mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: mor ve ötesi eurovision 2008'de (mi?)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [ 21 ] 22 23 24 25

yagmurunbukalemunetkisi 12.12.2007 17:38:01
katılmasını istemediğimizi belirtmek sonuna kadar hakkımız tabiki. ama bence bundan sonra katılmasını istemediğimize dair yorum yapmamıza da gerek yok arkadaşlar. sayfalardır birçok neden gösterdik. bi tane insan da çıkıp mantıklı bi şekilde dediklerimizi çürütemedi. anladım ki bu fikri onaylayanların anladığı kadarız biz de. bundan sonra mvönün açıklamasını bekleyip ona göre yorum yapıcaz. benim gibi düşünen tüm arkadaşlara duyuruyorum. bişeler anlatmaya çalışmayın arkadaşlar. çünkü herşeyi anlattık..anlayan anlamıştır zaten okudukça...

haklısın haddinden fazla laf tükettik bir kişide çıkıp çürütemedi... daha fazla konuşmanında bir anlamı yok. Bekleyelim bakalım ne açıklama yapacaklar.

immortal_deniz 12.12.2007 17:39:16
yabancılar tarafından sevilmeye başlandı ama nasıl bir sevgi bu...gerçekten Mor ve Ötesini anladıkları için mi..anlamaya çalıştıkları için mi ortaya çıktı bu sevgi...??

Evet her ne kadar katılmalarındaki avantajlarını dezavantajlarından fazla görmesek de Mor ve Ötesinin bu konuyla ilgili açıklamalarını dinledikten sonra sağlıklı ve objektif yorumlarımızı yapabileceğiz...
O zamana kadar katılmasını uygun görenlerle görmeyenlerin gergin,kısır tartışmalara girmesi de gereksiz bence

MoR büŞra 12.12.2007 17:40:22
bence de katılmaları kendilerini tanıtmaları açısından çok önmli sıralamada önmli tabi ki de eğer katılırlarsa iyi bir derece alacaklarına eminim...

alik 12.12.2007 18:48:13

Yabancılar tarafından özellikle "cambaz" şarkısına büyük bir ilgi var.bunu youtube taki cambaz videosu altındaki yorumlardan anlayabiliyoruz.Cambaz şarkısının yabancılar tarafından da beğenilmesi şarkının soundu nun çok özgün ve dinamik olması ayrıca klibininde şarkı sözleriyle son derece uymlu olması sözlerini anlamayan birini de cezbedebiliyor.işte erovizyonada "cambaz" tarzı bi şarkıyla katılılrsalar ortalığı kasıp kavururlar..

Man on the Moon 12.12.2007 20:59:59
bazı arkadaşlar demişlerki,ülke politikaları ve kardeş ülkelerinin birbirini kollamaları var.müzik hak ettiği yere gelmiyor.

Gülseren - Rimi Rimi Ley adlı parça berbat ötesiydi.Ama almanya dan tam puan,bir çok ülkelerden de hatrı sayılır puan aldı.kim verdi orda yaşayan türkler.

Bu ne demek,eurovision nu bizde işimize geldiği gibi kullanıyoruz.gene geçtiğimiz sene Kenan Doğulu - Shake it Up Sekerim le katıldı.aynı durum onada oldu.fakat shake it up daha iyi parça olduğundan rimi rimi ley den daha çok puan aldı.

kimden aldı...beğenen avrupa ülkelerinden.

müziğinin hakkını verirsen,kaliteli yaparsan o zaten emeğinin karşılığını alır.

bu arada eurovision da 1.olupta dünya çapında duyulan kim var diyorlar...

eskilerden çok var,saysam bilmezsiniz isimlerini fakat ''Ruslana'' bu başarıdan sonra,avrupa ve dünya turnesi kapsamında adını bangır bangır duyurttu.

''Lordi'' dünyanın en büyük festivali olan Rock Am Ring den teklif aldı...

onlarında kesinlikle hayalleridir eurovision a katılmak...sadece ama sadece destek olalım.

mvökeş[dnz] 12.12.2007 22:00:47
gönlüm gitmemelerinden yana olsa bile gitseler de destek,gitmeseler de...

yagmurunbukalemunetkisi 12.12.2007 23:28:56
Düzletme...

ibrahim 13.12.2007 11:24:35
ben mor ve ötesinin gitmesinden yanayım.her şekilde sıralamadaki yerlerininde iyi olacagını biliyorum.hem millette mor ve ötesi grubunun diger rockçılardan farkını anlar.

