|
||
şahsen eminim mvö o yarışmada çok iyi bir sonuç alır ve buda kariyerleri için çok çok iyi olur
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi'ne Eurovision 2008 başarılar dileriz.Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden eminiz.Sonuna kadar Mor ve Ötesinin arkasındayız. DERİN MAVİ | ||
|
||
çok iyi bir sonuç alacaklarına eminim ancak sonuç ne olursa olsun onların arkasındayız
|
||
|
||
| çok ezik bi yarışma kalitesi düştü kabul ettiler inanmıyorum ya.neyse inş başarılı olurlar | ||
|
||
| insanların görüşleri otoritedir. nerde yazıldığı önemli değil tabiki. mor ve ötesi bunu yapıyodur bi bildiği vardır gibi yaklaşımlar da çok yanlış. popülist kültüre ayak uydurmasını istemiyorum. kendileri de bunu istemiyo zaten. sahnede çıkıp küresel mesajlar verebilirler. ama burda sorun olan yine söylüyorum "o eleştirdikleri cambaz'ın içinde kendilerinin de yer alıyor olmasıdır.çünkü saçma bir şov programından ibaret." deniz de mesajında söylemişti ona değinicem bi de. müziğin yarışmadığı bir platformda mor ve ötesi niçin sahne alıcak? tek pozitif düşüncem sahne şovuyla dünyadaki tüm solculardan oy alabilecekleridir |
||
|
||
solcular izlerse tabi yarışmayı
|
||
|
||
| tek pozitif düşüncem sahne şovuyla dünyadaki tüm solculardan oy alabilecekleridir.katılıyorum. bu dedigin sahne şovu ve sahnede yapacakları konuşmaya da dayalı. |
||
|
||
| ucuz bir film gibi başından sonu belli ağlar içim bu biz mi, o ben miyim? böle demeyiz işalla sonunda
|
||
|
||
ucuz bir film gibi başından sonu belli ağlar içim bu biz mi, o ben miyim? böle demeyiz işalla sonunda ![]()
|
||
|
||
| Çok duygusal davranıyorsunuz, bazı yorumlara çok gülüyorum. abartıyorsunuz, her yönüyle. |
||
|
||
| bana sakin ol diyen kardeşim.ben belli bir birikimle bu lafları ediyorum. parçanı ve kendi pazarlayacaksın tabiki...mor ve ötesi burda 1. gelirse onlar içinde avrupa arenası değişik bir şekilde başlıyor olacak. en basitinden;kazandığı para,toplumdaki duruşu ve özgüveni başka boyutlara taşınacaktır.mor ve ötesi için çok değişik bir basamaktır,eurovision. türkçe ile katılacaksınız diye diretmek evet piskopatça bir milliyetçiliktir.türkçe parçanın bize bir yararı olmayacak.fakat,ingilizce parça + 1 puanla bizi başlatacaktır. yarı türkçe,yarı ingilizce olayınıda gördük.anlamasız ''shake it up şekerim''diye bir kelime türedi. ki bu duruma şaşmamak lazım...günümüzde ingilizce tabela ve bazı yazılara,türkçe özelliğini kaybediyor diye ceza kesiliyor... Not:atatürk,avrupada liderlerle oturup konusurken,ingilizce konuşuyordu.dünya platformanlarına sesleniş veya yazılarında ingilizce,nadir olarakta almanca kullanıyordu. en azından konunun bu tarafından bakarsak,bir gerilemeye mi gidiyoruz diye düşünülebilir. |
||
|
||
| ben de dahil olmak üzere grubu gerçekten dinleyen kesimin yüzde 80i politik duruşu için dinlediği için duygusal olarak yaklaşıyoruz gibi gelebilir. | ||
|
||
Çok duygusal davranıyorsunuz, bazı yorumlara çok gülüyorum. bende gülüyorum bazı yorumlara...
abartıyorsunuz, her yönüyle. |
||
|
||
| bende gülüyorum. hatta en güzeli şey di mi. herkesin telefonunda shake it up sekerim gibi mvö şarkıları çalıcak. ismail yk dinleyen tipler o şarkıyı da söyleyecek. herkes mvö hakkında konuşacak. ama ne bilip de ne konuşacak; iyi veya kötü yorum yapacaklar. mvö kitlesi diye bişey kalmayacak çünkü herkes mvö'yü tanıyacak. bu piyasa olmak değil midir? piyasa olmak için daha ne yapabiliriz merak ediyorum? ayrıca mvönün popülist kültüre karşı olduğunu da biliyoruz. yani ne alaka ne maydonoz durumu ortaya çıkıyo. toplumsal mesaj da verse bunu yapacağı yer orası değildir. |
||
|
||
ben de dahil olmak üzere grubu gerçekten dinleyen kesimin yüzde 80i politik duruşu için dinlediği için duygusal olarak yaklaşıyoruz gibi gelebilir. abi buraya katılışı bile politik oldu. adamlar abdullah gül'ün atadığı trt genel müdürünün yaptığı teklifi açıklamış ve biz istediğimizi alır öyle gideriz dercesine bence küçük düşürmüştür. bunun arkası yarındır. bence şarkıyı dinlemeden bu kadar duygusallaşmayın. ayrıca grubu politik duruşu için seviyorsanız, fanta festivalinden daha arınmış bir ortam bu. yunanistan 1 puan, almanya 10 puan atıversin. bizi çok ilgilendirmiyor... mor ve ötesi makina programının uluslarası versiyonuna çıkmış gibi birşey... bir piyasadır tutturmuşsunuz, müzik bu çikolata değil. her eve girmeli hele hele kaliteliyse her delikten çıkmalı bunun adı piyasaysa yaşasın piyasa. |
||