|
||
| off ya..evet tanıtım açısından büyük bir fırsat olabileceği doğru fakat müziğin çok çok arka planda kaldığı bir yarışmada mor ve ötesinin işi olmamalı diye düşünüyorum ben.açıkçası katılmalarını hiç istemem...mor ve ötesi & eurovision?? bence de bu isimler yan yana bile gelmemeli | ||
|
||
| mor ve ötesi türkiyeyi temsil edebilcek en iyi müzisyen grubudur gerek olaylara bakış açıları gerek başarıları ve müzikleriyle son dönem rock akının öncülüğünü yaptılar artık trt ve türkiye nin bu olaylara yanıtsız kalmaması gerekir... hatırlayalım sertap erener in birinciliğinin en büyük sebeplerinden biri türkiyenin ırak tezkeresinin vermemesiydi mor ve ötesinin sadece dünya görüşü bile onları ilk sıraya oturtucaktır ... türkiyenin konumu açısından da doğu ve batı bir arada yaşanır bunu müziğe en iyi yansıtan gruplardan biri olan mor ve ötesi türkiye nin temsilcisi olması gerekir ... | ||
|
||
kesinlikle katılmamalılar böyle dandik bi şeye abi sağol ya bir sen anladın beni
|
||
|
||
| politik savaş durumunda mvö 1. olur.. bence tanıtım açısından iyi olur. |
||
|
||
| sonuçta her şey tanıtım demek değildir. düşünün ki, o yarışmaya bir zamanlar sibel tüzünü de gönderdik. bu açıdan bakarsak bence eurovision hiçbir şeye referans değil çünkü her zaman müzik kazanmıyor siz de biliyorsunuz. katılsalar da katılmasalar da bunları bilmek gerekiyor. karara saygı duyarız tabi ama ben onların yerinde olsam katılmazdım. birçoğumuz da öyle düşünüyor zaten. |
||
|
||
sonuçta her şey tanıtım demek değildir. düşünün ki, o yarışmaya bir zamanlar sibel tüzünü de gönderdik. bu açıdan bakarsak bence eurovision hiçbir şeye referans değil çünkü her zaman müzik kazanmıyor siz de biliyorsunuz. katılsalar da katılmasalar da bunları bilmek gerekiyor. karara saygı duyarız tabi ama ben onların yerinde olsam katılmazdım. birçoğumuz da öyle düşünüyor zaten. Ben anlamıyorum sibel tüzün'ün nesi var. biz o yarışmaya sertab ereneri gönderdik miss gibi de söyledi çıktı, birincide oldu. neden bu kadar abarttınız anlamıyorum. lafta herkes strateji uzmanı. |
||
|
||
| mor ve ötesi ancak Dünya Yalan Söylüyor albümü soundunda ve tadında bir parça üretirse birşeyler yapabilir. Cambaz daki gibi ufak etnik bir intro bile çok ön plana cıkartır grubu.zaten eurovision nunda en büyük silahı,parçanın en aklıda kalan tarafını,giriş introsu olarak kullanma. Aslında Mor ve Ötesi'nden çok Deja-Vu gitse daha bir hoş olur ama MvÖ de yapar bişiler. |
||
|
||
Dejavunun kendine hayrı yok, niye öyle bir grup var anlamıyorum. mor ve ötesi ile kıyaslaman bile enteresan. mor ve ötesi gitsin bende izleyeyim yeni şarkı işte süper
|
||
|
||
| strateji uzmanı olduğumuzdan değil sadece özgür bir platformda görüşümüzü açıklamak istediğimiz için bunu söylüyoruz. bu forumun açılmasının sebebi de bu değil midir zaten? dolayısıyla trt sertab erenerden sonra bir daha elde edemediği başarıyı mor ve ötesinden beklemektedir. sertab'dan sonra gülseren ve sibel tüzün'ün şarkılarını da beğenmiyorum ve, athenayla kenan doğulu'yu buraya dahil etmiyorum.sorun şu ki, eurovision müzik yarışması olmakla beraber başka ideolojik durumlar da içerdiği için ısrarla hiçbir şeye referans olmadığını savunuyorum. mor ve ötesi zaten katılırsa iyi bir derece alacaktır. hiç şüphemiz yok. katılsın katılmasın destekliyoruz ama zeki müren mantığıyla "reklamın iyisi kötüsü olmaz" eurovisiona da gideriz dememek lazım. diyen vardır da diye bir şey demiyorum ama olabilir. yine de fikirlere saygı duyarız. |
||
|
||
sonuçta her şey tanıtım demek değildir. düşünün ki, o yarışmaya bir zamanlar sibel tüzünü de gönderdik. bu açıdan bakarsak bence eurovision hiçbir şeye referans değil çünkü her zaman müzik kazanmıyor siz de biliyorsunuz. katılsalar da katılmasalar da bunları bilmek gerekiyor. karara saygı duyarız tabi ama ben onların yerinde olsam katılmazdım. birçoğumuz da öyle düşünüyor zaten. Ben anlamıyorum sibel tüzün'ün nesi var. biz o yarışmaya sertab ereneri gönderdik miss gibi de söyledi çıktı, birincide oldu. neden bu kadar abarttınız anlamıyorum. lafta herkes strateji uzmanı. ..sertap erener ingilizce parçayla türkiye'yi temsil etti de 1.oldu...