Man on the Moon 13.12.2007 14:42:09
Zeljko Joksimovic vardır bir Sırbistan adına Lane Moje parçasıyla katılmış 2.lik elde etmiş.

kendisinin bu yarışmada klasını tekrar konuşturup,dünyanın sayılı müzisyenleri arasında yerini almıştır.halbuki tek parça ile ''Lane Moje'' ile.oysaki mor ve ötesi bir zirve yaptımı,zannetmiyorum kolay düşeceğini ordan.

bir de Johnny Logan vardı İrlanda lı.1980,1987 de 1. gelmiş 1992 de de verdiği beste ile ülkesi tekrardan birinci gelmiş zaat.

Dünyayı sarsmıştı,zamanında...

okyanus846 13.12.2007 15:04:55
ben harun ve grubun diğer üyelerinin kararı her ne olursa olsun yanlarındayım ve en doğrusunu yapacaklarına eminim kendilerine en yakışanı harun tekine grubun diğer üyelerine güveniyor inanıyorum sizleri seviyorum özellikle harun tekini gönlüm senle sizlerle

ssonerr 13.12.2007 16:46:12
arkadaşlar şakının ingilizce olması gerektiğini düşünüyorum sizce??

^ePhEdRiNe^ 13.12.2007 18:54:52
katılmasını istemediğimizi belirtmek sonuna kadar hakkımız tabiki. ama bence bundan sonra katılmasını istemediğimize dair yorum yapmamıza da gerek yok arkadaşlar. sayfalardır birçok neden gösterdik. bi tane insan da çıkıp mantıklı bi şekilde dediklerimizi çürütemedi. anladım ki bu fikri onaylayanların anladığı kadarız biz de. bundan sonra mvönün açıklamasını bekleyip ona göre yorum yapıcaz. benim gibi düşünen tüm arkadaşlara duyuruyorum. bişeler anlatmaya çalışmayın arkadaşlar. çünkü herşeyi anlattık..anlayan anlamıştır zaten okudukça...
Bu her yıl yenisi yapılan bir yarışmadır en nihayetinde katılsa da katılmasa da etkisi en fazla 2009 Eurovision'a kadar sürer. Katılmasını savunnları niçin "anlamadılar" dşye damgalıyorsunuz? Anlamayan taraf siz olamaz mısınız?

burki 13.12.2007 19:03:03
biz kabullenmeyip bunu sorgulama gereği duyduk. he sorgulayıp yine kabul edenler olmuş olabilir. ama önceden yapılanlarla şu davranışın arasındaki uyuşmazlığı  sayfalarca anlattık. ama sürekli belli kalıplarla cevap verildi. yani bizi anlamaya çalışıp yorum yapmadı kimse. bu yüzden evet anlamayan taraftır yine diyorum. sen beni ikna edebilirsin gerçekten katılmaları hakkında bi görüşün varsa. ama yine söylüyorum gitmesini istemeyenler açıklamayı bekleyip yorum yapsınlar...

^ePhEdRiNe^ 13.12.2007 20:26:57
Ben kararsızım açıkcası katılıp katılmamaları konusunda. Tamam Eurovision kaliteli bir müzik yarışması değil, sonuçlarında da ülkelerin birbiri ile politik ilişkileri çok büyük etken. Ama Mor Ve Ötesi de sadece müzik yapan bir grup değil; belli bir siyasi duruşu olan, dünyada yaşananlara tepkisiz kalmayan, müziği ile bir şeyler anlatmaya çalışan bir grup. Kazanıp kazanmamaları önemli değil bence şan şöhret de önemli değil. Bütün Avrupa'nın izleyeceği bir sahnede 3 dakika bir şeyler söyleme fırsatları var. Söyledikleri belki oynanan oyunları durdurmayacak, Türkiye'ye birincilik getirmeyecek ama shake it up şekerim gibi adı bile saçma bir şarkıyla dereceye girmektense Türkiye adına dünyaya "uyan artık" demelerini tercih ederim

hüsran 13.12.2007 21:02:41
 Shocked çok doğru söylüyorsunuz arkadaşlar bencede gitmemeli gidince tanıtsalar bile Eurovision'da değilde başka yerde tanıtsınlar artık Eurovision bişey kalmadı hiç kimse sallamıyor.gidipte ne yapacaklar ki adil oyda verilmiyor  Sad

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [ 21 ] 22 23 24 25