mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: mor ve ötesi eurovision 2008'de (mi?)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Let-Go 10.12.2007 22:08:14
Kim gidiyor eurovisiona anlamadım Hande mi mor ve ötesi mi şebnem ferah mı manga mı Huh  Angry

[Küçük Sevgilim] 10.12.2007 22:09:59
ben biraz önce eniştemden mor ve ötesinin eurovisiona gideceğini öğrendim ve çok sevindim...
kesinlikle birinciyizz...

Let-Go 10.12.2007 22:11:17
ben biraz önce eniştemden mor ve ötesinin eurovisiona gideceğini öğrendim ve çok sevindim...
kesinlikle birinciyizz...

Enişten TRT de mi görevli  Cheesy Cheesy Cheesy

burki 10.12.2007 22:14:38
ben de dahil olmak üzere grubu gerçekten dinleyen kesimin yüzde 80i politik duruşu için dinlediği için duygusal olarak yaklaşıyoruz gibi gelebilir.

abi buraya katılışı bile politik oldu. adamlar abdullah gül'ün atadığı trt genel müdürünün yaptığı teklifi açıklamış ve biz istediğimizi alır öyle gideriz dercesine bence küçük düşürmüştür.

bunun arkası yarındır. bence şarkıyı dinlemeden bu kadar duygusallaşmayın.

ayrıca grubu politik duruşu için seviyorsanız, fanta festivalinden daha arınmış bir ortam bu. yunanistan 1 puan, almanya 10 puan atıversin. bizi çok ilgilendirmiyor... mor ve ötesi makina programının uluslarası versiyonuna çıkmış gibi birşey...

bir piyasadır tutturmuşsunuz, müzik bu çikolata değil. her eve girmeli hele hele kaliteliyse her delikten çıkmalı bunun adı piyasaysa yaşasın piyasa.

abi kitlesi ne olucak?
yaş grubu düşücektir kesin zaten.

belli bir kalitesi var mvö'nün. bizler de bundan ödün vermesini istemiyoruz tabiki.

ayrıca fanta festivaline katılmaları bir tv şovu değil promosyondu ve tanıtım açısından önemliydi. ama eurovizyonun tek amacı şov. eurovziyon organizasyonlarıyla her ülkenin tv kanalı ilgileniyo.mvö için tanıtım olması neyi değiştirecek ayrıca? bence eşik değerini zorlamanın anlamı yok.

[Küçük Sevgilim] 10.12.2007 22:19:50

trt görevli değil ama sayılır
merak etme trtde görevli olan akrabalarımda var
sorarım ben onlara böyle bir şeyin olup olmadığını

burki 10.12.2007 22:21:16
konuyu saptırmayın.ciddi bişey konuşuyoruz arkadaşlar.

bir_derdim_var 10.12.2007 22:23:59
Sonuçta onlarda bizim kadar düşünebiliyorlar..kabul ederlerse vardır bir bildikleri yapıcı olun azcık ya..

[Küçük Sevgilim] 10.12.2007 22:25:53
arkadaşlar mvo'nun dünyaca tanınması ve yeni kitlelerin bize katılıp yenilerle tanışışmamız söz konusu iken siz gidip yaş kitlesinin düşmesinden korkuyorsanız demek siz mvo en çok seven fanlarından değilsiniz.

her şeyi olumlu yönleriyle düşünelim yeni kitlelerin bize katılılması ve mvo kitlesinin dünya çapında büyümesinden daha guzel bir şey olamaz.

Let-Go 10.12.2007 22:30:28
Mor ve Ötesi bu yarışma denilen şeye kesinlikle yatılmalı ...

faydaları :
* Yeni Bir ŞArkı çıkacak bizim için
* Grup Kendini Türkiye ve Avrupaya duyuracak
* Birde 1.ve 2. olursa .....

kötü yönleri ;
* ben bulamadım  ..

burki 10.12.2007 22:31:04
arkadaşlar mvo'nun dünyaca tanınması ve yeni kitlelerin bize katılıp yenilerle tanışışmamız söz konusu iken siz gidip yaş kitlesinin düşmesinden korkuyorsanız demek siz mvo en çok seven fanlarından değilsiniz.

her şeyi olumlu yönleriyle düşünelim yeni kitlelerin bize katılılması ve mvo kitlesinin dünya çapında büyümesinden daha guzel bir şey olamaz.

