|
||
| ortadaki benim görüşüm karıştı da yazı:D | ||
|
||
| kesinlikle bişeyler bekliyorum ve mvö yü çevremde azcık tanıyan kişiler bu karardan çok memnun,iyi şeyler bekliyorlar | ||
|
||
ben kendimi mvö nün yerine koyduğumda(ki haruna benzediğimi söyler arkadaşlarım) bu fırsatı kaçırmazdım eleştirel sözlü rock yapmak kötü bişey değil çünkü linkin park da, U2 da elştirel rock yapıyo ve çok da iyi yapıyo.çevreye duyarlılığı ve savaş karşıtı olmak bi hendikap olmamalı dünyanın içinde bulunduğu bu koşollarda.. mor ve ötesinin her şarkısında mükemmel bi uyum var ama sürekli dinlemeyen biri bunu anlayamıyo saçma zannediyo biraz da düşünmek gerek yoksa müzik yapmanın bi anlamı yok
|
||
|
||
| eğer müzik duyguları ifade ediyosa bunun içine savaş siyaset vs.kesinlikle karışmalı çünkü dünyada insanların canı en çok bunlardan yanıyo ii yönde olsa bile tartışılacak bişey çıkıyo,günümüzde aşktan sevgiden çok siyaset şarkıya dökülmli bence | ||
|
||
ben kendimi mvö nün yerine koyduğumda(ki haruna benzediğimi söyler arkadaşlarım) bu fırsatı kaçırmazdım eleştirel sözlü rock yapmak kötü bişey değil çünkü linkin park da, U2 da elştirel rock yapıyo ve çok da iyi yapıyo.çevreye duyarlılığı ve savaş karşıtı olmak bi hendikap olmamalı dünyanın içinde bulunduğu bu koşollarda.. mor ve ötesinin her şarkısında mükemmel bi uyum var ama sürekli dinlemeyen biri bunu anlayamıyo saçma zannediyo biraz da düşünmek gerek yoksa müzik yapmanın bi anlamı yok ![]() sen ne anlatıyosun arkadaşım. konu mvö'nün eurovizyona katılmasıdır. |
||
|
||
ben kendimi mvö nün yerine koyduğumda(ki haruna benzediğimi söyler arkadaşlarım) bu fırsatı kaçırmazdım eleştirel sözlü rock yapmak kötü bişey değil çünkü linkin park da, U2 da elştirel rock yapıyo ve çok da iyi yapıyo.çevreye duyarlılığı ve savaş karşıtı olmak bi hendikap olmamalı dünyanın içinde bulunduğu bu koşollarda.. mor ve ötesinin her şarkısında mükemmel bi uyum var ama sürekli dinlemeyen biri bunu anlayamıyo saçma zannediyo biraz da düşünmek gerek yoksa müzik yapmanın bi anlamı yok ![]() sen ne anlatıyosun arkadaşım. konu mvö'nün eurovizyona katılmasıdır. girmesini istemeyen kişilere bişeyler söylemeye çalışıyorum! |
||
|
||
| sürekli dinlemeyenler bizler mi oluyomuşuz ki anlamadım? ya da biz mvö yü anlayamıyomuymuşuz? | ||
|
||
| bende dün resmi bir gazetede okudum. TRT'nin MVÖ'ye teklif gönderdiğini; ve grubun bu teklife sıcak baktığı yazıyor. ayrıca; önce bu teklif Tarkan a götürülmüş tabii ki de kabul etmemiş VE EN ÖNEMLİSİ GRUP KESİNLİKLE TÜRKÇE ŞARKIYLA KATILACAKMIŞ |
||
|
||
yo öyle bişey demedim ben sadece arkadaşın söylediği cümlelere bişeyler ekledim yoksa size bi lafım yok ya hemen alınmayın
|
||
|
||
Niye başarılı olamasınlar peki? başarı anlayışı nedir demiştim? birinci olması mı? ne yani onu soruyorum ?
|
||
|
||
| sonuna kadar mvö nün yanındayımmmmmmmmm çok seviyorum onlarıı eurovisiona da biraz kalite lazımdı artık yani helal canlarım benim abilerimmmmm onlarrrr.........şarkı olarak farketmez kerem abinin gitar riffleri bile yeter bi de burak abinin bas yürüyüşüü...........allah vergisi o yetenekleri çünküü bencee.................................................herşey güzell olacak inşalahh |
||
|
||
| bi noktaya daha değnmek isterim: popüler kültürün sanatçıları(!) bugüne kadar muhtemelen erovizyon yarışmasını küçümsediklerinden katılmak itemediler.mesela tarkana çok teklif gitti ve hepsini redetti.ama mvö nün öyle bi derdi de yok çünkü onlar popüler kültürün bi parçası değiller ve olmak istemiyorlarda.popülerkültürü eleştiriyolar. |
||
|
||
tarkandaki kazanamazsam korkusu mvö de yok çünkü müziği sanat ve bazı görüşlerini sunmak için yapıyolar
|
||
|
||
| bence de bir yandan kabul edeceklerini sanmam fakat resmi sitede kabul ettikleri ve konuştukları falan yazıyor yine de doğruyu kendileri biliyorlardır tabiiii ama sonuçtaaa mvö her zaman doğrunun haklının ülkesinin yanında olmaya çalıştıııı doğru ve haklıyı desteklediii |
||
|
||
| çok haklısın "arslan" tamda onu demek istemiştim tarkanın karizmam ne olur gibi popüler kültürün bi parçası olamsından ve magazinel bi kişilik olmsından dolayı çekinceleri var.mvö nün ise böyle bi derdi yok onalrın çok daha başka dertleri var:("bir derdim var") savaşlar,çevre sorunları ve kapitalizm.. | ||