mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: mor ve ötesi eurovision 2008'de (mi?)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [ 16 ] 17 18 19 20 21 22 23 24 25

devrimci 11.12.2007 18:16:29
Gözümüz aydın bir birinciliğimiz daha oldu.

burki 11.12.2007 18:20:24
tüm yorumları okudum. katılsınlır diyenlerin gerekçeleri çok saçma. yok işte politik tavır sergilerler,şarkı politik olur,toplumsal mesaj verir falan ya da mvö bişe biliyodur da katılıyodur şeklinde oldu.

arkadaşlar öncelikle politik tavırla ilgili bişey söylemek istiyorum. eurovision şarkı yarışmasında gidip toplumsal mesaj vermek. camide yaşasın komunizm demek gibi bişey. ya da gidip meşhur fetullah dersanelerinde solculuk oynamak gibi bişeydir. bu platformlarda bunu yapmak tamamen saçmalık olur zaten.

diğeriyse bişe biliyodur da gidiyodur sözlerine olcak yorumum. şu anda pkk adayları diye istemediğiniz milletvekillerini desteklemişlerdi. o zaman da biçok konuda bunu defalarca anlattık ama bazı arkadaşların yorumu yine bişe biliyodur da yapıyolardır şeklinde olmuştu.

anlatmak istediğim şu. eleştirdiğiniz bi sistemin içine niçin alet olursunuz? tv ekranındaki kirlilikler üzerine Cambaz'ı yazan mvö'nün şimdi o aptal şovun içinde ne işi olabilir?   

Man on the Moon 11.12.2007 18:23:56
dediklerinden birşey anlamıyorum...kendi çapında demegoji parçalıyorsun.elle tutulur bir sebep göstermiyorsun.

her ülkenin,kardeş ülkesini kayırdığı doğru.onu başından beri söyledik.

bizim içinde geçerli bu.rimi rimi ley adlı parçaya almanyadan tam puan.bizi tutan ülkelerden de iyi puanlar geldi.

neymiş türk milleti de müzikten zerre kadar anlamıyor ve kardeşleri tarafından kayırılıyor.

ondan susacaz,mor ve ötesi ni paşa paşa gönderecez.hiç değilse,kaybetsekte kaliteli bir işle kaybetmiş olacağız.athena gibi...

mor ve ötesi orda siyasi görüşleri için değil,türk bayrağı için sahne almış olacak.buda farklı bir duygu ve durumdur.

yagmurunbukalemunetkisi 11.12.2007 18:29:46
dediklerimden anlamıyorsan kendi kendime demogoji parçaladığımı nerden anladın diye sorarlar sana...

Susmayacağım...

Türk milletini müzikten anlamıyor diye bir suçlamam olmadı. Olmazda. Sen sana ait olan mor ve ötesini gönder allah yolunuzu açık etsin. Bize ait olan mor ve ötesi bize yeter.

Mor ve ötesi orda siyasi duruşları için değil türk bayrağı için sahne alacak demişsin. Öncelikilere dolaylı olarak ulen sizde kimsiniz görün bakalım Türklük nasıl oluyor diye imalı bir laf etmişsin. Hala senin mor ve ötesini hangi gözle incelediğini merak ediyorum. Bizden habersiz bir albüm mü yayınladılar?

burki 11.12.2007 18:30:38
dediklerinden birşey anlamıyorum...kendi çapında demegoji parçalıyorsun.elle tutulur bir sebep göstermiyorsun.

her ülkenin,kardeş ülkesini kayırdığı doğru.onu başından beri söyledik.

bizim içinde geçerli bu.rimi rimi ley adlı parçaya almanyadan tam puan.bizi tutan ülkelerden de iyi puanlar geldi.

neymiş türk milleti de müzikten zerre kadar anlamıyor ve kardeşleri tarafından kayırılıyor.

ondan susacaz,mor ve ötesi ni paşa paşa gönderecez.hiç değilse,kaybetsekte kaliteli bir işle kaybetmiş olacağız.athena gibi...

mor ve ötesi orda siyasi görüşleri için değil,türk bayrağı için sahne almış olacak.buda farklı bir duygu ve durumdur.

mvö röportajlarını okumadığın çok belli. milleti temsil etmek gibi bi düşünceleri asla olamaz. bununla ilgili yaptıkları röportajı siteden okumanı tavsiye ediyorum.

yagmurunbukalemunetkisi 11.12.2007 18:32:13
ayrıca elle tutulur sebep istiyorsan önce ki mesajlarımı, burki08 ve deborahın yazdıklarını oku... kimseyi boş konuşuyorsun ithamıyla yargılama... biz çuvaldızı kendimize batırdık korkma...

burki 11.12.2007 18:35:40
mor ve ötesi röportajından alıntıdır...

