|
||
rezalet........ bu kadar düşmemeliydi morveötesi kime göre neye göre. yorumlarınızı biraz düşünerek yapın bence... |
||
|
||
| arkadaşlar bu eurovision olayını fazla abartıyoruz artık. yok rezalet, yok mvö den beklenir miydi falan filan diye bir sürü saçma açıklama. bugüne kadar mvö sizi hayal kırıklığına uğratmadıysa bundan sonra da uğratmaz değil mi? adamların yarın ki açıklamasını dinleyin ve ondan sonra yorum yapın. bir de sadece bizim ülkemiz de bu eurovision milli bir sorun haline geliyor diye yakınıyorsunuz ama siz devlet meselesi yapıyorsunuz burada! | ||
|
||
arkadaşlar bu eurovision olayını fazla abartıyoruz artık. yok rezalet, yok mvö den beklenir miydi falan filan diye bir sürü saçma açıklama. bugüne kadar mvö sizi hayal kırıklığına uğratmadıysa bundan sonra da uğratmaz değil mi? adamların yarın ki açıklamasını dinleyin ve ondan sonra yorum yapın. bir de sadece bizim ülkemiz de bu eurovision milli bir sorun haline geliyor diye yakınıyorsunuz ama siz devlet meselesi yapıyorsunuz burada! ağzına sağlık
|
||
|
||
arkadaşlar bu eurovision olayını fazla abartıyoruz artık. yok rezalet, yok mvö den beklenir miydi falan filan diye bir sürü saçma açıklama. bugüne kadar mvö sizi hayal kırıklığına uğratmadıysa bundan sonra da uğratmaz değil mi? adamların yarın ki açıklamasını dinleyin ve ondan sonra yorum yapın. bir de sadece bizim ülkemiz de bu eurovision milli bir sorun haline geliyor diye yakınıyorsunuz ama siz devlet meselesi yapıyorsunuz burada! evt arkadaşlar ya iyice saçmaladınız ha. mor ve ötesi'nin bence eurovision'a katılması daha iyi.eğer eurovision'a katılırlarsa hem kendilerini tanıtma şansını bulacaklar hem de - en önemlisi- müziklerini dünyaya tanıtacaklar.zaten dereceye girmeleri konusunda hiç torum yapmıyorum neyse uzatmaya gerek yok kazansalar da kazanmasalar da her zaman onlarlayızz __görüşüme katılmayanlar olabilir__SAYGII
|
||
|
||
| arkadaşlar bu eurovision olayı tam olarak nezaman kesinleşcek bilen var mı ben merak ediyorum bunu bence gitmeyecekler ama | ||
|
||
| Eurovision'un sitesinde prensip olarak anlaştıkları yazıyor..Artık gitmemeleri söz konusu değil gibi.. | ||
|
||
mor ve ötesi TRT ile birlikte Eurovision 2008 hakkında basın toplantısında! of okuldayım o saatte.kaydeden olursa çok seviniriz.açıklamalarını çok merak ediyorum.
Grup, 17 Aralık 2007 günü İstanbul Çırağan Sarayı' nda Eurovision Şarkı Yarışması ile ilgili bir basın toplantısında yer alacak. Basın toplantısını saat 13:00' den itibaren TRT-1 Haberler' den canlı olarak takip edebilirsiniz. |
||
|
||
| 1. olur muyuz olamaz mıyız, Türkçe parça mı yabancı parça mı olaylarından sıyrılaraktan bir yorum yapacak olursam ; mor ve ötesinin bizi çok iyi bir şekilde temsil edeceğine inanıyorum. gerek yaptıkları müzik tarzı , gerek kendi tarzları ile çok asil duracaklarına inanıyorum. derece alamasak bile kendimizden söz ettireceğimiz su götürmez bir gerçek. | ||
|
||
| bundan bir kaç yıl önce athena katılmıştı mesela ama onları kasmazdı yani O,o kadar tezat gelmemişti bana ayrıca; Alıntı 715. eurovision'a almanca şarkı ile katılıp, türkçe mi ingilizce mi tartışmasını bitirmesini umduğum grup. hem almancılara da jest olmuş olur, adamların canı çıkıyor oy vericez diye her yarışma gecesi. di mi ama? bkz: mor ve otesi/#11899729) (chiquitita, 05.12.2007 21:03)#11899729
|
||
|
||
| mor ve ötesi TRT ile birlikte Eurovision 2008 hakkında basın toplantısında! Grup, 17 Aralık 2007 günü İstanbul Çırağan Sarayı' nda Eurovision Şarkı Yarışması ile ilgili bir basın toplantısında yer alacak. Basın toplantısını saat 13:00' den itibaren TRT-1 Haberler' den canlı olarak takip edebilirsiniz. |
||
|
||
| arkadaşlar bu açıklamada geçenleri birisi not edebilir mi?çünkü okulda oluyoruz malum... | ||
|
||
arkadaşlar bu açıklamada geçenleri birisi not edebilir mi?çünkü okulda oluyoruz malum... ben izlicem söylenenleri aktarırım buraya...
|
||
|
||
| bence mor ve ötesinin katılması isabetli bi bir karar olmuş bizi ve kendilerini en iyi şeklilde temsil edeceklerini ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına da benim hiç şüphem yok.ne yaparlarsa yapsınlar onların yanında olmalıyız bence |
||
|
||
| Basın toplantısı yaklaşık yarım saat sonra beyler bance imkanınız varsa kesin izleyin derim bütün sorunlara açıklık getireceklerdir. | ||
|
||
| izleyen varmı..ben tam 1de açtım tv yi..haberler bitti sonrada dizi başladı..acaba 1den öncemiydi | ||