|
||
nuwanda nın dediği gibi uzatmadan bitiriyorum. abartılacak şekilde,çok duygusal davranıyorsunuz.buda beni güldürüyor. not:mor ve ötesi her ne kadar toplumsal içerik veren bir grup konumunda olsada,sonunda müzik yapan bir gruptur. düştüğü ve çıktığı konumlar her ne kadar bazı kişileri üzsede,piyasa bu gerektiği zaman,gerektiği şekilde taviz vereceksin. Gerçekleri yüzünüze vurmak ne zamandan beri abartmak oldu. Siz söylediğiniz biz karşılığını verdik. Haklı olduğumuz yanlar çok fazla! Şunu unutmayın mor ve ötesi sadece bir müzik grubu değildir! Bunu anımsamak hiç zor değil Piyasa bu gerektiği şekilde gerektiği tavisi vereceksin diyecek kadarda bu grubu yerin dibine soktunuz helal olsun size. Bunu diyerek mor ve ötesinin yıllardan beri savunduğu tüm düşüncelerini çürütmüş oldunuz. Zamanında piyasa yapsın diye Mc Donalds ta Mc Turko yu çıkarttı. Türkleri çok seviyor dimi mc donalds... Hah güldüm bende.. Sonra hristiyan Coca-Cola Ramazanlarda muhterem amca rolünde sofralarımzda iftarımızı açtı. hah bunada çok güldüm... Faşist italyan bir liderin* dediği yankılanıyor kulaklarımda... "Eğer beni seçecekseniz ülkeye komunizmi bile getiririm" |
||
|
||
burak bende demin onu açıkladım zaten ama neyse bir daha yazayım.. diyorlar ki mor ve ötesi benim için bitmiştir bilmem ne...şudur budur .... madem bitmiş hala neyin kavgasını veriyorsun bu birrrr... ikincisi dereyi görmeden paçayı sıvıyorsunuz ben bunlara saçma dedim.. kimsenin eurovision ile olumlu yada olumsuz fikrine aaa yok bu olmadı diyen biri değilimdir biliyorsun.. biraz zaman diyorum .. senin görüşlerine itiraz eden bir mesajım var mı? Sadece benim ve benim gibi düşünenlerin düşüncelerine saçma diyemezsin bunu söylemeye çalışıyorum. |
||
|
||
| Benim görüşüme itirazın olsun yada olmasın ben gerektiği yerde yorumumu yaparım. Bu forumdaki herkese saygım vardır kimsenin düşüncelerine karışmam ben mantıksız bulduğum noktaları söyledim.. niye üstüne alındığını bilmiyorum(ki senden alıntı da yapmamıştım).. Ve gene bana mantıksız gelen bir nokta varsa söylerim şikayetçi olan arkadaşlar özel mesaj atsınlar... |
||
|
||
Benim görüşüme itirazın olsun yada olmasın ben gerektiği yerde yorumumu yaparım. Bu forumdaki herkese saygım vardır kimsenin düşüncelerine karışmam ben mantıksız bulduğum noktaları söyledim.. niye üstüne alındığını bilmiyorum(ki senden alıntı da yapmamıştım).. Ve gene bana mantıksız gelen bir nokta varsa söylerim şikayetçi olan arkadaşlar özel mesaj atsınlar... peki özür dilerim insanların görüşlerine saçma dediğin için seni eleştirdim. Haklısın! |
||
|
||
| önemli değil.. | ||
|
||
| gitmeleri onların vizyonlarıyla çelişmiyor bence.bakın sertap erener gitti ve uluslararası alanda tanındı. mvö de böyle yapsa fena mı olur? | ||
|
||
| biçok gerçek mvö dinleyicisiyle görüştüm. senelerdir dinleyen arkadaşlarımla ortak bi kanıya vardık. mor ve ötesinden açıklama beklemek. bu açıklamaya göre yorumlarımız şekillenecek. ben eleştirilerimin arkasındayım. mor ve ötesi de bunları açıklamalıdır. çünkü biz ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsınlar onlar için onları dinliyoruz...umarım anlatabilmişimdir... | ||
|
||
gitmeleri onların vizyonlarıyla çelişmiyor bence.bakın sertap erener gitti ve uluslararası alanda tanındı. mvö de böyle yapsa fena mı olur? sertap erener i sen siyasi görüşlerini açıklarken gördün mü? |
||
|
||
| haklısın bence ve çokta iyi anlattın.. bir açıklama gelmeden olayı meydan kavgasına döndürmenin bir alemi yok bence.. |
||
|
||
| son zamanlarda erovizyonda rock baya bi moda oldu yarışmanın izleyicilerinide büyük oranda gençler oluşturduğundan mvö nün başarılı olacağına inanıyorum |
||
|
||
| kavga değil özgecim. burda tartışmak çok doğal bişey. bunları tartışmalıyız. özgür düşünce gibisi var mı? ayrıca hiçkimse burda birbirine hakaret etmiyo ve edemez de... | ||
|
||
son zamanlarda erovizyonda rock baya bi moda oldu yarışmanın izleyicilerinide büyük oranda gençler oluşturduğundan mvö nün başarılı olacağına inanıyorum başarılı derken hangi konuda başarılı olcaklar? |
||
|
||
| alik aynen katılıyorum mvö ii bi performansla üstesinden gelecektir | ||
|
||
| Niye başarılı olamasınlar peki? | ||
|
||
| ben kendimi mvö nün yerine koyduğumda(ki haruna benzediğimi söyler arkadaşlarım) bu fırsatı kaçırmazdım eleştirel sözlü rock yapmak kötü bişey değil çünkü linkin park da, U2 da elştirel rock yapıyo ve çok da iyi yapıyo.çevreye duyarlılığı ve savaş karşıtı olmak bi hendikap olmamalı dünyanın içinde bulunduğu bu koşollarda.. | ||