|
||
Analaşamadığımız nokta var. Hemen yazıp uykuya dalayım. Ben grubun Fanta festivaline katılmasına karşı çıkan, Kral Tv'de klip yayınlamasını istemeyen biri değilim. Madem Kral Tv'den ödül aldıktan sonra tepki koyabilecek kadar asil bir grup olduğunu düşünüyorsun, eurovisionda ki asilliklerini de düşün. Çıkar çıkmaz o onların kararıdır, biz sadece katılmaları durumunda olacaklardan ve nedenlerden söz ediyoruz. Kimse katılır, katılmaz demiyor. Katılmazlarsa bir başkası gider takmayız eurovision u olur biter. Giderlerse tam destek, ne gerekiyorsa elimizden ne geliyorsa. Sevgiler. buna benzer bir açıklık getirmeye çalışmıştım aydınlattığınız için teşekürler.. n olursa olsun arkalarındayız
|
||
|
||
| manga gitsin de kurtulalım...ne amaçla olsun eurovision ve mor ve ötesi yan yana gelmemesi gereken isimler bence... | ||
|
||
bence kesinlikle katılmamalılar.Mor Ve Ötesinin buna ihtiyacı yok bana göre onların bir duruşları var.yıllardır ödün vermemeye çalıştıkları bir duruşları.. Tabi katılırlarsada tam destek arkalarındayız.Eurovision a Mor Ve Ötesinin katılmasının Türkiye nin tanıtımı açısndan şöyle bir iyiliği olur gerçekten müzikten anlıyorlarsa diğer ülkeler rimi rimi ley süper star ve shake it up şekerimden sonra vayyy be türkiyede ne adamlar varmış sözünün yankılanması
|
||
|
||
| Ben katılmalarına çok sevinirim açıkcası. Mor ve ötesi'ni o sahnede görmek beni sevindirir. Hem adını dünya çapında daha fazla duyurmuş olacaklar , bu yüzden güzel bi haber bu. | ||
|
||
bence gitsin eğer giderlerse çok mutlu olurum dün akşam haberlerde gördüğümde kesin gidiyorlar sanmıştım ama kesin değilmiş olsun gitsinler bence en azında kenan doğulu dan çok daha iyi bir performans göstererek türkiyeyi tüm dünyaya en iyi şekilde temsil ederler..
|
||
|
||
| Popüler kültürün ortaya sunulduğu bir yarışma olsada,gerçekten teklif geldiyse katılmalılar bence.Duruşlarını ve müziklerini anlatırlar.Kaçıncı olacaklarıda hiç önemli değil zaten. | ||
|
||
Ya ben şunu anlamıyorum.Daha 1-2 sene öncesine kadar Mor Ve Ötesi piyasa oldu diyen insanlar(sözüm meclisten dışarı)şimdi "ooo Mor Ve Ötesi gitsin,bizi en iyi şekilde temsil eder.."vs..cümleler sarfediyolar.Hadi şimdi gittiler diyelim-sanmıyorum böyle bişeyi kabul ediceklerini- ola ki bizi temsil edecekler.Asıl o zaman piyasa olacaklar ya da iyi bir derece alamazsak(böyle bişey olursa gruptan dışarı bi olay)millet bu sefer gruba önyargıyla bakıcak.Bence katılmasınlar.Bu yarışma öyle bişey ki şarkıcılıktan bozma birinin bizi (tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım) 13.yapması gibi bişey.Ve yine aynı yarışma bizi Kenan Doğuluyla 4.yapmıştı.Sertap Erenerle de 1.olmuştuk bu yarışmayla:/ Dengesiz ve her yıl neye göre değerlendirildiğini anlamıyorum ben bu eurovisionun.E o zaman ne diyelim bakalım katılırlarsa bu sene şansımıza ne düşecek ![]() Şunu da belirtiyim bence büyük ihtimalle katılmayacaklar ama yine de karar onlara kalmış. |
||
|
||
| Piyasa olmak, büyük sahnelerde çalmak ile eşdeğer bir sözcük ise yada medyanın büyük bir ilgi ile izlediği organizasyonlarda bulunmaksa ben sadece piyasa olanları dinliyorum. Piyasa olmak; tutsun diye, kendi yaşantından olmayan sözleri ıkınarak yazıp basma kalıp melodilerle ortaya çıkmaktır. Ya da orta düzeyde bir işi pazarlamak için kalitesiz her ortamda, kalitesiz her duruşu sergilemektir. Bir röportajda dedikleri gibi; Aysel Gürel yazsın, Kibariye çalsın biz söyleyelim olayıdır dediğin arkadaşım. Yani nedir arkadaş anlamıyorum eurovision'da puanlar belliymiş bik bik 4 sayfadır aynı konu. BANANEEEEEEEEEEEE. Diyoruz ki bir sahne var ve bu sahneyi izleyecek dünya kadar insan. Neden gaydırı guppak cemilem katılsında mor ve ötesi katılmasın. Kalitesi düşecekmiş, bilmemneymiş. Eurovision'da şarkı söyleyenler bi tarafını açıp mı şarkı söylüyor, parçala beni behçet diye piyasayamı çıkıyor. | ||
|
||
.... Çok güzel demişsin ..
