mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Eurovision 2008

Konu: mor ve ötesi eurovision 2008'de (mi?)

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

burakpurple 06.12.2007 22:31:00
gitsinlerde gerçek müzik neymiş göstersinler  Cool

nuwanda 07.12.2007 03:03:09
hı hı yaz yazla başladılar Grin...ya burayı basmışlar yaa Grin

Bir çok insanın dikkatini o şarkıyla çekmeye başladılar.

Ayrıca eurovision'a gelince hayır, ona gelince hayır. Ama forumda laçkalaştırmadan mesaj yazmaya gelince Gülşen Fanı gibiyiz. Her yazılan bir ton anlamsız gülücük, alaycı cevaplar. Önce kendinizden başlayın bence. Bu da ince bir ayar olsun.

yagmurunbukalemunetkisi 07.12.2007 12:20:37
hakketen nerde yaşadığınızı merak etmeye başladım. Arkadaşlar ısrarla tanıtım diyorsunuz bana bi tane örnek göstersenize sükse yapan. Mor ve Ötesi evet iyi bi grup ama dünyanın en mükemmelide değiller. İngiltere diyorsunuz. Brit Pop'ın zaten ülkesi ingiltere. Mor ve Ötesi ve benzeri istemediğiniz kadar grup var. Kim kimi ciddiye alacak ki. Hadi diyelim ben yanıldım mor ve ötesi süper bir sahne şovu gösterdi. Oylarda ki dağılımlara bir bakalım. Zaten burdaki herkes Ermenistan, Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve diğer kardeş ülkeyiz adı altında gezinenlerden Tam puan alacağını zannediyor dimi. Kandırmayalım birbirimizi. Türkiye'nin bu sene Ermenistana verdiği puanın samimiyetine inanan var mı? Kaç kişi aranızdan oy kullandı Ermenistan'a... Şimdi bir iki kişi çıkar sen faşistlik yapıyorsun der. Açıklık getireyim faşistlik yapmıyorum. Oyların neye göre dağıldığını görmüyorsunuz göstermeye çalışıyorum. Sürekli mor ve ötesi'nin Türkiye imajını düzelteceğini söylüyorsunuz. Hadi diyelim düzelttik (Hala sahne şovu için Mor ve Ötesinin bu karakterde olduğuna inanmıyorum) Oylamalar sırasında TRT nin ağır makyajlı, sahte  gülüşlü, hala kendini 1960 larda sanan modacıların giydirdiği o kadını her sene göre göre zaten ne imaj kaldı ne bişey.

Eurovision ile mor ve ötesi yan yana gelmemesi gereken unsurdur. Katılması gerekir diyenler bir kaç madde sundu, katılmaması gerekir diyenlerinde görüşlerinin ciddiye alınmasından yanayım.

beroş 07.12.2007 12:26:01
Mor ve Ötesi kesinlikle katılmalı.Haberlerde izledim çok sevindim :)Hem Mor ve Ötesi temsil etmese yerine Manga'yı düşünüyolarmış.Eminim  2008'de yapılacak eurovisionda  Türkiye birinci olucak :)Tabi Mor ve Ötesi'nin sayesinde Cheesy

morolog 07.12.2007 12:40:54
ya hayır ya kabul etmesinler mor ve ötesi ni düşündükleri için açıkçası çok gurur duydum ama hiç de adil bir yarışma değil hak ettiğimizi alamayız ama yine de onlar bilir kararları ne olursa olsun arkalarındayım

morolog 07.12.2007 13:03:07
mor ve ötesi ve eurovision çok farklı şeyler. Biri işini fazlasıyla hakkını vererek yapan,duyarlı,sahtecilikten,boyadan uzak bir grup,diğeri katılımcıların performanslarına göre değil de katıldıkları ülkelerin konumlarına,siyasetlerine göre değer biçilen,sahte bir yer.Katılmamasını gönülden arzuluyorum çünkü mor ve ötesinin duruşuna çok aykırı bir yer zaten katılacaklarını zannetmiyorum ama yine de ne olursa olsun desteklemeye hazırım (bütün hilelere ve hilekarlara rağmen)

^ePhEdRiNe^ 07.12.2007 14:23:49
Öncelikle TRT'yi tercihlerinden dolayı tebrik etmek gerek. Sonunda bizi rimirimiley'le temsil etmeyecek, rezil etmeyecek, isimlere yöneldiler.
Türkiye Eurovision'un en çok önemsendiği hatta biraz abartıldığı ülkelerden biri. Bunu Türkiye'yi dünyaya tanıtma yarışması olarak görmeyelim bence. 2007de dünya Sırbistanlıları lezbiyen Danimarkayı erkeklerini kadın kılığına girmiş diye yaftalamadı. Türkiyeyi de Mor ve Ötesi ile yaftalamayacak.
Tam anlamıyla bir müzik yarışması değil bu ortada. Sanırım mvö'nün katılmasına karşı çıkanlar da bu yüzden karşılar. Ama madem siyaset büyük bir etken bu yarışmada ve madem Mor ve Ötesi'nin de bu konuda söyleyecek sözü var; o zaman çıkıp söylemeli ve herkesin anlayacağı dilde söylemeli ki hedefine ulaşsın.

