|
||
Mor ve Ötesi bu yarışma denilen şeye kesinlikle yatılmalı ... faydaları : * Yeni Bir ŞArkı çıkacak bizim için * Grup Kendini Türkiye ve Avrupaya duyuracak * Birde 1.ve 2. olursa ..... kötü yönleri ; * ben bulamadım .. 1- yeni bi şarkı yapsın diye kimse savunduğu değerlerden ödün vermemeli, dinleyicisde bunu beklememeli ve bu tepkiyi savunan sizler eski mor ve ötesi şarkılarından sıkılmış izlenimi veriyorsunuz. Niye yeni şarkı? başka bir açıklamanız var mı? Albüm çıkartınca dinleriz 1 değil minimum 10 şarkı. 2- grup kendini Türkiye'de zaten tanıttı daha ne yapsın istersen takla falanda atsınlar yada Zakkum gibi Harun orasını burasını boyasın ne dersin? Avrupa'ya gelince, eğer böyle bir niyetleri varsa Eurovision yeri değildi. Niye değil? Çünkü orası mor ve ötesi'nin sürekli olarak anti emperyalist ve anti milliyetçilik tutumlarının bolca sergilendiği bir ortam. Örnek de istersin veriyim hemen... /* Yarışmaların ne gerekliliği bi yana her sene düzenlenen bu yarışmanın adil olduğu konusunda beni inandırmalısın. Adil değil çünkü; ingiltere gibi emperyalist eurovisionun kurucusu olan ülkeler neden direk giderler. Neden her sene sonuncu olmalarına rağmen ön elemeye girmezler. /* Neden hep g.kıbrıs-yunanistana, yunanistanda-g.kıbrıs'a oy verir düşündün mü? 3- Grup 1. yada 2. olur olmaz birşey diyemem. Önemli olan şovdur. Şovunu yaparsın inersin. Önce ki mesajlarımdada söylemiştim. Athena gibi önünde bir kızın dansöz gibi kıvırtması mümkün değil. Arkada ki görsellerde savaşlarda birebir rol oynayan ingiltere gibi ülkerin gözüne soka soka anti emperyalist görseller koyamazsınız izin vermezler. İlk başta kim izin vermez söyliyim. TRT yani devlet. Devlet kim AKP. AKP kim ABD nin Türkiye'de ki yüzü. Mor ve Ötesi kim? Tanıdığım günden bu yana görüşlerini sonuna dek savunduğum, herkesle tartıştığım ben her defasında gururlandıran Sosyalist tutumlarıya övündüğüm grup. He belkide Harun abimiz Deniz Baykal'a inat olsun diye r.t.erdoğanla işbirliği yapıyorsa bilemem (bkz.ironiyaptımatlamayın) Buyrun size Faydaları! |
||
|
||
| Çünkü orası mor ve ötesi'nin sürekli olarak anti emperyalist ve anti milliyetçilik tutumlarının bolca sergilendiği bir ortam. Örnek de istersin veriyim hemen... Düzeltme: orası bu tutumların sergilendiği ortam değil yanış yazdım bu tutumları mvo nun sergilediğini kastetmiştim.
|
||
|
||
| eurovision son senelerde amacından saparak siyasi bir yarışma halinede dönüşmüş olsa eğer mor ve ötesi katılıyorsa kesinlikle her ne olursa olsun destekliceğiz ve sonuna kadar arkalarındayız gönül isterki oralara gidip desteklemek ama bakıcağız inşallah gidebiliriz.ben şu yönden mor ve ötesini katılmasını istemezdim çünkü yeni eurovision(amacından sapmış olan) ne şarkıya değerini veriyor ne de santçıya dileğimiz bu sene ve diğer senelerde bu siyasi eurovision düşünceleri kalkar ve sanatçı ve eserine gerektiği değeri verirler | ||
|
||
| şahsen ben mvö nn gitmesini istemyrm ne kadar uluslararası bir platform olsada bence o ortam saçmalık lordi yide gördüm sırplılarıda... | ||
|
||
karışık bi durum bence ... umarım herkes için en iyisi olur ...!! ve yapılan performans ve şarkı göze alınır...!!