|
||
|
||
o dünya kadar insanı ben çok merak ediyorum zaten kimlermiş ![]() ben zaten "aman yaa biraz kafa bulayım,güleyim,eğleneyim..saçma salak kostümlere bakayım "diye izliyorum eurovisionu..yoksa başka bir derdim yok ve ayrıca izleyenlerinde çoğu eminim böyle düşünüyordur.. ya niye gitmesini istemeyince olay oluyor bende bunu anlamıyorum yaa ..aman ya sanki bana soruyorlar niye dert ediyorsam kendime bu kadar ..ama eğer giderlerse ki bunu hiç istemiyorum yeteri kadar açıklamışımdır herhalde yani sadece çok üzülürüm ve röportajda da dediği gibi "bizde hata yapabiliriz" işte bende bunu hata olarak sayarım onlar için..onlar ne kadar öyle düşünmeselerde ![]() |
||
|
||
mor ve ötesine yakışmaz öyle saçma bi yere gitmek bence gitmesin
|
||
|
||
| ya ben kararsızlardanım. duruşları açısından incelersek mor ve ötesiyle bağdaşmaz. ama kendi isimlerini tanıtmak içinde iyi bir fırsat | ||
|
||
ya öğrendiğimde bi an evde çığlıklar atmıştım sonra bi an durdum ya bence katılmazlar dedim sonuşta morveötesi gösterişi yapaylığı sevmeyen bi grup e napcaklar? bunu sonuna kadarda kullanabilrler aslında.şahsen katılmalarından yanayım merak ediyorum çünkü nasıl olay olur diye onlar 'renkli bi dünya boyasın(:'
|
||
|
||
mor ve ötesine yakışmaz öyle saçma bi yere gitmek bence gitmesin ![]() arkadaşlar eurovision şarkı yarışması çok köklü bir yarışmadır.lütfen bu kadar aşşağılamayalım.bir kere dünyadaki insanların çoğunun izlediği bir yarışma.ve avrupada,en önemlisi TÜRKİYE de müzik sektörünün gelişmesine çok katkısı olmuştur....şuanda dinlenen ve idol olarak gösterilen sanatçıların çoğu eurovision ile ünlü olmuştur.....kimse eurovisionu son 3 yılki hali ile değerlendirmesin...ve bence işler hiçde saçma değil...komşu oylaması ne kadar olsada yinede hak yendiğini düşünmüyorum.(zaten o olayı ebu bu yıl çözdü.artık 2 yarı final olucak ve 12 puanları her yıl birbirlerine gönderen ülkeler aynı grupta olmayacaklar..örneğin kıbrıs rum kesimi-yunanistan)...bence iyi bi şarkı ile 1. olabiliriz sertab taki gibi.kenanı hiç saymıyorum çünkü o şarkı bence 4.bile olamazdı... gelelim mor ve ötesine...yaz yaz la başladılar benim bildiğim kadarıyla....sonra canbaz dediler ve şirket....küçük sevgilim ise favorim...ne kadar fanı olamasamda dinlediğim müzik gruplarından biri...bence yapabilir.1.de olabilir.tabi şarkıya bağlı.küçük sevgilim gibi bi şarkıyla giderse hiç bişey çıkmaz.çünkü eurovisionda melody ön planda.ama bi canbaz gibi bi parçayla belgrad ı sallayabilir. bu arada bazı kişiler şimdiden karamsar düşünmeye başlamış...önmli olan piyasa filan değil arkadaşlar.önemli olan türkiyeyi iyi bi şekilde iyi bi performansla iyi bi sanatçının temsil etmesi.. siz şimdiden ya kazanamazsak derdine düşmüşsünüz...bence şuanda kazanıcağız demeli herkes.çünkü beste yapılacak eğer seçilirse.ne kadar motive edilirse o kadar başarılı olur bir idol. ve ben diyorum mor ve ötesi iyisini yaparsa 2009 da eurovision u istanbula getirir....... varmı buna itirazı olan? |
||
|
||
| eurovision her müzisyen ve müzik grubunun bir hayalidir.her ne kadar taraflı olsada,katılmak bir eğlence,bir değişikliktir. eurovision tarihinin belkide en iyi parçalarının bir arada olduğu bir tarihte,athena ilk 5 e girdi. onlarda kendi çapında özgürlük hakkında ufak bir gönderme yapıp,babalar gibi sahneyi doldurdu. şunu söylemek isterim.mor ve ötesi gittiğinde negatif birşey kaybetmez,aksine pozitif şeyler kazanır. bunlarında ne olduğunu merak ediyorsanız,reklamlardan sonra
|
||