|
||
|
||
| grubun katılıp katılmaması hakkında pek birşey diyemiycem.neyi daha uygun görürlerse onu seçerler... ama eurovision'un formatı belli; amcaoğullarına veriyorlar puanları; şayet olurda iyi dinlerlerse müziğede verirler... | ||
|
||
sonuçta her şey tanıtım demek değildir. düşünün ki, o yarışmaya bir zamanlar sibel tüzünü de gönderdik. bu açıdan bakarsak bence eurovision hiçbir şeye referans değil çünkü her zaman müzik kazanmıyor siz de biliyorsunuz. katılsalar da katılmasalar da bunları bilmek gerekiyor. karara saygı duyarız tabi ama ben onların yerinde olsam katılmazdım. birçoğumuz da öyle düşünüyor zaten. Ben anlamıyorum sibel tüzün'ün nesi var. biz o yarışmaya sertab ereneri gönderdik miss gibi de söyledi çıktı, birincide oldu. neden bu kadar abarttınız anlamıyorum. lafta herkes strateji uzmanı. ..sertap erener ingilizce parçayla türkiye'yi temsil etti de 1.oldu... |
||
|
||
o kadar ipsiz sapsız insan varken mor ve ötesi çıksın da bizi temsil etsin.müziğini paylaşsın dünyayla.millet müzik nasıl yapılır görsün derim.hiç o kadar tartışmaya gerek yok bence.onların kararı ama kabul ederlerse sevinirim
|
||
|
||
biraz önce annemin çağırmasıyla atv'de duydum bu haberi. kesin gibi bakıyormuş morlar. karar kendilerine kalmış tabii ama gitseler de hoş olur gibi en azından emrah'ın dediği gibi bir mvö şakısı daha dinlemiş oluruz tamam biliyoruz orada müzik konuşmuyor ama onların yapıcağı şarkı belli ya savaşı konu alacaklar ya da küresel ısınmayı, bu da bence dünya da konuşulacak harika bir gündem yaratır. eurovisionun ardında kalanlar olarak tüm dünya o şarkıyı konuşur mesela bazıları da rahatsız olur inşallah kesin katılsınlar demiyorum ama katılmaları iyi olur diyorum. ne kaybedebilirler ki? biz kazansalar da kazanmasalar da onları dinlemeye devam ediceğiz sonuçta..
|
||
|
||
biraz önce annemin çağırmasıyla atv'de duydum bu haberi. kesin gibi bakıyormuş morlar. karar kendilerine kalmış tabii ama gitseler de hoş olur gibi en azından emrah'ın dediği gibi bir mvö şakısı daha dinlemiş oluruz evet kesinlikle katılıyorum tamam biliyoruz orada müzik konuşmuyor ama onların yapıcağı şarkı belli ya savaşı konu alacaklar ya da küresel ısınmayı, bu da bence dünya da konuşulacak harika bir gündem yaratır. eurovisionun ardında kalanlar olarak tüm dünya o şarkıyı konuşur mesela bazıları da rahatsız olur inşallah kesin katılsınlar demiyorum ama katılmaları iyi olur diyorum. ne kaybedebilirler ki? biz kazansalar da kazanmasalar da onları dinlemeye devam ediceğiz sonuçta..
|
||