|
||
| müzik grubu olarak çok iyi bişey tabiki bu yarışma eurovision olsa bile,en azından gerçekten müzik dinleyenler mor ve ötesi'nin performansını beğenerek dinlemeye başlar veya daha önceden dinleyenler daha fazla zevk alır ben mesela,her ne olursa olsun görüşlerin aydınlanacağı nokta bu 4 kişinin açıklamalarıdır.onların kararı olduğu için bize saygı duymak düşer belkide akıllarında bambaşka planlar vardır?bilemeyiz | ||
|
||
| O yarışmada şarkılar yarışıyor gibi görünüyor.Ama şarkılar arka planda kalıyor!Ben bu habere çok şaşırdım!Katılmazlar diye düşünmüştüm. | ||
|
||
| Biz ne kadar da Eurovision'u buyuk bir yarisma olarak gormesek de , son yapilan Eurovision'u 200 milyon insanin izledigi soylenmisti ... | ||
|
||
| ya arkadalar,istemeyenler neden gösterin.çünkü; -mvö ,düşünsenize yurtdışına açılmış bir grup ve bu yarışmayı kazanınca (ki eminim ben,sertabın arkasında kapı gibi demir demirkan vardı,bu ise MOR VE ÖTESİ!!) o aptal gazete yazarları,saçamalıklar şunlar bunlar son bulaack ve mvönün gerçektende türkiyenin en iyi grubu olduğunu söylerken kimse terettüd etmeyecek.siz mutlu olmayacakmısınız bu durumdan?jeyiflenmeyecekmisiniz elalemin gavuru şunu bunu söylerken arda mvöden bahsederken? -ayrıca rekalm derken piyasalaşma durumu kesinlikle söz konusu değil.millet cambazı dinlerken biz 23 e ağlıyorduk,kimse farkında değildi. -şimdi gitmemesi için bir şey söyleyin ?? |
||
|
||
| bence artık gitmesin diye bu kadar gidilsin diye bu kadar tartışmasını bırakalım arkadaşlar çünkü kararı onlar verecekler iyi yönünden bakın mor ve ötesi tavrını değiştirmiyecek ve böyle trt kabul edecekse biz ne olursa karaları yanlarında olup hem Türkiye adına hemde mor ve ötesi adına kendini böyle sanatçıların böyle müzik gruplarının var olduğu ve bildiğim kadarıyla placebonun ön grubu olarak çalmış olarak eger yanlış bilmiyorsam varlığını duruşunu temsil edecekler ve bence en güzel şekilde edecekler onlara güvenim sonsuz başarısız olacağımızıda düşünmüyorum en azından ilk 10 gireriz mor ve ötesi yaparsa en iyisini yapar bence | ||
|
||
| eurovision bir amaç değil araç olacak belki de onlar için... herkes için öyle diyecekseniz neyi tartışıyoruz biz? | ||
|
||
| bence de. katılıyorum mvökeş[dnz] e .bu onlar için çok iyi bir fırsat olacak. tanıtım amaçlı. zaten müziklerini de hakkını vererek yaptıklarına göre bir sorun olmaz gibi geliyor. gerçi eurovision artık şarkı yarışması olmaktan çıktı o da doğru.resmen siyasi kozlar paylaşılıyor.bunun yanında MVÖ nin şarkılarını bir düşünürsek (örn:darbe) çok da siyaset dışı değil yaptıkları şarkılar.bu onlar için bir avantaj olabilir
|
||
|
||
| kendileriyle çelişmeleri beni çok üzdü..sadece bunu sölerim bu konuda.. | ||
|
||
| ben iyi bir derecede yarışmayı tamamlayacağımızı düşünüyorum sahne performansı bizimkilerin süper rahat olun
|
||
|
||
| bnce girmeli.sertap erener girdiğinde nasıl 1. olduysa mor ve öteside pekala 1. yapabilr.kenan doğulu bile 4. yaptıysa mvö 1. olmasa bile 2. falan olur.hem avrupa ülkeleri de tanımış olurlar mvö yü | ||
|
||
| gıtsınlar ya tanıtım acısından hem de harıka bır derece alcaklar emınım | ||
|
||
| mOR ve Ötesi kesiNlikLe katıLmamaLı benCe..SaHne shOwu LazıM MAnGa BeNcE DAHA mANtIkLI | ||
|
||
kendileriyle çelişmeleri beni çok üzdü..sadece bunu sölerim bu konuda.. sana katılıyorum toprak ..kendileriyle çelişmeleri benim gibi düşünenleri çok üzdü...açıklamalarını merakla bekliyorum ben.. |
||
|
||
mOR ve Ötesi kesiNlikLe katıLmamaLı benCe..SaHne shOwu LazıM MAnGa BeNcE DAHA mANtIkLI manga 'nın yolu numetalle başladı raple bitti(?)...show yapabileceklerini de sanmıyorum ki show ikinci planda olmalı bence... |
||
|
||
mOR ve Ötesi kesiNlikLe katıLmamaLı benCe..SaHne shOwu LazıM MAnGa BeNcE DAHA mANtIkLI manga 'nın yolu numetalle başladı raple bitti(?)...show yapabileceklerini de sanmıyorum ki show ikinci planda olmalı bence... |
||