Eurovision şarkı yarışmasında da İngilizce söylensin, söylenmesin tartışmaları var. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eurovision amatör şarkı yazarlarının yarıştığı bir platform ya da yarı amatör diyebiliriz. Bunu bir şampiyonlar ligi ya da F1 gibi görmeye çalışan zihniyet biraz hata yapıyor.

tekrar yorumsuz olarak yazıyorum...buyrun.

nabruk 11.12.2007 18:40:33
"Müzik yarışması" adı altında yapılan bu organizasyonda olmamızın ztn bir hata olduğunu düşünürken  mvö'den böyle bir hareket beklemezdim...Ama birileri "aaa mvö siyasi görüşleriyle çok dikkat çeker,o olmazsa adını duyurur avrupada da(!) piyasa olur" diye seviniyordur eminim.

Arkadaşlar kimi kandırıyoruz?Ne müziği?Şimdiye kadar eurovision'da birinci olmuşta avrupa çapında gerçek anlamla "piyasa" olmuş bir grup gördük mü??Belki bir zamanlar müzik daha geçerliydi.Ama artık kesinlikle değil.

Müziğinin yanında görüşleriyle,tepkileriyle sevilen(ki benim sevme nedenimdir) bir grubun,tamamen bu ne perhiz bu ne lahana turşusu denilecek hareketleriyle kendi ipini çekmesidir bu.

Mvö bitmiştir...Kalan sağlar bizimdir....

/gül kendine bak ne kadar güzelsin/gül kendine "dünya" kadar güzelsin/güll kendinee(!)/

selcan 11.12.2007 18:45:59
türkiye bile daha yalan yanlış tanırken dünya tanısa ne çıkar yaa(bunu ben uydurmuyorum çevremde bir ton insan var onlar hakkında atıp tutan)..hemde bu yarışmayla...

bence bari şarkı türkçe olsun...ama o da kesin ing olur ne de olsa kahrolası evrensel dilimiz di mi?

kesinlikle katılıyorumm........._____[/b]

bir_derdim_var 11.12.2007 18:49:45
adam ölmeden kefen hazırlamak derler buna...
bazı yönlerden saçma düşünüyorsunuz.

yagmurunbukalemunetkisi 11.12.2007 18:52:32
adam ölmeden kefen hazırlamak derler buna...

biz bize gelen yanlışlıkları açıkladık.. Bazı yönler hangiler söler misin? Kişiler düşüncelerine saçmalık demekte çok büyük saygısızlıktır? Aynı görüşü paylaşmayabilirsin eyvallah ama saçma diyemezsiniz?

Man on the Moon 11.12.2007 18:55:48
nuwanda nın dediği gibi uzatmadan bitiriyorum.

abartılacak şekilde,çok duygusal davranıyorsunuz.buda beni güldürüyor.

not:mor ve ötesi her ne kadar toplumsal içerik veren bir grup konumunda olsada,sonunda müzik yapan bir gruptur.

düştüğü ve çıktığı konumlar her ne kadar bazı kişileri üzsede,piyasa bu gerektiği zaman,gerektiği şekilde taviz vereceksin.

bir_derdim_var 11.12.2007 18:56:30
benim 'herkesin' düşüncelerine yeterince saygım vardır bu forumda ilk başta bunu söylemek isterim ki bilenler bilirler..
Size niye böyle diyorsunuz yada niye kızıyorsunuz gibi bir şeyde söylemedim..
Cümlemin girişi okuduysan(!') anlasın..
bknz:ölmeden kefen hazılamak...
bazı kelimelerin anlamları kişiden kişiye değişir biliyorum fakat bu kadar açık bir yazıyı anlamamak elde değil...

burki 11.12.2007 18:58:38
benim 'herkesin' düşüncelerine yeterince saygım vardır bu forumda ilk başta bunu söylemek isterim ki bilenler bilirler..
Size niye böyle diyorsunuz yada niye kızıyorsunuz gibi bir şeyde söylemedim..
Cümlemin girişi okuduysan(!') anlasın..
bknz:ölmeden kefen hazılamak...
bazı kelimelerin anlamları kişiden kişiye değişir biliyorum fakat bu kadar açık bir yazıyı anlamamak elde değil...

özge bu yorumundan bahsetmiş üyemiz.

bir_derdim_var 11.12.2007 19:02:01
burak bende demin onu açıkladım zaten ama neyse bir daha yazayım..
diyorlar ki mor ve ötesi benim için bitmiştir bilmem ne...şudur budur ....
madem bitmiş hala neyin kavgasını veriyorsun bu birrrr...
ikincisi dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz ben bunlara saçma dedim..
kimsenin eurovision ile olumlu yada olumsuz fikrine aaa yok bu olmadı diyen biri değilimdir biliyorsun..
biraz zaman diyorum ..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [ 16 ] 17 18 19 20 21 22 23 24 25