|
||
galatasaray - fenerbahçe
|
||
|
||
| liverpol arsenal | ||
|
||
| Tabi kii GALATASARAY-fenerbahçe maçı diyorum...Dünyanın sayılı derbilerinden biri seçildi... Birde bjk-GALATASARAY maçı... |
||
|
||
| Fenerbahçe - Galatasaray zaten dünyanın sayılı derbilerinden | ||
|
||
bu FENERBAHÇE - galatasaray derbisinin bu sene 9 kasım a gelmesi garip
|
||
|
||
bu FENERBAHÇE - galatasaray derbisinin bu sene 9 kasım a gelmesi garip Bu tarihi sabırsızlıkla bekliyorum çünkü 6 Kasım da olanları unutmadık unutmayacagız... ![]()
|
||
|
||
Fenerbahçe - Chelsea ![]() ![]() kim yener acaba şansların takımı mı ? yoksa zengin zübbeler mi ?
|
||
|
||
Fenerbahçe - Chelsea ![]() ![]() kim yener acaba şansların takımı mı ? yoksa zengin zübbeler mi ? ![]()
|
||
|
||
samuray derby haydi hayırlı traşlar... ![]() ![]() bence kesinlikleee gs-fb |
||
|
||
| Sabırsızlıkla Fenerbahçe - Galatasaray derbisini bekliyorum en heycan aldıgım derbi bu ya... | ||
|
||
Fenerbahçe - Chelsea ![]() ![]() kim yener acaba şansların takımı mı ? yoksa zengin zübbeler mi ? ![]() ![]() |
||
|
||
| genel olarak söylediğim birşey değildi.chelsea maçını hatırlarsınız.o ve onun gibi maçlarla ilgili.hiç bir takım daima şanslı olamaz. | ||
|
||
galatasaray - fenerbahçe evet aynen ![]()
|
||
|
||
genel olarak söylediğim birşey değildi.chelsea maçını hatırlarsınız.o ve onun gibi maçlarla ilgili.hiç bir takım daima şanslı olamaz. hmmm...futbolda şans diye birşey bence pek yok sadece kalecinin biraz şansla ilgisi var herşey çok çalışmöayla bağlantılı bence yani zenginde olsan başarırsın fakirde olsan yada tam tersi
|
||
|
||
genel olarak söylediğim birşey değildi.chelsea maçını hatırlarsınız.o ve onun gibi maçlarla ilgili.hiç bir takım daima şanslı olamaz. hmmm...futbolda şans diye birşey bence pek yok sadece kalecinin biraz şansla ilgisi var herşey çok çalışmöayla bağlantılı bence yani zenginde olsan başarırsın fakirde olsan yada tam tersi![]() Çalışan kazansın
|
||