|
||
|
||
| Aslında gitmelerini hiç istemiyorum çünkü artık eurevision diye bir şey kalmamış tamamen ülke politikaları var ama ne istiyorlarsa o şekilde yapsınlar mutlaka bir bildikleri vardır tek bildiğim çok karışık olduğum en azından yarışmayı izlemeden karar vermeyelim sonuçta bir de iyi yönden bakın çok sevdiğimiz bir grup ülkemizi temsil edecek bence çok güzel bu Haberi dün akşam babam verdi bak sana bir haberim var dedi olayı söyledi ben donup kalınca bir de dalga geçti eşek sıpası bir de fanım diye geçiniyorsun ben senden daha iyi biliyorum diye Ne söylesem bilemiyorum Rahat rahat yorum yapılacak bir konu değil insan ister istemez kasılıyor
|
||
|
||
| n'olursa olsun bence katilmali !! | ||
|
||
| TRT yetkilileri bu yıl 22-24 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta düzenlenecek 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, Mor ve Ötesi grubunun Türkçe şarkı ile temsil edeceğini açıklamıştı. Ancak grup üyeleri, yazılı bir açıklama yaparak, TRT'ye Türkçe şarkı sözü vermediklerini açıkladı. Mor ve Ötesi yaptığı açıklamada, şunları söyledi: 'DAHA DİLE KARAR VERMEDİK' "TRT ile Eurovision 2008'e katılma konusunda prensip anlaşmasına vardığımız doğru. Kesin bir anlaşma içinse görüşmeler sürmekte. Fakat, Mor ve Ötesi'nin yarışmaya katılacağı şarkının hangi dilde olacağı, grup ve TRT arasında yapılan görüşmelerde de karşılıklı olarak vurgulandığı gibi tamamıyla grubun iradesinde. Ve bu konuda henüz grup tarafından verilmiş bir karar veya yapılmış bir açıklama bulunmamakta. Kamuoyuna dikkatle ve saygıyla duyurulur |
||
|
||
Mor ve Ötesi bu yarışma denilen şeye kesinlikle yatılmalı ... kaybetmeleri
faydaları : * Yeni Bir ŞArkı çıkacak bizim için * Grup Kendini Türkiye ve Avrupaya duyuracak * Birde 1.ve 2. olursa ..... kötü yönleri ; * ben bulamadım .. |
||
|
||
| arkadaşlar bu kadar karamsar olmanın anlamı ne ki ya...bir bildikeri var ki kabul etmişler! yapmayın nolursunuz...devamlı kötü yönü bakılıyor nedense. | ||
|
||
| arkadaşlar,saçma sapan konusmalardan kaçınalım isterseniz... neymiş,2001 de piyasa olmuşlar,bitmişler. neymiş,pazarlama adına bu kadar şey olurmuymuş. neymiş,siyasetine uymazmış.... dahada uzar gider mor ve ötesi öncelikle bir müzik topluluğu.her ne kadar biz kendimiz göre soyutlasakta,adamlar burdan para kazanıyorlar.adamlar için eurovision da gözükmek bile,belki daha farklı bütçe sağlayacak. onuda geçtim,anti emperyalist düşünceleri öne sürüyorsunuz.o zaman mor ve ötesi hiç albümde yapmasın,sponsorda bulmasın,t-short ve gerekli gereksiz ıvır zıvırda satmasın.bağlamak gerekirse bu dediklerimin hepsini birbirine bağlarım fakat uzun sürer. eurovision her ne kadar kayırmalı bir yarışma olsada,mor ve ötesi nin gitmekteki sebebi(bana göre)müziğinin boyutlarını tartmak ve dünya gözü önünde sahne almak. belkide bizim müzik tarihimizde bir heyecan ve eğlence olur maksadı da olabilir.kimler gitmediki bi taraftan bakarsak. athena - for real 4. oldu.üzüldüm mü hayır...bence müzik oydu,show oydu...sırbistan,yunanistan ve ukrayna da süperdi. ama hakkıyla yapınca insan sonucunu alıyor.her ne olursa olsun... |
||
|
||
| onlar hep kendileri için en iyisini yaptılar.. ilk duyduğum zaman yadırgadım ama belki onları uluslararası areneda daha başarılı olmasını sağlar.. yıllar önce Athena katılmış ve çok başarılı olmuşlardı.. | ||
|
||
| bencede bir bildiklier varki gidiyorlardır, bence yarışma günü belli olur şarkılarından.önemli olan bence kendilerini dünyaya kanıtlamaları ve kendi duruşlarını tüm dünyaya göstermeliridir.bakarsınız o günden sonra mor ve ötesi dinleyenler artar yada azalır bilemeyiz... | ||
|
||
| türkiye bile daha yalan yanlış tanırken dünya tanısa ne çıkar yaa(bunu ben uydurmuyorum çevremde bir ton insan var onlar hakkında atıp tutan)..hemde bu yarışmayla... bence bari şarkı türkçe olsun...ama o da kesin ing olur ne de olsa kahrolası evrensel dilimiz di mi? |
||
|
||
deborah ben de onları yazıyordum ![]() daha Türkiyede bile tam olarak anlaşılamamış ki onları tanıdığını söyleyen birçok kişinin aslında yanlış tanıdığı harika bir grubun daha fazla yanlış anlaşılmasını,onlar hakkında daha fazla saçma sapan yorumlar yapılmasını istemiyorum çünkü her ne kadar bu yorumu yapanlar belli onları mı umursayacağız desek de üzüyor haliyle... bence de şarkı Türkçe olsun... |
||