zafer_bergama23 07.12.2007 15:46:42
mor ve ötesi eurovizyona ne için gitsin diye sorulsaydı  ;   o   politik dokundurmalı
ince ve bir o kadarda etkili parçalarından birini söylemek için derdim , tabii bu sefer ingilizce .)
(daha önce hiç bir yerde duyulmamış ) orjinal bir parçayla   tabii ki   Tongue

kubra 07.12.2007 16:20:32
Bence mor ve ötesi oraya gitmesi gerekenlerin başında geliyor. Kesinlikle gitmeliler.

uyanınartık 07.12.2007 16:28:13
Öncelikle TRT'yi tercihlerinden dolayı tebrik etmek gerek. Sonunda bizi rimirimiley'le temsil etmeyecek, rezil etmeyecek, isimlere yöneldiler.
Türkiye Eurovision'un en çok önemsendiği hatta biraz abartıldığı ülkelerden biri. Bunu Türkiye'yi dünyaya tanıtma yarışması olarak görmeyelim bence. 2007de dünya Sırbistanlıları lezbiyen Danimarkayı erkeklerini kadın kılığına girmiş diye yaftalamadı. Türkiyeyi de Mor ve Ötesi ile yaftalamayacak.
Tam anlamıyla bir müzik yarışması değil bu ortada. Sanırım mvö'nün katılmasına karşı çıkanlar da bu yüzden karşılar. Ama madem siyaset büyük bir etken bu yarışmada ve madem Mor ve Ötesi'nin de bu konuda söyleyecek sözü var; o zaman çıkıp söylemeli ve herkesin anlayacağı dilde söylemeli ki hedefine ulaşsın.
bütün yorumları okudum düşüncelerime en uygun buydu galiba evet çok kararsız kaldım açıkçası sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama mor ve ötesi her ne olursa olsun değerinden bir şey kaybetmez bırakın kararı onlar versin sonuçta mvö gitse yarışmaya desteklemiycekmiyiz beklemeliyiz ve kararlarına saygı göstermeliyiz söyleyecek sözleri vardır mutlaka

derin miray 07.12.2007 18:07:47
hı hı yaz yazla başladılar Grin...ya burayı basmışlar yaa Grin

Bir çok insanın dikkatini o şarkıyla çekmeye başladılar.

Ayrıca eurovision'a gelince hayır, ona gelince hayır. Ama forumda laçkalaştırmadan mesaj yazmaya gelince Gülşen Fanı gibiyiz. Her yazılan bir ton anlamsız gülücük, alaycı cevaplar. Önce kendinizden başlayın bence. Bu da ince bir ayar olsun.

arkadaşlar amacımız birbirimizi rencide etmek olmasıon bu konu alanından çok dışına çıktı tamam ilgisiz yorumlar olmuş olabilir ama arkadaşlarımıza rencide eder gibi cevap vermeyelim lütfen tüm yorumlar için söylüyorum burada hepimiz mor ve ötesi ni her nerede olursa olsun desteklemek için uğraşmıyormuyuz? tamam moderetör arkadaşlarımız açıklamayı en iyi şekilde yapmışlar zaten onlara binlerce teşekür sunuyorum.saygılarımla

hb bjk 07.12.2007 21:26:16
hem ben güveniyorum sonuncu bile olsalar(ki öyle birşey olmaz)benim mor ve ötesi'ne karşı sevgimde ya da düşüncelerimde bir değişim olmaz hatta bu yarışmaya katılırlarsa sevgim daha da artar çünkü herkes bu yarışmaya katılmaya cesaret edemez hayranlarını kaybetmekten korkarlar falan filan...ama öyle birşey benim açımdan asla olmaz sizin içinde olmayacağını düşünüyorum ve yorumlarınızı bekliyorum...  Wink

kaanyok 08.12.2007 11:00:51
yahu aptal bi grup birinci oldu ya rock icra eden şimdi türkiyede de rock olayına mı girdiler ya biz ne zaman takliti bırakırsak ozaman bişeyler yapcaz galiba mvö buna alet olmamalı sonuç rezillik olur mvö bunu haketmiyor

just me 08.12.2007 13:21:16
yahu aptal bi grup birinci oldu ya rock icra eden şimdi türkiyede de rock olayına mı girdiler ya biz ne zaman takliti bırakırsak ozaman bişeyler yapcaz galiba mvö buna alet olmamalı sonuç rezillik olur mvö bunu haketmiyor
kelimesi kelimesine katılıyorum.
ayrıca kuzenimin dediğine göre aberlerde çıkmış.

ahmet347 08.12.2007 13:22:38
haberlerde çıktı. ama mvö nün kendini burda harcatmasını,küçük düşürmesini istemem kesinlikle. Sad

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25