yanlış. dünyaya türkçe kabul ettirmek gibi bir amaç yok ki. şebnem paker nefis bir şarkıyla gitti aldı üçüncülük geldi. kazanamamızın sebebi türkçe söylememek mi? yoksa sertab'ın katıldığı sene ırak'a girmeyi reddettiğimiz için gayet politik bir şekilde mi birinci olduk? admin bey de adabıyla tartışın falan demiş de arkadaşın yazdığı mesaj pek bir heyecanlı öfkeliydi. ondan biraz daha sakin yazsın diye öyle dedim. yoksa banane canım. |
||
|
||
| ayrıca mor ve ötesi bir milli mesele olmadığını düşünse de milletçe bu yarışmayı fazla önemsemediği için sahnede vermeye çalışacakları herhangi bir toplumsal mesajın halkımız tarafından "kaybetme sebebi" olarak görülmesi ihtimali de yok değil. aklıma geldi. ama tabi "evine dön bush" t-shirtleri ile çıksınlar. ne güzel. |
||
|
||
ben şahsen hem TRT nin mvö yü seçmesine hem de grubun teklifi kabul etmesine şaşırdım.ne diyeyim ki gerçekten şaşkınlık içerisindeyim siteye kaç zamandır giremedim neler değişmiş ya yorum yok...
|
||
|
||
bende şimdi radyoda duydum.çok sevindim.hepside o sahnelere çok yakışır şimdiden hayırlı uğurlu olsunnnn!!!
|
||