arkadaşlık sitesi mi burası tanışmak istiyosan bununla ilgili bir sürü site var.
tv'deki saçmalıklara mvö'nün tavrını biliyo musun? ya da bugüne kadar ne diyolardı tvdeki saçmalıklar hakkında? şimdi bunun içinde niçin yer alıyolar?
mvönün dünya çapında büyüceğini mi sanıyosun. evet dinleyici olarak büyücek, ama gerçek anlamda dinleyenler değil; bir gülşen'i bi murat boz2u dinler gibi herkesin bilgisayarında olucak. Özellikle dinlemek diye bişey kalmıcak. kaldı ki müziğin yarıştığı bi platform değil. düşündükten sonra yorum yapın lütfen

nuwanda 10.12.2007 22:42:33

arkadaşlık sitesi mi burası tanışmak istiyosan bununla ilgili bir sürü site var.
tv'deki saçmalıklara mvö'nün tavrını biliyo musun? ya da bugüne kadar ne diyolardı tvdeki saçmalıklar hakkında? şimdi bunun içinde niçin yer alıyolar?
mvönün dünya çapında büyüceğini mi sanıyosun. evet dinleyici olarak büyücek, ama gerçek anlamda dinleyenler değil; bir gülşen'i bi murat boz2u dinler gibi herkesin bilgisayarında olucak. Özellikle dinlemek diye bişey kalmıcak. kaldı ki müziğin yarıştığı bi platform değil. düşündükten sonra yorum yapın lütfen

valla burki çok manasız şeyler demişssin arkadaşın dediklerinin üstüne. kitlenin genişlemesi bizim zararımıza değildir. dünyada bir çok örneği vardır, mor ve ötesi'nin de çok sevdiği placebo'nun dünya kadar 14 yaşında hayranı vardır. metallica herkesin dinlediği bir grup haline gelmiştir. bir tek mor ve ötesi'nin mi popüler olması ve daha çok tanınması bizi acıtıyor. kaldı ki yaştan bahseden kişilerin yaşı 18 den fazla değil bunun yanında yaş müzik dinlemek için bir kriter değil. ben çok kişi biliyorum, bir derdim var'ı beğendi diye arabeskten soğuyup rock dinlemeye ve benden daha sert şeyler dinlemeye başlayan. su yolunu bulur. bekleyip görelim.

burki 10.12.2007 22:49:18
ya siz olaya nasıl bakıyosunuz anlamıyorum. yapılanlar alakasız şeyler.
metallica da piyasa bir gruptur zaten kendi bölümünde defalarca yazdım bunu da. neyse konu o değil zaten. ama burda biz buna duyacağımız üzüntüyü belirtiyoruz. bana göre sizinkiler çok manasız. ama bi şekilde eleştirmek durumundayız birbirimizi. bekleyecez elbet çok merak ediyorum grubun bundan sonraki tavrını. bu konuda sert çıkmamın nedeni haberden sonra biçok arkadaşımın resmen arayıp nekadar üzüldüklerini de söylemeleridir bilemiyorum. beni üzdü bu olay bundan bahsetmek durumundayım. onun dışında yaştan kastım ismail yk dinleyen grupla bir blues dinleyen gruptur.

mvö_fann 11.12.2007 11:31:31
ben de gitmelerinden yana taraftar değilim Undecided ve burki08 e sonuna kadar katılıyorum!
ama şimdi bize düşen tek görev destek vermek...

yagmurunbukalemunetkisi 11.12.2007 11:47:50
burki08 e katılıyorum... sayfalar önce yazmıştım dünkü haberden sonra da cidden şok geçirdim. Tokio Hotel misali kendilerini pazarlıyorlar işte başka hiç bir açıklaması yok. Oraya yok o t sihrt yok bunla çıksın demişler. Çıkartacaklardı sanki. TRT kimin elinde bi ona bakın. Eurovisionda kimler var ona bakın. Bu kadar mı zor bunları görmek. Aklınız fikriniz dünyaya tanıtmakta neyi tanıtıyorsunuz anlamadım ki. İngiliz gruplarından bi haber olduğunuzu düşünmeye başladım artık. Mor ve Ötesi benim için 2001 de bitti. Onların yeni hedef kitleside belli oldu artık. Size yeni mor ve ötesiyle mutluluklar...

ahh nerde

"bütün günlerden başka bir ismin vardı senin"

gibi sözler yazan grup... pehh

depresiff 11.12.2007 11:58:45
uzun zamandır gıremıodum sıteye derslerden dolayı, haberı duyunca cok sasrdım..

ama ne olursa olsun onların yanındayız,basarılı olacaklarına ınanıyorum...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [ 13 ] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25