mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: mor ve ötesi eurovision 2008'de (mi?)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [ 20 ] 21 22 23 24 25

kaanyok 12.12.2007 11:52:34
bence dünyada tanınmak için iyi bir fırsat değil

kaanyok 12.12.2007 11:54:24
şebnem gitsin yani illaki rock ı zortlatacaklarsa ama o zeki bi kadın gitmez

GOZDE04 12.12.2007 12:54:07
mor ve ötesi gidiyorsa bir bildikleri vardır başarılar dilerim

ezgi_durmaoyle 12.12.2007 15:12:38
karar mor ve ötesine kalmış bizim yapmamız gereken şey onları her zaman desteklememiz,eminim zor bir karar aşamasındalar ve bizim onların her ne karar verirlerse versinler her zaman yanında olduğumuz belli etmemiz gerekiyor eğer ki eurovisiona girecek olursak eminm ki iyi bir derece yaparız çünkü doğru dürüst müzik yapan o kadar şarkıcı sanatçı var ki ,mor ve ötesinin hakkını vermek lazım.....

mors. 12.12.2007 15:14:51
  bazi seyleri dogru yerde ve dogru zamanda yapmak cok cok önemlidir ..
  büyük bir yanlisa sürükleniyoruz  gibi geliyor bana ama ....     hadi bakalim  Smiley

Birgül 12.12.2007 15:37:26
mor ve ötesi'nin katılacağını duyunca şaşırdım fakat kabul ederlerse de kesin bir bildikleri vardır.onlara güvenim sonsuz...

night_pasenger 12.12.2007 15:39:11
bence süper olmuş adamlar kararını vermiş vereceği kadar neyi bu kadar uzatıyorsunuz ki  Shocked bence güzel olmuş zaten şarkılarıda güzel bomba yaratacak bir şarkı daha yapar çıkarlar olay budur.... Grin sanki kenan doğulu çıktı da noldu...mor ve ötesi ona 1000 değil 100000000 basar peee!!!......  Cool

selcan 12.12.2007 15:46:55
bence süper olmuş adamlar kararını vermiş vereceği kadar niye bu kadar uzatıyosunuz ki  Shocked bnce gsl olmuş ztn şarkılarıda güzel bomba yaratacak bi şarkı daha yapar çıkarlar olay budur.... ;Dsanki kenan doğulu çıktıda noldu...mor ve ötesi ona 1000 değil 100000000 basar peee!!!......  Cool

biz aman girmesinler kazanamazlar şarkılarda iyi değil demiyrzki herkes biliyor o platformun nasıl biyer olduğunu müzik değil siyasi davranşlar var herkes biliyr tabiki mvö gsl bi performans göstrick tabiki şarkıları güzel ama o saçma yerde harcanmasını istemyoruz hepsi bu___[/b]

harfleri  yutmayalım

tostos 12.12.2007 16:05:46
bu sene eurovision 2008'de bizi mor ve ötesinin temsil edeceğini duydum.Yani arkadaşlar sanırım kabul etmişler teklifi Shocked ama katılmamaları tercihimdi çünkü gittikleri yerde şarkılarına oy verilmeyecek ama katılmaları mor ve ötesi açısından büyük bir şans,deneyim olur.Her neyse öyle işte Huh

ssonerr 12.12.2007 16:11:44
arkadaşlar kabul ettiği artık kesin gibi artık bize düşen sadece şarkının ingiizce olmasında diretmek çünkü türkçe olursa kazanma şansı zorlaaşır ama bence  şov ve şarkı önemli inş iyi şarkı yaparlar arkasındayım mor ve ötesinin zaten yabancı eurovisionsitelerinde mor ve ötesi şimdiden çok sevildi özelliklede cambaz
_artık tek ümidimiz şarkının ingilizce olması_

burki 12.12.2007 16:47:13
katılmasını istemediğimizi belirtmek sonuna kadar hakkımız tabiki. ama bence bundan sonra katılmasını istemediğimize dair yorum yapmamıza da gerek yok arkadaşlar. sayfalardır birçok neden gösterdik. bi tane insan da çıkıp mantıklı bi şekilde dediklerimizi çürütemedi. anladım ki bu fikri onaylayanların anladığı kadarız biz de. bundan sonra mvönün açıklamasını bekleyip ona göre yorum yapıcaz. benim gibi düşünen tüm arkadaşlara duyuruyorum. bişeler anlatmaya çalışmayın arkadaşlar. çünkü herşeyi anlattık..anlayan anlamıştır zaten okudukça...

bir_derdim_var 12.12.2007 16:49:51
Eurovision Şarkı Yarışması'na katılacak grubun isminin açıklanmasından birkaç gün sonra, "Türkiye'yi temsil edecek şarkı hangi dilde olmalı" tartışmaları başladı.

TRT yetkilileri bu yıl 20-24 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'ta düzenlenecek 53'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, Mor ve Ötesi grubunun Türkçe şarkı ile temsil edeceğini açıklamıştı. Ancak grup üyeleri, yazılı bir açıklama yaparak, TRT'ye Türkçe şarkı sözü vermediklerini açıkladı. Mor ve Ötesi yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"TRT ile Eurovision 2008'e katılma konusunda prensip anlaşmasına vardığımız doğru. Kesin bir anlaşma içinse görüşmeler sürmekte. Fakat, Mor ve Ötesi'nin yarışmaya katılacağı şarkının hangi dilde olacağı, grup ve TRT arasında yapılan görüşmelerde de karşılıklı olarak vurgulandığı gibi tamamıyla grubun iradesinde. Ve bu konuda henüz grup tarafından verilmiş bir karar veya yapılmış bir açıklama bulunmamakta. Kamuoyuna dikkatle ve saygıyla duyurulur."

ssonerr 12.12.2007 16:55:33
katılmasını istemediğimizi belirtmek sonuna kadar hakkımız tabiki. ama bence bundan sonra katılmasını istemediğimize dair yorum yapmamıza da gerek yok arkadaşlar. sayfalardır birçok neden gösterdik. bi tane insan da çıkıp mantıklı bi şekilde dediklerimizi çürütemedi. anladım ki bu fikri onaylayanların anladığı kadarız biz de. bundan sonra mvönün açıklamasını bekleyip ona göre yorum yapıcaz. benim gibi düşünen tüm arkadaşlara duyuruyorum. bişeler anlatmaya çalışmayın arkadaşlar. çünkü herşeyi anlattık..anlayan anlamıştır zaten okudukça...

tabikide hakkın ama sonuçta bi karar verilmiş buna saygı duymalıyız...en azından mvö sinin en iyi dereceyi alması için uğraşmalıyız...onlara destek olmalıyız politika faln diyosunu ama benim içime . olacağı doğuyor.gerçekten çok ümitliyim....ama ingilizce olursa Smiley

Heutaissy 12.12.2007 17:29:24
arkadaslar niye o kadar olumsuz bakiyorsunuz !!

ssonerr 12.12.2007 17:31:06
arkadaslar niye o kadar olumsuz bakiysunuss !!
evet bencede bu büyük bir şans grup için bence...daha geniş kitleye hitap edecekler zaten yabancılar tarafından şimdiden sevilmeye başlandı...

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [ 20 ] 21 22 23 24 25